Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Okay.
Masodik banner utan nekem is kellett volna, most meg nem kell. Nem igazan erzek kesztetest ra.. Foleg ugy hogy nincs meg a Crit Rate-s ijjam sem. Kokomi heal miatt? Yea-re en is gyujtogetek, de igen valoszinleg Thoma Hu Taon lesz. Marmint nem sexelnek, csak egyutt jonnek.
-
kill_switch
senior tag
Hát... tekintettel arra, hogy kb 3-5 másodpercet játszik, nem biztos, hogy az ujjaid jó ötletnek tartanák azt a koncertet. :Đ Amúgy nem is értem hogy gondolják jó ötletnek, hogy csinálnak egy tárgyat, ami részleteket játszik azokból a zenékből, amit 1 éve hallgatunk. XD
Ennél már csak az online koncert jobb ötlet amit tartani fognak. Valahogy azt sem tudom hova tenni, de valakinek biztos tetszeni fog... -
Urzu_7
aktív tag
Nálam amolyan yolo karakterként van Yoimiya, Noelle, Zhongli mellett.
Zhongli oszlopa és Mona skillje elég jól összejátszik. Egyrészt mert Mona skillje vonzza és még sebzi is az ellenfelet úgy Zhongli oszlopa is üt rajtuk amiből ugye crystallize miatt esik a pajzs és jön a plusz sebzés is.
Ha ettől nem halnak meg (márpedig nem mert rng
) akkor Yoimiya és skillje jön amitől hullanak mint a legyek. Arról nem is beszélve hogy a két lányka ultija elég jól üt ha jól van elsütve (Yoimiya ulti>Mona ulti>Yoimiya skill>?>Profit). Lehet nem így kell de nálam így üti a legnagyobbat.
Monánál most a Widsith van 2×Noblesse Oblige és 2×Heart of Depth, HP | ATK | ATK% | Hydro DMG | Crit Rate felállásban. A talentek 9/10/9. Elég durvát üt önmagában is Catalyst használóhoz képest.
Azért használom így ezt a csapatot mert minden ellen jó. Ha meg nem akkor Noelle söpröget.
-
Sordoran
addikt
Majd az idő, de elsősorban Mihoyo eldönti mi mikor jön. Lehetne fél éven belül már Sumeru, de én nem várnám. Így legfeljebb kellemes meglepetés lesz ha tényleg jön.
Az pedig hogy mire mennyit költenek megint más tészta. Nincs arányában a dolog, valamiből a tulajdonosoknak is meg kell élni...Ha szigorúan a rászánt költségeket nézzük ott is lehetne érdekes dolgok. Gyors munka viszont nem szükséges nekik, jobb is ha el van nyújtva számukra.
-
Sordoran
addikt
Mivel időhúzások is, háttérben az új területek készítése folyik ilyenkor nagyban. Egy 6 hetes periódus alatt nem lehet öszedobni egy új zónát.
Keqing banner egyszeri eset volt, és nem sült el jól (kevés volt a bevétel belőle). Persze ebben nagy szerepe volt annak, hogy Hu Tao jött utána és mindenki rá spórolt inkább.Viszont tényleg lehetne idővel dupla event banner majd, főleg ha több re-runt kapnak a karakterek.
-
Sordoran
addikt
Bilibe lóg a kezed?
Szép vágyak, nem így lesz.Jelenleg nem tudni még biztosra semmit, ami pletyka van The Chasm-ról ami ugye egy kisebb terület lesz Liyue mellett és TALÁN behozza a dendro elemet, ezt jövő év elejére várják. Ezután szerintem még vissza-vissza térünk korábbi területekre eventek alkalmával és nyáron jöhet Sumeru, talán.
-
Sordoran
addikt
Ezer meg egy variáció van amivel jobban jártak volna (mi a jobb jutalom miatt, ők a népharag hiánya miatt). A közösség magának beszélte be (én is azt vártam), hogy majd ingyen 5*-os karaktert kapunk, de ez nem is elrugaszkodott vágy volt. Lehetett volna egy véletlenszerű vagy kiválasztható standard banneres karakter. Véletlen vagy választható korábbi event karakter, de akár egy speciális bannert is csinálhattak volna: kiválaszthatjuk kit akarunk (általuk meghatározott karakterek közül), és lehet rá wish-elni. Ezzel ők is jól járnak mivel költünk, és mi is mert olyan karaktert szerezhetünk meg akire szükségünk van. Ez a jutalom amit most adnak pl. a lantern rite szintjét se hozza, ez a nevetséges.
Közösségi játékot hirdetnek, ahol mi, a közösség csinálja nekik az ingyen reklámot, és ott is nevetséges jutalmak járnak.
Én túl vagyok rajta, sejthető volt nem fognak negatív reakciók után se változtatni rajta. Naiv gondolat volt azt várni majd meglepetésben kapunk valamit.Viszont nem is sajnálom őket, rengeteg pénzt szereztek és pont felénk nincs hála, csak üres szavak és gesztusok. Az app store-os lepontozás kissé gyerekes bosszú, de megvan a hatása, mégis melyik új játékos mer nekivágni ennek ha azt látja, hogy 2 csillagot se éri el?
Pedig jó játék, nem érdemli meg, de a mihoyo hozzáállása miatt mégis kijár.
-
csuzda
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Én a dream solvent és a billet-ek miatt ütöm többit is. Ennyi változatosság legyen, amúgy csak Raiden Shogun-nak ütném artifactjait egész héten.
Roland861010: Nekem a Mi9 SD855-el melegszik eléggé, bár nem is szoktam nagyon nyomni vele. Problémát se okoz, de frusztrál. Na de hamarosan váltás, és remélhetőleg az új készülékkel nem lesz ilyen gondom.
Daily jutalmakat adja, és van kis webevent is ahol... nézzétek meg mi van. Jópofa. -
F34R
nagyúr
En is joforman, csak kell meg Bennet es Jeanhez is.
Nah jah elsorol lemaradtam, masodik tryra tetszett... ugyanaz a baja mint a legtobb burstdps nek. egyebkent szerintem azert viszont jo tudol sebezni a chargeddel is, jo gyors az elemental skill is. ... viszont az uptimeok horribilisek... a switching elcseszett, nem marad meg az adott " harcforma" karakter valtas utan. egy masfajta artifact es buff sokat segitene rajta... en biztos kesobb, Fountain ekezesekor runoltattam volna csak ujra. -
fpatrik17
senior tag
Király, gyakorlatilag ugyanezt csinálom csak más karakterekkel és én a bejárat felöli jobb sarokba bújok.
Bennett-re kell amúgy, meg Rosaria phys build-re. Két legyet egy csapásra.
https://www.youtube.com/watch?v=ABVK2jCdHgY
Gyakorlatilag ezt, csak nincs Kazuha-m és tovább tart x)
-
xeon forever
addikt
Bugos gec$#"_.
Sehogy nem jo.
Kiprobaltam csak ezert csinaltam 2 uj accot. Semmi nem tortenik. Se uj meghivas se meglevovel. Fck mihoyo webevent. Ki
Kiprobaltam mobilnettel is nehogy az legyen h egy MAC cimrol invitolok(innternet szolgaltato eszkoze #ONT) sehigy nem kaptam pontot. -
-
Sordoran
addikt
Mindenre nem reagálnék, érdekes dolgokat írtál le és egyet is értek ezekkel (vagy maga az elmélet szerintem is megállhatja a helyét).
Viszonta Kazuha dupla vision dolgot azért én nem könyvelném el így, az egy egyszeri alkalom volt, bár nem megismételhetetlen talán. Tegnap láttam videót, és az abban elhangzottak szerintem helyesek lehetnek: Kazuha barátjának az ambíciója az volt hogy megvédjen másokat/társait. Mikor Raiden Shogun ránk támadt, és majdnem megölt, Kazuha-nak is ez lett egy (másik, de erős) ambíciója/vágya, hogy megvédjen minket. Ezért aktiválódott a barátjáé is, mivel egyezett ez a két ambíció. A barátja, egyedül az elecrto elemmel nem tudott védekezni Raiden Shogun támadásával szemben, de itt Kazuha az anemo-electro párossal már sikerrel járt. Miután kivédte a támadását, megmentett minket, és ezzel beteljesedett a barát ambíciója, ezzel ki is hunyt a vision. (az hogy később ez megismételhető egy hasonló helyzetben jó kérdés)
Ezen logika mentén tovább menve magyarázhatjuk a többi, szoborba zárt vision ébredését is. Mikor a katonák megindultak elég nagy érzelmi kavalkád alakult ki, és sok már elkobzott vision gazdájának ambíciója egyezésre talált a katonáékkal, így aktiválódtak. Mi is akkor tudtuk ezen erőket magukba zárni (és sikeresen felvenni a harcot) mikor Yae utasítására figyelni kezdtünk rájuk, a hangokra, és így magunkab szívtuk az "elesettek" ambícióit. -
xeon forever
addikt
Ugye tudod. hogyha be vagy regisztrálva a https://www.hoyolab.com/home akkor akkor meg tudod nyitni a public statot mas felhaszanloknal?
Az enyem ez:
https://webstatic-sea.mihoyo.com/app/community-game-records-sea/index.html?bbs_presentation_style=fullscreen&bbs_auth_required=true&v=101&gid=2&user_id=6452896#/ys
Ehhez neked is kell lennie fiokodnak, ami az accountodhoz rendelt emaillel hozhato létre, és az accountod jelszavával aktiválható.
Nem kell tonna adat hozzá mint egy videohoz, hogy látható legyen ki, hogy áll. -
-
Sordoran
addikt
Nem is akartam Diluc-ot. Nála rosszabb csak Mona és Jean lett volna, mivel ők amúgy is már C1-ek. Keqing a stílusa miatt kéne nagyon, és Qiqi hasonló (bár lehet Jean helyére raknám). Diluc a középső rossz lehetőség volt, és jött...
jonnyjoker01: Biztos hogy 9? Mert nálam 6kor váltanak.
(kereken 06:00-ra váltok vagy 18:00-ra és látom hogy spawnolnak)
-
Sordoran
addikt
Nem tudom már, talán 2-2,5 óra a mostani archon quest (attól függ mennyire állsz le menet közben felszedni dolgokat, leütni útba eső ellenfeleket). Ez nem sok, de azért tartalmas volt, és most még kaptunk két új szigetet, sok kis új tartalmat, valamint jönnek sorban az eventek. Vissza fogjuk sírni még ezt is, mivel 2.2-ben talán megkapjuk utolsó szigetet, de utána nem lesz új terület egy darabig.
Legalábbis ilyen nagyobb, legközelebb feltehetőleg a The Chasm lesz ki tudja mikor (új év környékére tippelném). Addig maradnak az eventek.
RS buildnek utána fogok olvasni már, mert egyelőre csak relatív jó statokkal rendelkező artifactokat raktam rá, de azért van minimális mozgástér talán. Az biztos, hogy ER bőven van pusztán elem.burst-t nézve, tegnap egy csata alatt 3x toltam el míg többieknek 1x tudtam.Jelenleg továbbra is a The Catch R5 a cél, saját fegyvere hiába csábít, akkor is fontosabbnak érzem jövőbeni karakterekre tartogatni a primogemem. Ez pedig R1 meglesz már holnap, és jövő hét végére már R5 is, ha bekérezkednék máshova akkor pedig hamarabb is akár.
A 2.2-ben érkező 4* elvileg jobb, de az gacha lesz, szóval kiesik így nálam. -
Sordoran
addikt
Ő nem is volt kérdés, mivel már a mihoyo bemutatta. A másik két karakter az akiről nincs semmi információ. Most találtam egy "leaket" amely szerint Hu Tao és/vagy Childe rerun jön majd. Előbbi még lehet is, de utóbbi szerintem hülyeség. Miért kapna valaki előbb 3 banner-t, míg sok más karakter még csak 1x volt? Ezek a nagy "gamer" weboldalak tényszerűen szeretik lehozni az ilyen spekulációkat, égnek áll tőlük a hajam...
Szerintem amúgy jövő héten látunk majd tisztábban, én legalábbis nem vetem el azt a gondolatot, hogy Yae jöhet 2.2-ben, csak nem akarják lerontani Raiden Shogun-ra költést egy korai bejelentéssel. Amennyiben viszont nem jelentik be, úgy marad a 2 rerun banner. Hu Tao/Ganyu/Albedo hármasból.
-
Sordoran
addikt
Biztos csak megszokás kérdése, mivel nekem PS-el hamar kézreállt, és utána mobilon majd PC-n is nyögvenyelősen ment. Illetve PC-n sima liba volt miután rákötöttem egy Dualshock4 kontrollert.
Egér hiány fájó az íjászoknál, de azok közül csak Fischl van aki viszont subDPS, lerakom Oz-t és kész. A közelharciaknál pont hogy kényelmesebb nekem a kontroller.
-
Sordoran
addikt
Van itt leírás hivatalos oldalon is, csak már elfeljettem hogy itt is téma volt:
〓About Top-Ups〓
Q1: Are Genesis Crystals purchased on iOS/Android/PC and on PlayStation shared between platforms via the cross-save function?
A1: No. After account linking, Genesis Crystals obtained on iOS/Android/PC and Genesis Crystals obtained on PlayStation will not be linked for the same account. This includes but is not limited to Genesis Crystals obtained via the following means: top-ups, refunds, and compensation for top-up errors for Blessing of the Welkin Moon and Battle Pass. Likewise, Genesis Crystals obtained by top-ups on PlayStation will not be displayed on iOS/Android/PC. When switching platforms, the Genesis Crystals from different platforms will not be displayed. Travelers can use these Genesis Crystals as per usual on the platform on which they were obtained.
For example, if Travelers top-up Genesis Crystals on PC and then play Genshin Impact on PlayStation, the Genesis Crystals topped-up on PC will not be displayed and cannot be used. However, Travelers can return to the PC platform to use these Genesis Crystals. If Travelers have topped-up Genesis Crystals on PlayStation, these Genesis Crystals will not be displayed and will not be available when playing the game on iOS/Android/PC. However, Travelers can return to PlayStation to use these Genesis Crystals.
After account linking, Primogems from the same miHoYo Account will be displayed on iOS/Android/PC/PlayStation and can be used on any of these platforms.Magyarul röviden: A Genesis Crystals nem látszódik ha eltérő platformon vásárolunk, de a vásárlási platformon belépve el tudjuk költeni. Tehát ha PS-n veszek, akkor azt PS-n el tudom költeni, pl.: egyszerűség kedvéért primogemre váltom és akkor PC-en ott lesz a sok primogem.
Q2: After linking my account for PSN, can I top-up Genesis Crystals on iOS/Android/PC for a miHoYo Account registered on PlayStation, or vice versa?
A2: Cross-platform top-up is currently not supported. Top-ups for a miHoYo Account registered on PlayStation can only be carried out on PlayStation or from the Top-Up Center website. Top-ups for a miHoYo Account registered on iOS/Android/PC can only be carried out on iOS/Android/PC or from the Top-Up Center website.Magyarul röviden: A PS-en elkezdett játéknál nincs lehetőség PC/Android/iOS platformon vásárolni, DE a weboldalon (Top-Up Center) lehet, és fordítva. Szóval a Top-Up Center elvileg működik mindenkinek, csak legyen Mihoyo fiókhoz kötve.
Amúgy mire fel tisztelet hogy PS-en játszom?
Én tisztelem azokat akik mobilon tolják, de a konzol és a PC elég egyszerű.
-
Sordoran
addikt
Ez vajon működik PS-el is, ha össze van kapcsolva egy mihoyo fiókkal? Csak a 2.0 bejövetele előttről találtam informácót, ahol még az szerepel csak ott lehet vásárolni ahol regisztráltunk: a welkin és top-up működik weboldalon, a BP megvétel nem. Illetve a crystal-okat át kell váltani primogemre ahhoz hogy el tudd költeni más platformon. Most ebből az jön le, hogy csak a BP pass korlátozott, a többi nem, akkor miért lenne ez korlátozás? Vagy szarul fogalmazott a szerző...
-
Sordoran
addikt
Két fontos dolog van:
- A PSN fiókod e-mail címe egyezzen meg a mihoyo fiókod e-mail címével.
- A PSN fiókoddal korábban nem indítottál el új játékot Genshin-ben (nem fogadtal el a szerződési feltételeket).
Az összekapcsolás pontos menetét én se tudom fejből, de van részletes leírás. Csak pontosan kell követni utasításokat. -
F34R
nagyúr
Lehet kar volt elengednem Yoimiyat? Most ezek alapjan amit irtal eleg vegyes az erzesem. ugye hasonlo karakter Keqing mar van, es nem vagyok tole elajulva ha nem lesz sokkal jobb. PFFFF.... A banneren lesz meg Sara is, nem tudom o mennyire nagy szamokra kepes. Ha nem jonne Baal, belole jol jonne C2-3 legalabb.
-
jonnyjoker01
veterán
Én február óta a heti bossokon kívül majdnem exkluzívan farmolom a Thundering Fury-t kecsingnek, még mindig csak két normális darabom van a teljes szettből
Le is mondtam róla, most az új domaint farmolom, az jó keqingnek meg baal-nak is (persze most az event közben a leylineokat tolom).
-
Sordoran
addikt
Na ilyenre se számítottam, egy olyan teaser ami azért valamennyire spoilerez dolgokat. Vagyis aki csak a játékból akarja majd megtudni Raiden Shogun történetét, az inkább mellőze.
Most egy hétig ezen fog járni az agyam, amit láthattunk.Kár hogy ezen bajtársai már nem élnek, pedig tetszetősek lennének játszható karakterként is. Megkaptuk a választ, hogy (több) személyes tragédia terelte erre az útra, minden bizonnyal fatui támogatással. Kicsit gyorsnak érezném ha egy archon quest alatt lezárnánk a sztoriját (kivéve ha hosszabb lesz), hiszen úgy hagytuk abba, hogy el se kezdődött igazán. Márpedig ha játszható karakterként kerül be egy hét múlva, akkor biztos jön a "feloldozás", és a végén már szövetségesek leszünk. Aztán az ezutáni archon questben gondolom a fatuit verjük vissza, illetve ami ránk szabadul, talán általuk. (mindkét zónában volt eddig egy nagy ellenfél ugye, Storm Terror és Osial, vagyis az a hydro hydra boss) -
Urzu_7
aktív tag
Megpróbáltam áttenni rá Sucrose viridescent setjét és megkapta a maxos rainslashert, 80-as és felhúztam a talentet amennyire lehet. Hát nekem ez nem nagyon megy
Most megpróbálok jobb artikat szerezni meg valami épkézláb csapatot mellé felállítani hátha lesz belőle valami -
F34R
nagyúr
Mostanaban pl a Talent novelest tartom szemelott. Az szerintem hamarabb feltolthato mint az hogy jo Artifactot huzzak. Ha ezekkel megvagyok (most kb 70%) akkor Artit is szoktam azert farmolni. Meg persze mikor fogyok penzbol akkor Ley line-t. ez a Hinapicsa az kb a Gladiator farmolhato megfeleloje. igy hat eleg sokmindenkinek jo az is. Abbol mar mondjuk ugy latom van valami elefogadhato is. Jah csodallom a kitartasod en meg geprol is lusta vagyok ennyit potyogni.
Koszi egyebkent.
-
Urzu_7
aktív tag
Az alatt az 5mp alatt minden bevitt sebzés 60%-kal több lesz (nálam csak 58% mert még csak 9-es). Erre rájön a vaporize bónusz ami a hydro+pyro-ból jön és végül ne felejtsük a majdnem 800%-os pukit.
Az overload-ot én messzire kerülöm, semmi kedvem repkedni többet, majd ha kijavítják esetleg mondom azt hogy jó ötlet egy Fischl mellé. Dehát kinek mi.
-
xeon forever
addikt
Igen egy év alatt 3 karakter nálam. 310 wishből.
Diluc Mona 2-Qiqi
Pedig kéne Kecsing és Jean nagyon.Szerk: Most esett standardből egy fegyver : Skyward Atlas. Előtte Skyward Blade előtte meg Amos Bow
Fear:
Én inkább a story meg a karakterek megléte mellett voksolok, mint a hardcore artifact farmingra, mert ha tl erős lesz a csapat, akkor 20mp egy bossfight. Inkább legyen meg az összes karakter, és a story végéig erősődjön mindenki a max közeli állapotba. Ez lenne a ballance a végéig sztem.
Ott tök jó lenne, ha nyugodtan válogathatnék a csapatok közt.
Pl Magical girl team, Loli con, Sword tales, Spear fighters, Claymore, és a mixek. -
xeon forever
addikt
Nekem kb 2 kanyarba telt mire rajottem.
Utana mikor elkezdtem elvezni, kiirta hogy elertem a napi exp limitet. 3000. Abbol annyi material jött, hogy meg tudtam venni az összes primot. Na mondom szép, megint egy felesleges korlatokkal teli event. Pl ha az utolso nap kezdtem volna csak a primo lenne meg ...Pedig nekem nagyon megtetszett ez a jatek kozben is upgradelosdi, van benne kihivas.
-
Sordoran
addikt
Hát azért ennyi idő alatt csak teljesítette már mindneki, nem?
Addig neki se látok komolyabban ilyen gyűjtögetéseknek amíg minden quest kész nincs, főleg itt Inazuma-ban látványos több ilyen következménye: Tatara tales vagy a másik world quest ahol a viharokat szüntetjük meg.
-
Sordoran
addikt
Önmagában én nem is Baal miatt mondtam le Yoimiya-ról. Eredetileg is akartam mindkettőt, de mikor a mihoyo belengette Baal érkezését akkor meginogtam, de végül Yae volt az aki elvetette teljesen nálam a pyro csajt. Nem tudni még, hogy jön-e Yae 2.2-ben már, de nem akarok kockáztatni. Az archon quest alatt nagyon megfogott, így mégha nem is érzem szükségét egy újabb electro karakterre (Fischl C6, lesz Baal, tervben van Beidou), mégis itt a kell érzés bennem. Főleg ha csinálnának belőle egy erős dps-t.
Ma elkezdte a mihoyo már tolni Yoimiya szekerét, és ilyenkor megingok, mert még mindig cuki és tetszik, de csak nem fogok wish-elni rá, nem szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest