Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Nah akkor, végigmentem a dolgokon. Én számottevő külömbséget
nem vettem észre az eddigiekhez képest mobilon.A felállás nálam:
Pixel 4a, Snapdragon 730G, 6Gb RAM a mobilban, ez ma kb low end már...
Ez a hardver nekem alacsony és nagyon alacsony beállításokra volt elég a kezdetektől, de itt is csak 30 fps beállításra.
Beállítani, be tudom a 60-at ha minden létező dolgot a legalacsonyabbra veszek, de tartani nem tudja a telefon, így visszaáll 30-ra....
De még így se volt sose teljesen fluid, sok fán bokron átrepülve/átfutva/vagy ha fordítok a nézeten belaggolgatott mindig is.
Ezen felül melegedig a telefon játék alatt, úgy ahogy semmi más alatt nem, de azért nem forró vagy ilyesmi...
Hát mitagadás a "Picixel" nem egy gémerphone az az igazságAhogy ma délután figyeltem szerintem nem változott semmi. Ugyanazokkal a beállításokkal ugynazzal az fps-el és időnként megjelenő kisebb lagokkal fut a game.
Neked milyen telefonod van hogy már érzed hogy nőhetett a gépigény?
-
Shiro
senior tag
Dehogynem!
Én már hetek óta farmolom neki. (Tök fölöslegesen, de úgyse nagyon tudom mire költeni a resinemet.
)
Három Hu Taot már fel tudok öltöztetni.
Ha majd összejön Dilucra lehet rámegyek a Thundersooterrre (most látom nincs is bene Hö betűm, két év után ezt is észrevettem), dizájn alapján Keqingnek jó lesz. Aztán (vagy előbb) elköltöm a felhalmozott kondenzedeket a Viridesventre azt is egyre több karakter kezdi igényelni
#11262 xeon forever
Már csak egy hétig kellett volna kibírnod. -
vakablak93
őstag
Yae-t illetően talán értem mire gondolsz.
Amíg Ganyuval a burstjével meg Xianglingéval viszonylag haladok addig az egyszemélyes verekedős Hu Taoval/Eulával, meg akik mögötte vannak valahogy nem jutok át a 11. szint 1. termén csak nagyon kicsi hiányzik de valahogy nem megy, egyszerre annyi felé kéne szaladgálnom hogy a világ összes staminája se lenne elég hozzá.....Xiangling hogy dps-e vagy support?
Hát nem is tudom, mármint leteszem a macit meg a burstjét, de nem az ő sebzése a fontosabb, hanem Ganyué csak segít benne, ez most akkor support? vagy sub dps?De ha jól értem Ganyut illetően mindenképp másik arti szettet kell farmoljak.
Maradnék a Ganyu + "tüzes baba" kombónál, szóval akkor a Shinemavát kell farmolnom.
Akkor azt hiszem így lesz,
Ganyu - Xiangling - Xingqiu -Noelle.
Benettet meg kivágom, amúgyis csak idegesít.Köszi a magyarázatot.
-
vakablak93
őstag
Hali köszi a választ
Ganyu-chan teljes wandererrel megy, melt csapattal játtszottan eddig.
Ez esetben ha jól ertem akkor Singcső mehet a macis mellé.
Yelan tetszik nagyon, ez esetben akkor várni fogom mit hoz majd, és akkor nem húzom fel addig Monát, ha jól értelek akkor ő a freeze csapatba illene, így már értem.Esetleg elmagyaráznád, Yae kapcsán mire gondolsz?
-
Shiro
senior tag
Gorou buffja egyedül a Skill szintjétől függ, ami részben jó, részben nem.
A Burstnek meg annyi előnye van, hogy a Buff mozog a karakterrel együtt, de a sebzése egyébként meg nem sok. Egyszerűen hiába tolnál rá egy tökéletes Husk-ot, 4-5K dps-nél nem igazán kapál többet. (Ami inkább csak 2K A 9s duration és a 20s cd miatt)
Szóval ezért gondolnám, hogy a Noblesse legalább adna még egy 20% ATK buffot, ami Ittonak egy apró plusz kedvesség. -
-
Sordoran
addikt
Viszont ha ez kurtításos lenne (tehát párhuzamosan Yelan és Xiao), 3 hét majd rögtön 2.8 jön, amiben érkezik Kazuha és a többiek, az nem gáz, nem? Személy szerint amúgy nem látom nagyon értelmét ennek, bár nem tudom mit terveztek 2.7-re, de még csak most indul 2.8 béta, nem lenne elég idő tesztelni.
-
Sordoran
addikt
Mondjuk így nekiindulni, hogy lábonlövöm magam kérdőíven (őszintén kitöltve nem sok közöm van ehhez a stílushoz, biztos rámbízzák a tesztelést
). Na meg ha azon túl is lendülnek, hogy ez a műfaj messze áll tőlem, még telefont is jelöltem meg célplatformnak, amin játszom nagy kummantással napi 1-2 órát, ami valójában fele sincs.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem 2pc witch + 2pc glad volt, most 4pc shimenawára cserélte nekem. HP% sands helyett ATK%-ot ír legjobbnak ami szintén érdekes. Mondjuk az lehet inkább a shimenawa 4pc miatt, úgyhogy kipróbálom majd hogy hozzáadok egy kamu HP% shimenawa artifactot is, hátha az mégjobb lenne.
@Sirandrish: dragonsbane, geo resonance, albedo (120em buff ulti után), Xinqiu és három korona hutaonak, no meg a genshin optimizer
-
Shiro
senior tag
"Megint" (vagy még "mindig") dolgozik a Switch porton.
Toborozza a népet a 2.8-as bétára.
Wiki oldalt indít.Amikor nem kell a határidőkkel bajlódni, hirtelen sok mindenre van idő.
----------------Részemről random belekezdtem Honkai Impactbe, de csak mert ott megszerezhető az Unknown God.
Egyébként bele gondoltatok, hogy mégis mi a fenének szívatta az ikreket a kockásítással?
-
Shiro
senior tag
Dendro reakciókról már elkezdtek szivárogni a lékek.
Jelenlegi infók/pletykák:
Video Dendro + Electro = Intensified 1. Electro részecske A hatása alatt lévő karakter/ellenfél 7 másodpercig több Dendro és ELectro sebzést fog elszenvedni. – A bónusz mértékéről nincs infó, és arról sem, hogy a többlet sebzés az DMG bónusz, vagy Resist csökkenés miatt lesz-e. Dendro + Hydro = Overgrown Egy gomba nő ami Hydro hatására felrobban és Dendro sebzést okoz A gombát az ellenfél is felrobbanthatja, amitől a karakter szenvedhet el sebzést. A robbanás sebzése "800" körül lehet. – Az érték nem tűnik túl nagynak, ugyanakkor a Swirl alap sebzése is csak 868 (az Overloaded 2984) Viszont a Viridescentnek és az egyes Anemo karakterek csökkentett ICD-jének köszönhetően egy viszonylag erős reakció. Pl Kazuha, Sucrose, Venti. – Gyanítom a lesz olyan Artifact szett ami majd fokozza a sebzését. Illetve amennyiben az Intensified Ressit csökkentő lesz, úgy gyanítható hogy a Dendro - Hydro - Electro hármas jól fog együtt működni. (Legalábbis erre lehet következtetni.) – Már várom, hogy az "egyszerű eső" miféle szőnyegbombázást fog eredményezni. Dendro + Geo reakcióról nincs infó amit sajnálok, mert logikus lenne.(Bár a logika alapján ez is Overgrown) -
Sordoran
addikt
Nem tudni mennyi, de addig minden héten jár ez a jutalom. A két bejelentett event közül az egyik 06.07-én ér véget, tehát ez 4 hét csúszást minimum jelenthet. Bár ez átcsúszhat 2.7-be is, nincs kőbe vésve hogy 2.6-ban kell véget érnie, ha valaki optimista szeretne lenni.
Jó lenne nekiugrani fegyver bannernek, de nekem kapóra jön a csúszás primogem gyűjtögetés szempontjából, így inkább nem teszem. Yelan kell, Kazuha majd ha jön szintén, és aztán ki tudja Sumeru-ban kik jönnek még. Azért tavaly is sűrűn vágtunk bele Inazuma-ba, volt bőven karakter akire érdemes volt lecsapni. -
jonnyjoker01
veterán
Nem értem mit értesz az alatt hogy sehogysem jók neki. Kiszámolja arra a paraméterre a maximum DPS-t, amit megadsz neki azok az artifactok alapján amit hozzáadtál
A szettre (2pc/4pc) gondolsz? Simán lehet hogy csak szimplán jobbak az off-set artifactjaid, mint amennyit adnának pluszban a szett bónuszok. De ha nagyon szetten belül akarsz maradni, akkor lehet arra is szűrni, csak úgy nem biztos hogy a legoptimálisabbat kapod.
-
jonnyjoker01
veterán
Mit értesz az alatt hogy nem jól működik? Matematikailag mindig a legjobb opciókat adja vissza aszerint amit beállítottál. Kicsit lehet el kell szöszmötölni vele, de a szett bónuszokat, csapat buffokat is figyelembe veszi, de alapból csak a feltétel nélkülieket (passzívokat), az aktív bónuszokat neked kell bepipálni ha úgy akarsz számolni, karaktereknél, fegyvereknél és artifactoknál egyaránt.
-
vakablak93
őstag
Sajnálom
Nekem 2 Welkin, 1 BP, és egy 15 eurós primó feltöltés van eddig benne.
Valamint ajándekba kaptam még 4 welkint.Jó eséllyel nálam ennyi volt, a
csontkard miatt még agyalok egy BP-n de nem valószínű hogy rászánom magam.Sok karakterem van mar így is, és a napi resim korlát miatt húzni se tudok ennyit egyszerre, vagy csak marha lassan.
Ayakát is ezért hagyom ki, pedig nagyon tetszik.Ha sima mmorpg lenne a játék akkor jó eséllyel többet költenék, de a gatcha rendszer megakadályozza a költekezést
-
jonnyjoker01
veterán
-
Shiro
senior tag
Mondom rakd mellé Yun Jint supportnak és onnantól a Black Sword egy nagyon Fain dolog lesz.
Még ha nincs is meg Shenhe, akkor is össze tudsz rakni kb 180% DMG és 200% CritDMG bónuszt.
Nálam Yun Jin kb 2000 pontnyi FlatDMG-et ad aminek a nettó értéke ugyan csak 900.
Ha ehhez hozzárakod a fent említett bónuszokat, már 7500 felett jársz.
S ha tudod, hogy Ayaka 2,5 másodperc alatt üt 7-et, akkor az annyit jelent, hogy Yun Jin bőven 20.000-el növeli a DPS-t.
S itt még nem beszéltünk Ayaka alap sebzéséről, meg a másik két karakterről akit be lehet rakni a csapatba. -
Sordoran
addikt
Ebben nagyon nagy és hosszú sztori van/lesz, csak ugye olyan mint egy anime: hosszú, elnyújtott, és tele van fillérrel sok mellékszereplő társaságában.
Akinek ez nem fekszik, pörgést vár az bizony bőven panaszkodhat rá. De akinek bejön ez, élvezi az üres locsogást is, ha a kedvence van a képernyőn közben, annak jó szórakozás így is. Én utóbbi módon közelítek hozzá, ha szinkronos a quest akkor végighallgatom. Ami viszont néma film, azt gyors lepörgetem csak.
A gacha mechanizmus pedig ugye olyan amilyen. Jönnek majd az egyre extrémebb és erősebb karakterek is, szóval akinek már van kiépített két csapata, azok is találnak újakat akikre le akarnak csapni ilyen-olyan okból. -
xeon forever
addikt
Perpill karakter szinten én is azt érzem, hogy elég. Ayato volt az uccso must have. Lassan farmolgatok artifactokat, talenteket napi 160 resinbol.Lehet ramegyek a fegyverbannerre. Céltalanul nyomkodom, valamit csak dob. Ràadàsul ahogy látom sokat dob karaktereket is.
Most kipörgetem legalább a Tales of Arise-t... -
Sordoran
addikt
Nem tudok semmit, de én ma azt olvastam hogy Itto rerun jön még harmadik körben 2.6-ban.
Őszintén szólva én szerintem nem lesz csúszás, 2.7-ben nem nagyon lesz elvileg extra tartalom. Szokásos eventek lesznek amik eddig is voltak már, csak kisebb módosításokkal. (vagyis nincs új zóna, nagy fesztivál) Ha nagyon akad a munka, akkor inkább 2.8 vagy maga Sumeru csúszhat. -
Sordoran
addikt
Nem tudunk még semmit biztosra, de nagyon úgy tűnik, hogy így jönnek következő patch-ek:
2.7 - május 11.
2.8 - június 22.
3.0 - augusztus 03.
Ebből 2.8-ban visszatérhet a szigetvilág egyesek szerint, bannerekben csak rerun, majd 3.0-ban jönne Sumeru. Mostani 2.7 csak egy laza patch lehet, szokásos kis eventekkel. A covid újra erősödése miatt kínában, még csúszást is sejtenek egyesek. -
vakablak93
őstag
Ebben egyetértünk, kellemest a hasznossal.
Ezért nagy kedvenc Diona (és most már Ganyu is) röhejes hogy 2 karaktert kb 0-ról feltölt és mindezt úgy hogy az R4-es Favoniussal olyan gyorsan betölti az ultiját hogy kb újra dobhatom is el miután eltűnt...Noelle a palyzsával ugyanez, a bossok támadásai elől ki se térek, úgy se tudnak kárt okozni, leveri a palyzsokat a mobokról meg még healel is.
Qiqi már más tészta ő csak lvl 1 nálam, valamiért őt nem csípem annyira, Yanfeit meg pláne nem....
Klee se tetszik, kicsi loli, de a piros nem jön be -
jonnyjoker01
veterán
Azt ne mondd hogy auto attackra gondoltál mert akkor azt hiszem felkötöm magam
Spoileres videó: ennyi konkrétat tudunk sumeruról, egy bent felejtett LOD model alapján, amit a leakerek lespawnoltak a dev paranccsal.
Én is rohadt kíváncsi vagyok, mindenki csak spekulál egyenlőre ("meGvÁltoZtaTja a MetÁt!!!!44"
) de én nagyon remélem hogy fasza lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Ne hülyéskedj már
Normal attack "önző" field time-ot igénylő karakter vs. off field sub dps alkalmankénti quickswap E használattal. Összehasonlíthatatlan a kettő azon kívül hogy mindkettő női karakter és íjat használnak
Inkább powercrept fischl.
Nekem (sajnos) amúgy nagyon tetszik a kari kb minden szempontból, de megvárom a megjelenését még azért, hogy hogyan működik a gyakorlatban más karakterekkel. Ahogy a bölcs mondás tartja: "Az az egyetlen gond Xinqiuval, hogy nincs kettő belőle, ezért nem lehet berakni az Abyss mindkét oldalára."
Az a baj én Sumeru-ra akarok felhalmozni egy rakat primogemet főleg a dendro karakterekre, de így nem fog menni
Tényleg szépnek, hasznosnak, erősnek és funnak néz ki a karakter (legalábbis számomra).
-
Shiro
senior tag
Artifact farmolásra pár nagyon egyszerű szabályom van.
1. Mindkét szett legyen jó valamelyik karakterre.
A Chasm Domain az pont ilyen volt.2. Csak annyit farmolok, hogy mindkét szett összes elemét fel tudjam húzni lvl20-ra.
Ez úgy nagyjából 100db Condensed Resin-be kerül.Ezzel kb van 200-220db 5 csillagos artifactod.
Egyenlő eloszlás esetén, van kb 100-110db mindkét szettből és 20-22 db mind az öt fajtából.Ez alapján pedig:
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Artifacts/Occurrence
A Virágot és Tollat nem nézed, csak kiválasztod a legjobb Sub Stattal rendelkezőt.
A Gobletet javarészt úgy is máshonnan pótolod.
A Sands 26,66% eséllyel lesz ATK-s, vagyis a elvileg 5 db
A Circlet pedig 10% eséllyel lesz CritRate vagy CritDMG ami elvileg 2-2db mindkettőből.Bár nem ad 100% garanciát, de nekem eddig javarészt bejött.
-
Shiro
senior tag
Ha nem lenne meg Ayato én se nézek be. Meg lövésem sem volt, hogy mire költsem a resinemet.
Van neked Kazuhád.
#10833 xeon forever Neked meg hogy az életbe van két Barbarád?
Azzal én is eléggé megszenvedtem tegnap.
Gondoltam legyen az A oldal Ningguang a B meg Ayato. Az előbbi úgy ahogy, de Ayato hamar le lett cserélve Kokomira.
Majd két órányi szenvedés után éreztem, hogy valami nem stimmel. Yun Jinnál még mindig az az 1 csillagos hamupiszkáló volt amivel lefotóztam.
Aztán persze megnéztem, hogyan lett meg két hete.
S így újra sikerült megcsinálni. -
xeon forever
addikt
Ja megtaláltam:
Pure Nature | 3D Environments | Unity Asset Store -
xeon forever
addikt
Nem tudom.
Én így tolom ...
https://youtu.be/-8H4GKg-mYQ -
xeon forever
addikt
Szerintem inkabb techno az ôsfajtából...
https://youtu.be/rduQ-Ndz0iU
Hótin bácsi retro techno bulija. -
Shiro
senior tag
Azt azért kérdeztem, mert ha az első találatra nem vonatkozik a 0,2 másodperces korlátozás, akkor Ningguang esetében a dupla találat az dupla esély vagyis 72%.
Sajnos ez nem így van.Pedig jó lett volna.
Ő is 36%-al kezd és sikertelenség esetén 20%-al nő az esély szett bónusz aktiválására.
Nagy számok törvénye alapján kb minden második támadás aktiválja.
Habár az egyik lehetséges előnyt nem kapta meg, a másodikat már igen.
A 0,05 másodperc a buff időtartamára vonatkozik. Magyarán a találat után szinte azonnal megszűnik.
Viszont Ningguang mindkét lövedékére megkapja a buffot,
S azért így más elfogadható Normal Attack DPS-el rendelkezik.
Azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve.
https://www.youtube.com/watch?v=JVtnVAiojtg
A végén arra a közel 16 ezres dupla találatra kifejezetten büszke vagyok.
S még fejlesztés alatt áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged