- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jonnyjoker01
veterán
Én is tervezem kihúzni Neuvi-t, Nilou csapatba tervezem, láttam az is jól szuperál. Meg lehet előveszem Dehyát is hyperbloom csapatban.
Abyss nekem first half Wanderer, second half Hu Tao már egy jópár ciklus óta. Utóbbival a kedvencem Xianyun plunge, N2CJ kombóval. Félelmetes
Azt tervezem a jövőben hogy parkoló pályára rakni kicsit mindkét csapatot, Neuvi csapat egyik oldalt, Arlecchino majd a másikban.
-
-
CJ4567
nagyúr
Nekem az egyik kedvenc karakterem lett azóta, mióta végre megvan C6 Faruzan, kis túlzással szinte teljesen más karakterré vált
C6 Faruzan nagyon durva, kár, hogy tényleg ő is annyira más C6-on, és C6 előtt. Nem szeretem az ilyen karaktereket, akik ennyire mások C6-on, és C6 előtt, Sara-t is nagyon szeretném megépíteni, csak nekem sajnos csak C2 -
jonnyjoker01
veterán
Az szép
Nekem nem volt elég ER a csapatban ahhoz, hogy az időhúzós rotációk között tudjak újra setupolni, úgyhogy egyszer staggerelnem kellett Yelannal
Apropó Yelan, buildet kérhetek?
Gondolom signature fegyó ilyen sebzéssel, én ER gondok miatt inkább az Elegyt adtam neki.
-
CJ4567
nagyúr
-
emiki6
veterán
Igen, megszűnik. A healer pet se nem sebzi az enemyt, se nem nedvesíti őket.
Furina healer funkciója csak azért van, hogy ow-ben egy healerless csapatban ne kelljen kajával hp-t visszatölteni, hanem amikor épp nincs harc, akkor vissza tudja gyógyítani a csapatot.
Furina nem healer és szinte kötelező mellé egy healer, ebben szerintem kár vitatkozni. Lehet healernek használni, de akkor a kitjének kb csak a negyede van kihasználva.
-
Wayne
aktív tag
Még annyival egészíteném ki, hogy a 3 támadó pet a csapat HP szipkázásából támad (addig amíg 50% felett van a HP), ezzel stackeli Furina fanfare pontjait, amiből dmg bónus lesz. Egy healer pedig tölti fel az HP,-t ezért optimális az egész csapatot gyógyító kari (Jean, Baizhu, Yaoyao, Charlotte, Kokomi), mivel egyszerre több HP mozog, nem kell váltogatni a karakterek között, és így több fanfare pont termelődik adott időn belül. Ha Furina healer, akkor mindez nem működik.
-
-
Shiro
senior tag
Isten ments attól a szenvedéstől!
Különben is mérget rá, hogy lesz ez még nehezebb is, szócal jó egy kis pihi.
---
--
Kis elmélet és érdekesség:
Anno csináltam egy ilyen ellenfél elemző táblázatot:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hm9gNcIBUQKC15tehNbQRXpvPdTjNTaQI6sVrA_5l0g/edit?usp=drivesdkS ez alapján nem rég megnéztem, hogy az egyes verziókban milyen nehéz volt az Abyss 12-es szintje.
1.0-ában az A és B oldal összértéke még csak120 pont környékén volt. Ez kb 3 Ruin Guardnak felel meg
A mostani és az elöző verzióban az egyes kamrák szörnyeinek összpontszáma már 480 pont körül van.
Szóval keréken 4x lett nehezebb
Nem sokkal 2.0 előtt elérte a kb 240 pontot
Az Inazumai verzíó második felében olyan 360 pont körül volt.Nem teljesen követi a játék történetét, de nekem az az érzésem, hogy az Abyss, Traveller erejét próbálj reprezentálni.
Szóval a 12-es szint = 120 x A birtokolt (és elsajátított)elemek számával. (S ez jelenleg 4)Szóval ha jó a megérzésem, akkor ez a nehézség még duplázódhat, mire elérünk Kaenriah verzióig.
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem csak az enemy típusok miatt könnyebb... Több total HP van most mint az előzőben és ugyanúgy vannak 3 hullámos floorok. Mindenesetre én örülök hogy végre Wanderer tök jó az első félbe, igaz Faruzan helyett Yelan-t kellett vinnem a Pyro Lector miatt.
Második félbe bátran Nahida - Kazuha - Yae - Raiden kombót vittem defenzív karakterek nélkül, első két floorral nem is volt probléma, de egy kis pihenő után most resetelek a harmadikért, mindenképp kell oda healer vagy shielder
-
Shiro
senior tag
Tegnap arra gondoltam, jó lenne már frissíteni a BP fegyvereket.
Ma arra, hogy remélem megmarad a régi (jelenlegi) is.
.
Íjj: Ha jól értem 12 másodpercenként megnöveli EGY támadás sebzését. wtf
Catalyst: Az off-field sportnak ad HP és EM buffot.
6 másodperc múlva
Sucrose burst 8s duration -> felejtős
Baizhu -> 12s duration fele-> felejtős.
Nahidának még azt mondom oké lenne ha nem lennének megfelelő f2p alternatívák, amikkel akár jobb eredményeket lehet elérni.
.
Egyedül talán a lándzsa az ami jó lehet Hu Taónak, persze ha az R5-ös változat megadja a 240 EM-et. -
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Ő valami portugál énekes a 80-as évekből?
Hát, ha minden oké, akkor eddig szerencséd, de ez kb olyan, hogy fél áron adják az almát, de minden 10. mérgezett. Végül is 90% az esélye, hogy nem lesz tőle bajod, meg még spórolsz is, de azért jobb elkerülni
Aztán lehet a delikvens kufárod, még csak valutával üzérkedik (régiónként eltérő árak), de vannak köztük olyanok is, akik piszkos pénzt mossák így.
(A mennyiségre közben rájöttem én is.) -
Shiro
senior tag
Nem tudom ez nekem nagyon gyanús szagú.
Honnan lesz ezen az oldalon olcsóbb, mintha a Hoyo weboldalán vásárolnál?
S, hogy a fenébe lehet ott olyan kristálymennyiségcsomagot vásárolni, amilyen nincs a a játékbéli shopban?
Én valahogy nem mernék kockáztatni egy lasan 3 éves accountot. -
Sordoran
Topikgazda
Ez főleg új játékosoknak lehet probléma, vagy akik ráhajtanak a constellation-ökre. Én megelégszem azzal, ha adott karakter C0 megvan, nem érdekel se magasabb szint, se saját fegyver (utóbbi mivel a fegyver banner pokol). Így pedig egymás után tudom kihagyni nyugodt szívvel, hogy wisheljek több banneren is. Minden attól függ, ki mennyire greedy, mennyire kell neki mindenki, vagy adott karakter magasabb constellation-el. Ha tudsz válogatni, nem izgulsz rá minden új karakterre, akkor a BP pass + welkin bőven elég, hogy megszerezd őket.
-
Shiro
senior tag
Az elsőnél még megcsinéltam 5000-re, a többinél megelégedtem 2500-al is.
A max pontszámra meg esélyem sincs. Gyakorlatilag kimaxoltam a karaktereimben rejlő lehetőségeket, és ennél többet már csak egy tetemesebb összeg ráfordításával tudnék kihozni belőlük.
Őszintén szolva régen nagyon szerettem ezt az eventet, mert akkor még kiforratlanok voltak a képességeink, épp talán meg tudtuk csinálni az Abyss 10 vagy 11-edik szintjét (ami akkor még jóval könnyebb volt és nem három csillagra) és akkor valahogy jobban bennem volt, hogy minél jobb eredményt érjek el.
Remélem ez az event nem valami felmérés arra vonatkozóan, hogy meddig nehezítsék még az Abysst. -
jonnyjoker01
veterán
Basszus ezt észre sem vettem
Ez aztán a kitartás!
Én meg itt sírtam össze vissza végig a topikban a "csak" 150 próbálkozással.
Mondjuk nem is figyeltem még fel erre hogy ezt is számolja a hoyolab. Kíváncsi vagyok mennyi lehetett 3.6-ban, akkor iszonyatosan szenvedtem én is
-
jonnyjoker01
veterán
Na nekifutottam Ittoval és meglett
Kellett egy pár try mert nagyon RNG volt a grouping, de az utolsó és nyerő clearemnél úgy döntöttek a dögök hogy egymásnak tapadnak ezért Itto jól megcsapkodta őket egyszerre. 8:20 maradt az időből, második félben Hu Tao könnyen elbánt a mágusbácsival.
1st half: Zhongli, Albedo, Gorou, Itto
2nd half: Baizhu, XQ, Yelan, Hu TaoRaiden témához: nem specifikusan a sebződés tekintetében volt gondom amúgy se, néha bekaptam egy-egy one shotot, de inkább azzal volt a gond hogy tologáltak összevissza miközben iframe-ben voltam (akár dodge közben is eltolhatnak!
).
Elnyomom bennett ultit pl, animáció közben eltol valamelyik a pics*ba, a kör nem alattam spawnol hanem ahonnan eltolt, vissza kell mennem a körbe xiangling + raiden ult miatt, de előttem van a dög és akkora a hitboxa hogy fél kilóméter kerülővel kell ezt megtennem, ne adj isten közben a másik is távolabb tol tőle.
Ezzel egy rotáció kuka, bennett ulti eltűnt, -15 másodperc az időből (= restart mert amúgy is ki van centizve a dolog a 4 millió össz HP miatt
).
Meg néha glitchelték a karakteremet és levegőben ragadtam meg ilyenek. Raidennel nagyon jó dodgeolni szerintem mert a támadásaival közelebb ugrik az enemyhez, így nem nagy DPS loss.
Gondolkoztam rajta amúgy hogy kihúzom a C2-t legközelebb, de Wanderer-t jobban szeretem gameplay szempontjából úgyhogy 3.8-ban rámegyek a C2-re mert amúgy is kéne Faruzan constellation.
-
jonnyjoker01
veterán
C0-ával mondjuk elég kínszenvedés lehet. Én csak akkor szoktam szembesülni vele, hogyha dodge cancel miatt elfogy a staminám, olyankor kell nekem is a jump cancel, örülök hogy összejött a C1 (szerintem meg is érdemeltem, először ~140 húzásból egy Keqing jött, pont nem tudtam elmenni dupla pity-ig, másodjára pedig 171 húzásból C1
).
-
xeon forever
addikt
Kipróbáltam 4 pyro karaktert egyszerre, az se vitte rendesen a pajzsot, pedig Benny megkapta a Mitspriccelszt is ami ad plusz pyrodmgt. Olyat is próbáltam, hogy 3 pyro+Kazuha, és mintha szúnyogok csipkednek az 🐘...
pedig direkt arrébb álltam, nehogy Kazu ultijat felvegye a vizet vagy a jeget....
-
Sordoran
Topikgazda
Fegyverek eszembe se jutottak, de valóban, azok lehet hiányoznak egyeseknek. Bár jellemzően kuka minőségűek, de akad kivétel, illetve új játékosoknak ezek is jók amíg nem szereznek jobbat.
Sajnos pont erre kevesebb esély látszik, mivel jelenleg StarRail-ben két event fut, és az amelyik light cone-t ad (a fegyver megfelelője), az pont nem kerül be az ismételhető eventek közé. Amennyiben bekerülne Genshinbe is ez a funkció, arra én Fontain érkezésével látok esélyt. Viszont sajna erre kis esélyt látok.xeon forever: Nekem Gepard és Seele után jött egy 5* light cone és 4-es pity-re Silver Wolf, szóval most kivárok Kafka-ig. Jóval szenvedősebb a játék, mivel mindenkit folyamatosan fejleszteni kell, de így legalább van mit csinálni. Genshinben csak lövöm el a resin-t konkrét cél nélkül.
Szívesen beraknám már Silver Wolf-ot Natasha helyére, de még nem elég erős, és Gepard önmagában nem tudja még stabilan védeni a csapatot. Cserébe Natasha és Gepard párosával auto battle mehet minden farmolós csatára. -
Shiro
senior tag
"12-3-3-ra elég jó lehet szerintem egy Nahida - XL - XQ - Bennett csapat. Többször láttam YT videókban, hogy 60-80mp alatt lehozzák."
A 80mp az tök jó lenne nekem, csak ehhez 100mp alatt kéne lehozni az első felét, ami nem nagyon akar összejönni.
Végső lehetőségként Dehya mono pyroval akartam volna megcsinálni.
(Ha pár napja lett volna rá időm, amikor két criters buffkártya is volt, akkor lehet meglenne...
Viccet félretéve 12-1A-ra második legjobb csapat. Elég stablian tartja a 83mp-et, viszoint Xianling burst CD-je miatt nem lehet lejjebb faragni.
12-3A.
Hát nem tudom, mintha Xianling lenne a gyenge láncszem, még Favounius+ER Sands kombóval is elég nehéz fenntartani az energiaigényét, ráadásul a burstjén is kb 2-3mp-el nagyobb a CD mint kellene.
Vagy Dehya burst durationja kevés, kéne a C6
Lehet megpróbűlom majd még Xianling helyett Monával, csak hát egy kínszenvedés túljutni a Heroldékon... -
jonnyjoker01
veterán
Én most elfogadom a 35*-ot mert rohadtul nincs kedvem mégegyszer végigmenni rajta. 12-3 volt számomra a legnehezebb és azt hittem meglesz, de 6:59-es idővel teljesítettem. Kínszenvedés volt a 12-3-mas csapatommal végigmenni a korábbi floorokon.
12-1 és 12-2:
Bennett - Xiangling - Kazuha - Ganyu
Zhongli - Nahida - Yelan - Hu Tao12-3:
Zhongli - Nahida - XQ - Hu Tao
Baizhu - Bennett - Yelan - Wanderer(Képet azért nem küldök mert mobilról vagyok és valamiért most jobban bele van zoomolva nekem a hoyolab app és nem fér bele egy screenshotba)
-
Shiro
senior tag
Egyet tudok érteni.
Tegnap az első szinttel valami rengeteget szenvedtem, mire meglett.1. szint. Nagyon nagyon sok próbálkozás után:
A: Ayato-Benett-Kazuha-Mona(c4) 8:46
B: Nahida-Xingqiu-Shinobu-Klee 7:22
(Az A oldalra végigpróbáltam nagyon sok mindent, mert úgy tűnt, ha csak 8:30 környékén fejezem be, akkor a B oldara nem lesz elég időm.)2. szint (Elsőre és hihetetlen könnyű volt)
A: Zhongli-Yelan-Yun Jin(c6)-Yoimiya
B: Nahida-Xingqiu-Shinobu-Klee.
(Na jó másodikra, mert mint kiderült az Ayato csapat ide nem volt túl jó, de amúgy tényleg könnyű volt)3. szint.
Mikor megtudtam, hogy nem kettő hanem négy istenzabáló van, akkor mondtam, hogy oké, itt Yoimiyának esélye nincs, kezdhetem az egészet előröl.
S hát itt lett elegem...Az első 12-1 A oldalán egyébként az a köcsögség, hogy hiába sebzel többet, meg kell szakítanod a rotációdat, hogy Kazuhával, (vagy valamely más anemoval) összerántsd a következő csoportot. Aztán ha rosszul időzítesz, vagy pozicionálsz, akkor az egyik esélyes, hogy ki marad az összejövetelből.
Azt hiszem hozzá kell szoknunk, hogy ezen túl 7 rotáció (4+3) kell majd az egyes szintek teljesítéséhez, amiket majd megfűszereznek egyéb érdekességekkel.
S nem mondjátok el a Mihoyonak, hogy 7*20s = 140s, a szintek teljesítéséhez pedig 180s a limit.
#17222 Urzu_7
Igen, annak én is örülnék, ha a kettő között nem lenne ekkora különbség. -
Urzu_7
aktív tag
Ugyanazt amit az előzőknél. https://www.youtube.com/watch?v=aIbuckpb50I
Amúgy szívesen küzdenék OW-ben ilyen erős ellenfelekkel szemben egy nagyobb területen, időlimit nélkül... Mert így elég érdekes a kontraszt. Az eventekről már nem is beszélek mert fingok egyet és hal minden... De hát ez kellett a népnek -
jonnyjoker01
veterán
Nálam is hasonló volt, tuti nem húztam volna többet Homa után ha singleben húztam volna, pedig literálisan az azt követő pull volt a Simulacra.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem még az is probléma hogy nagyon rég óta nem farmolok artifacteket rendesen, úgyhogy a repertoár sem a legjobb. Wanderer szettjén kívül az Emblemet farmoltam utoljára huzamosabban. Az meg elég szomorú hogy a mostani abysshoz vagy specifikus team compok kellenek vagy constellationök. Nilout nem is terveztem kihúzni, nélküle nem is biztos hogy meg tudtam volna csinálni
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem 1,5 óra alatt sikerült össze szenvednem a 36 csillagot.
Minden 5 csillagosom C0, egyedül yae és hu tao C1. Fegyverből 2db R1 5 csillagos van, homa hu tao-nak és jade sword nilounak.
Chamber 1: 2:59 teljesítési idő, éppen hogy csak
I. Bennett - Xiangling - Xingqiu - Raiden: Hu Tao csapat nem jó mert kevés az AOE és rohangálni kell a kutyák után. Mivel N2CD kombókat használok ezért nem nagyon marad stamina a rohangáláshoz.
II. Kokomi - Nahida - Traveller - Nilou: jobb AOE miatt, első kettő wave rohadt gyorsan megvan, de aztán a skorpió meg a dendró kutya nagyon nyögvenyelősChamber 2: 2:32 teljesítési idő
I. Bennett - Zhongli - Yelan - Wanderer: úgy éreztem muszáj az íjász, de jobb lett volna ha inkább XQ - Yelan dupla hydro Hu Tao csapattal csinálom mert ez szó szerint single target half. Mindegy, sikerült Wandererrel is.
II. Ugyanaz a Nilou csapat mint fentebb, AOE sebzés itt is az ász.Chamber 3: 2:17 teljesítési idő, legkönnyebb volt
I. Kokomi - Nahida - Yae - Raiden: muszáj electro + dendro mert egyik karakterrel sincs akkora DPS-em hogy egy ciklusban letoljam mielőtt láthatatlan lesz. Ennek a csapatnak elég jó a sebzése, az electro charge + nahida kombó miatt pedig konkrétan azonnal kierőszakolom a láthatatlanságból, amint belelép.
II. Zhongli - XQ - Yelan - Hu Tao: Nilou bloom megint csak a legjobb választás lett volna ide AOE miatt, de nahida és kokomi foglalt lett első oldalra. Inkább pozícionálással azt értem el, hogy Hu Tao charged attackjai legalább két Kenkit sebezzenek egyszerre. Ők nem mozognak annyit hogy rohangálni kelljen utánuk. Néha teleportálnak de mivel 3-man vannak ezért mindig van valaki akit erősen tudok sebezni. -
jonnyjoker01
veterán
Egyszer végigszámoltam egy pár kombinációt, ha nincs meg a staff of homa akkor általában igaz hogy nem rossz választás azért benny. Homa esetén azért nagyon rossz mert nem csak a passzívot öli meg, hanem konkrétan azt is ami miatt broken a fegyver.
Én a dupla hydro (yelan xq) híve vagyok mert ketten együtt iszonyatosak, de elegy amber vagy instructor shield bot thoma sem rossz kazuhával vagy sucrose-al párosítva. Meg ott van még az overvape is amivel érdekes csapatokat lehet létrehozni, vagy pár melt csapat Ayakával esetleg Rosariával.
Ezért is egyik kedvenc karakterem Hu Tao, nagyon sok különböző csapatot össze lehet vele rakni és mindegyik ütni fog rendesen.
-
vakablak93
őstag
Azzal remekül menne 1440p maxon is.
xeon forever: nem az optimáltság csökkent pcn hanem max renderen javítottak a fényeken 3.0-tól így nőtt a gépigény. Ezt látni is, és szerintem tök szép, nekem a 2070-el nincs változás 1440p-n de nálam g-synces a tv is, ha röcögne se látnám ha megy a g-sync.
#16846 Sirandish: PONTOSAN!!!!! A fenéért szivatnak még ennyi idő után is ezzel a 60 fps hülyeséggel
-
Sordoran
Topikgazda
Annak örülnék, főleg ha Kirara is azon a banneren lenne. Már kétszer maradtam le róla, először Ayaka miatt kivártam, tavaly pedig Sumeru érkezése miatt spóroltam. Most viszont úgy érzem belefér megszerezni, mivel Fontaine még több hónap múlva lesz.
Baizhu-ról le tudnék szerintem mondani, ha bejön 50-el akkor megszerzem, ha nem akkor lehet a garantált pity-vel Yoimiya-ra megyek majd inkább. -
Shiro
senior tag
Keqing esetében, szerintem az a lényeg, hogy egy rotációban minél több reakciót hozz létre.
Aggravate-ből olyan 14-et, 15-öt tudsz egy 12+pár másodperces rotációban.
Hyperbloomból meg még többet.
Electro-Charged esetében meg nem tudom hogy lenne.
Azt tudom, hogy az aura másodpercenként sebez, meg akkor amikor frissül, de nem tudom, hogy van e valami limit.
Ez lehet 12+15 +a hydro karakter támadásai
Vagy 0,5 másodperces limitnél max 24 reakció. -
xeon forever
addikt
C2 Nahidaert grat. De így már világos.
Ayaka C1 után most tegnap esett egy C3 Kecsing,(25. Wish) most én is gondolkozom, hogy Nahida fix vagy menjek a 🐍 S Dendro healerre...
Uccso weapon banneres buli kivett a büdzséből rendesen a következő negyedévre.
Nekem Nilou team csak fun OW team, és akkor is inkább Candace hydro infusionnal használom Ayaka kardjaval. Abysst viszi még mindig Raiden és Hutao.(C3/BiSweapononset-C2BiSweapononset)
Egy kiépítést azért mutathatnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest