Aktív témák
-
Endy08
csendes tag
válasz
GeniusHU #1322 üzenetére
Köszönöm segitséged még egy kérdés vagyis kettö mert gondolom két végfok mehetett ki meg tudod mondani melyik a hozzáé tartozó két végfok a számára lennék kiváncsi én kicserélném hátha a trafóba nem ment ki semmi és hogy hol lehet ilyen végfokot beszerezni és az mennyi lenne ? kösszönöm (ha nem tul drága akkor még egy próbát megérn a végfok csere
-
Endy08
csendes tag
Tiszteletem minden kedves genus tulajnak Kérdéssel fordulok hozzátok van egy :Genius 5.1 Surround Home Theater em van egy problémém kb egy hónapja azon vettem észre magam mikor hazamentem és bekapcsoltam a pcm és az 5.1 et hogy nem megy csak a center és a mély hangfalaim mostanában azon gondolkoztam hogy megjavitom de nem tudom igazán hogy mi mehettet ki gondoltam hogy az ic de mégis melyik ha valaki tud segitsen elöre is kösszönöm (szervizbe nem akarom vinni ha lehetséges megjavitanám otthol hamár villanyszerelö vagyok) mégegyszer kösszönöm várom válaszotokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Netfone
- Gaming notebook topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest