- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Aktív témák
-
Sheik
csendes tag
Rájöttem, hogy a basszussal lehet a gond, mivel egyáltalán nem hallatszik
Erre valami megoldás esetleg?
-
Sheik
csendes tag
Kétlem, hogy a Media Playerrel vagy a Winamppal gond lenne. Valami rossz beállítás valahol amit ellenőrizhetek?
-
Sheik
csendes tag
Ha zenét teszek vagy bármi mást, a woofert egyáltalán nem hallom, csak ha megcserélem a centerrel. De ezt már leírtam. A gond az, hogy a woofert és a centert nem tudom megszólaltatni egyszerre ha a hangkártyára van kötve. Esetleg a kártya a hibás?
-
Sheik
csendes tag
Persze, a teszten mindegyik működik külön-külön. Nem tudom honnan volt véve, de nem Magyarországról, mivel nem ott lakom.
-
Sheik
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete kaptam ajándékba egy Genius 5.1 SW-HF 5050 v2-est, hozzá egy Genius 5.1-es hangkártyát. Első nap nem üzemeltem be a hangkártyát, csak a hangfalakat. Ekkor mind a 6 szólt. Másnap bekötöttem a hangkártyát, telepítettem a driverét és beszúrtam a kábeleket. Ekkor már csak DVD módban ment rajta hang, woofer nélkül. A hangkártya szoftján megcseréltem a Center és Woofer outputját. Ekkor már ment a woofer, de a center sajnos nem... Szerintetek mit kellene tegyek, hogy mind a 6 szóljon?
Sajnálom ha alapvető dolgokat kérdezek, de sajnos nem értek túlságosan hozzá és zavar ez a probléma. Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged