Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hi!
Zavarni ugyan nem zavartál, csak nem értem, h miért nekem irtad le mindezeket. Eddig sem én tettem fel a kérdéseket. Én mindössze megpróbáltam helyesen megválaszolni a feltett kérdéseket a legjobb tudásom szerint.
De akkor vegyük újra elő a dolgokat, hiszen erre való a fórum!
Én annyira nem hiszek ebben. Nagyon sok cumót csináltam már magamnak is és másoknak is. Ezek full maszek dolgok. De ugynakkor rengeteg házi-mozi rendszert is összekötözgettem már, volt akinek toldó kábeleket kellett csinálnom, volt akinek kompletten újravezetékeltem az egész mindenséget, volt akinek mikrofonkábelt készítettem, stb...de soha nem találkoztam ilyennel. Akkor itt van ez a Te házi-mozi vezetékcserélésed is. 2 hetes a system. Még a hangszórók be sem járatódtak rendesen, az ilyet még egyenlőre csak mérni szokták és jegyzik, h hol és mennyivel és milyen értékek változnak a bejáratás ideje alatt. Ha ezek megvoltak, csak utána lehet bármiféle konklúziókat levonni. Addig felesleges. Amit nem írtál, h milyen rendszered van? Mert ha vmilyen műanyagdobozos, akkor viszont sztem kár az egészről beszélni is (ezt nem sértésnek vagy fikázásnak szántam!)
Az alaptételeddel annyiban értek eggyet, h minél rövidebb legyen és a hossza kb-re megegyezzen. Viszont azzal, h minél vastagabb legyen az sztem nemhogy fölösleges sok esetben, hanem butaság is.
Az pedig, h a CAT5-ös LAN kábeleket fonják vagy sodorják v nem tudom én, h mit csinálnak vele, azt inkább nevetségesnek tartom. Ez is kezd túlzásba menni. Ilyet még az audiofilok körében is ritkán látni.
Remélem sikerült mindenre válaszolni, amire akartam reagálni.
Üdv!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- DJI topic
- Suzuki topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest