Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Aktív témák
-
Az eszköznek van már egy nagyobb, forgalmasabb topikja, Genius SW 5.1 Home Theater, így a jövőben legyetek szívesek oda fordulni.
Ezt a topikot zárom.
-
seresda933
újonc
a kibélelés rendben van ugy ahogy eddigiekben irtak viszont én a közetgyapotot ajánlám.kiprobáltam vatelint és szivacsot is de a gyapottal.mélyebre megy a láda reflexcsöböl kikel csipni azt a muanyag háló féleséget szuszogást abba is haggya a cső én.most akárhogy tekerem vsavarom a basszust hibátlanul háttér hangok.nelkul.dzol csakis a szép.telt.mély szól csak ajánlanintudom.a.gyapotot ja és én szilikonnal kentem.ki a tömitlseket szerintem.leg megfeleöbb anyag mivel rugalmas mint a gumi
-
nandi1223
újonc
Sziasztok!
Van egy Genius SW FH 5.1 5050 V2 típusú hangfalszettem és a bal első hangfalam tönkre ment, tud esetleg valaki ebben nekem segíteni h mi a legjobb megoldás a szervizelésére?
Aktív témák
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest