Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
Az eszköznek van már egy nagyobb, forgalmasabb topikja, Genius SW 5.1 Home Theater, így a jövőben legyetek szívesek oda fordulni.
Ezt a topikot zárom.
-
seresda933
újonc
a kibélelés rendben van ugy ahogy eddigiekben irtak viszont én a közetgyapotot ajánlám.kiprobáltam vatelint és szivacsot is de a gyapottal.mélyebre megy a láda reflexcsöböl kikel csipni azt a muanyag háló féleséget szuszogást abba is haggya a cső én.most akárhogy tekerem vsavarom a basszust hibátlanul háttér hangok.nelkul.dzol csakis a szép.telt.mély szól csak ajánlanintudom.a.gyapotot ja és én szilikonnal kentem.ki a tömitlseket szerintem.leg megfeleöbb anyag mivel rugalmas mint a gumi
-
nandi1223
újonc
Sziasztok!
Van egy Genius SW FH 5.1 5050 V2 típusú hangfalszettem és a bal első hangfalam tönkre ment, tud esetleg valaki ebben nekem segíteni h mi a legjobb megoldás a szervizelésére?
Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest