Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
krila
tag
Hááj!
Micsoda öröm!
Megvallom őszintén, eleddig a diplomácskámra készülgettem, de most, hogy eltoltam egy évvel. Már van időm írogatni!
Vatta? télleg minek is? JA! Megvan Te apa! TE frankón azt hiszed, hogy ezek a kis sárgák szépen tekercsekkel , meg ahogy kell ,(vagy még az erősítés előtt) levették a magashangokat a sub sugárzójáról? NANE! ennyire azért ne legyünk igényesek! Különben is elvégzi azt a doboz nemde? Na ez az első ok.
Na jah a doboz, de nézzél csak bele! annyira spártaian van berendezve, mint egy BME-s diák szobája!
Nah gondold, el hogy kong az a szoba! This is the same situation!
Na ezért a vatta! Csillapítja az éles sarkakon turbuláló levegőmozgást, és nem engedi, hogy a basszus ''elzsírosodjon''! Szép kultúrált soványseggű hangja van!
(Sokak véleménye) De, attól sem kell félni, hogy nincs benne kráft!
Télleg, építkezel? Nekem a kisf....om tele lett a sok erősítővel, meg a csillivilli hangsugárzókkal is dettó. Lóvé nyista! Az aszony is csak viszi a pézt! Ahelyett hogy....... (végül is a Rákóczi térhez közel lakunk)
Te tulajdonképp most 4.0 vagy 4.1
esetlegesen 5.1-es rendszert akarol?
Megvan már az erőlködő? A fetes projektem behótt!
Ahogy Ápád mondta: energia, anyag, erő! Nah csak ennyi kellett volna, és most nem ez a ''kis'' tojvániai csoda hergeli a szomszéd kiscsajt, hanem egy
Made BY KRILA cuccos! Gyönyörködtem itt az erősítő részében is! (neked megsúgom: azon is javítgattam)
de ezt nem írom itt le, mert hullani fognak a Genius tulajok, az óvatlan szerelés közben! oszt majd jól a nyakamba varrják!
Terveztnk egy talit ANNO. Szerintem hozzuk össze! Sör+ sok minden!
Mit te szólsz?
ui: SAL cuccok közül nálam az SBX130-a király (finnyás embernek ez jut)
Se nagy hangerő, se extra mély basszus, de legalább zenél a lelkem, és azt milyen jól?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! Valve Index VR Kit (FULL) Képek kedvéért bontott
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest