- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
-
John_Doe
senior tag
válasz
Rover623 #357 üzenetére
Olvastam a cikket de csak egy dolog van benne ami összefügg a hozzászólásommal és az sem teljesen fedi a lényeget.
"Távolabbiakban pedig hogy egy 8-as sorozatú fizikát számol és egy akármi grafikát az legyen már rendesen támogatva."
Ez inkább egy óhaj, vágyálom vagy ahogy akarod a lényeg nem is igazán ez inkább az hogy mit tudnak majd a különböző kártyák illetve megoldják-e a kártya lekapcsolását ha nem használja a rendszer. Valamint a PCI (nem PCI-E) kártyák viszonyulása a témához. Bár nem látom semmi akadályát hogy akármilyen csatolófelületű geforce kártya fizikai gyorsító legyen csak jó lenne tudni erről is valami konkrétabbat. -
Hawk1979
őstag
válasz
Rover623 #343 üzenetére
Khmm.
"Amennyiben a források információi helyesek, az Nvidia ForceWare 180-as sorozatú meghajtóprogramja, azaz a "Big Bang II" szeptember folyamán válik elérhetővé a nagyközönség számára."
De nekem 8,jöhet 2028ra is.
Ha kint lesz,majd kipróbálom.....(Amúgy ha jól tudom bele lesz fésülve,nem lesz külön Physix és Forceware,de ha tévedek akkor kisnyúl....)
-
jetimokus
tag
válasz
Rover623 #329 üzenetére
elolvastam max a tudatomig nem jutott el... de különben jeti sok van,csak nem igen mutatják magukat...az emberek onnan tudják hogy létezik(vagy legalábbis gyanakodnak rá) hogy néha sikerül lencsevégre kapni... csak a szkeptikusok erre meg azt mondják hogy kamu... ők tudják..
-
gyurczy
őstag
válasz
Rover623 #262 üzenetére
Rover623: Az lehet, de egy idő után elavult lesz az Ageia-s driver, és mivel az NV a tulaj, nem lesz más, amit feltelepíthetsz...
John_Doe: Az, hogy grafikailag megjelenik a választási lehetőség, még nem azt jelenti, hogy valóban aszerint működik, amit választasz, ha egyáltalán a lehetőség valóban adott, nem csak képileg (kiszürkített marad az Ageia-s bogyó, hiába kattingatsz rá)!
-
biggamer
veterán
válasz
Rover623 #262 üzenetére
" Minden listák ura "
Ez állítólag egy tény, nem kitaláció.
Ehhez a témához kapcsolódik, amiért elindították ezt a topicot, tehát nem OFFolás.
Akkor nem tudom mi a problémád vele.Viszont ezúttal elnézést kérek minden látogatótól, akiben esetleg
feszültséget keltettem eme cikk belinkelésével.biggamer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest