- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha 1x küldöd nem 3x akkor is elolvasom.
Én elhiszem az eredményeket. Mivel ha bekapcsolod a fizikát akkor jelentkezik egy nagymértékű számításigény. Ezt az Ageia öreg és akkoriban sem monstrumnak tervezett kis PPU-ja úgy ahogy számolgatja, de sok dolga marad a CPU-nak is amitől erősen visszaesik az FPS egy CPU-limites esetben (ha nem 2600as felbontásban avgy 8xAA-val tesztelnek hanem pl 1600-ban AA nélkül...). Sokkol gyorsabb lesz mint ha nem lenne ott a PPU a 4Ghz-es quad CPU mellett, de még mindíg a CPU izzad. Elenben egy GT-200 vagy akár G80 számítási teljesítménye bizonyosan nagyságrendekkel a PPU-é felett van (évekkel később jött ki, sokkal több tranzisztorral, GPGPU számításokra is felkészítve, gyorsabb csatolóval, gyorsabb RAM van mellette...), így ha ráterhelik a fizika számításának nagyját (amit nem gyorsabb a CPU-nak küldeni mert azért az se unatkozzon és ne terheljék feleslegesen a GPU-t) akkor az elvonja mondjuk a GPU erőforrásainak egy kissebb részét amitől ugyan csökkene az FPS, de annyit dob a CPU limit ellenében hogy a végeredmény sokkal jobb.
Én már vadászok az apróhirdetések közt valami olcsó kis használt Gef8-as. Remélem rákap majd a PhysX. Ha nem is a 8.7.xxx, de majd a 8.8.xx és a Catalyst se bőgi el magát.
Egy valamitől félek. Ugye azt írták jelenleg akkor működik a különvett kártyás dolog ha arra a GPU-ra is kiterjesztem az asztalt (amihez rá kell kötni az egyszem monitorom egy 2. kábelen). Ez ugye két geforcenál csak formaság, a gyakorlati használatot nem befolyásolja a kétkábeles meg kiterjesztett mód, és azt igértek lesz rá megoldás. Nade... Hogy fogom kiterjeszteni a 2. GPU-ra is az asztalom ha az egy Geforce, z első meg radeon. Na ebben nem bízok hogy menni fog... És ha ez fentáll akkor a workround is ezt a módot fogja emulálni plusz kábel nélkül, és ugyanúgy nem fog menni hibrid módban...
De mindegy, max egy 1000-rest bukok egy 7k-s 8500GT tesztelésén. -
John_Doe
senior tag
Én azért feltételezem hogyha nem működik a választási lehetőség akkor az nem direkt van hanem valami egyéb ok miatt. Vagyis javítva lesz. Egyébiránt nem hinném hogy elterjedt programozói gyakorlat lenne grafikailag megjeleníteni egy még nem implementált programrészt mert az ugye az egyszeri usert megtéveszti és a nyakunkra jár hogy "Mé' nem mögy mikó ott van?" Legfeljebb ahogy te is mondtad szürkével de akkor az egész. De valóban nekem nincs physx kártyám így nem tudom működik-e. Ráadásul ez a kép is XP alól készült 175.19-es driverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest