- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lord_B_
tag
válasz
jetimokus #332 üzenetére
há igen, meg nem is.
Nem haszontalan mert sok esetben a fizikai számitásoknál és itt nem a játékokra gondolok a videokártya tétlenül áll. A jelenlegi kártyák elé erőssek ahhoz, hogy számolják a fizikát, természetesen ez már a teljesitmény rovására megy mondjuk egy játék alatt, kevesebb FPS jobb fizika. Bár ez is kérdéses, mert nekem pl a CS Source 1920*1200 ben 8xAA és 16AF jóval 100 fps fölött van, néhol 400 is, de 100 alá nem esik. Ha mondjuk jobb fizikát kapok, de csak 60 fps el megy a játék már megérte mindenkinek. (Persze ez egy rossz példa mert a Source a havoc enginet használja)
A legjobb teljesitmény érdekébe még mindig kell a PhysX kártya.
És az nvidiának mindenképpen megéri, hogy a driver menjen az ATI kártyákon is, mert minnél több kártya támogatja annál valószinübb, hogy inkább PhysX fizikai motort épitenek a játékokba a fejlesztől és nem pl havoc engint... de ez már egy másik történet...Szoval mindenképpen van értelme, ha pedig nagyon nem megy a game az emulácoóval akkor pedig ki lehet kapcsolni. Szerintem mindenképpen erős vas kell hozzá, x8xx as széria szerintem, egy x6xx -al szerintem nem fog csodákat produkálni
-
_Lord_B_
tag
válasz
jetimokus #328 üzenetére
?
A PhysX csak a PhysX kártyákon van alapból. Az nvidia 8 as szeriátol felfele csak Fizikai számolási támogatást nyujt a kártya, ami tehermentesítheti a CPU-t, vagy elhitetheti a rendszerreeddel, hogy fel van vértezve PhysX kártyával, pedig mégsem.Szoval alapvetően egyik kártya sem rendelkezik PhysX integrált kártyával..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest