Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #265 üzenetére
Nekem fentvolt egy 177.4x nemtomhanyas driver meg a legújabb 8.06 nvphysx és mikor kicseréltem a G80-as VGA-t Radeon 4870-re nem volt hajlandó lefutni a Vantage mert nem találta a nvcuda.dll-t. Újraraktam a windowst, de elkövettem azt a hibát hogy megintcsak a legújabb Physx driverrel, és ugyanez volt a hiba, letöröltem, újraraktam a vantaget hogy felrakhassa a hozzá mellékelt régi physx drivert és úgy működött. Biztos hibás még az első GPU-s Physx driver, és kesőbb javítják hogy ne legyen ilyen agresszív hogy vantage alatt csak cuda alól akar futni akkor is ha nincs is geforce a gépben és sose látott még a windows forceware drivert.
-
John_Doe
senior tag
válasz
biggamer #263 üzenetére
Én sem hiszem hogy ebben a cikkben sok igazság lenne mert akkor tulajdonképpen minek is van a physx-ben a Hardware Device Selection rész.
-
Rover623
félisten
válasz
biggamer #260 üzenetére
Nem értem, miért kell a feszültséget kelteni ilyen lammer cikkek linkelésével...
1. A gyorsítás akkor is műxik, ha a Vantage a Physx driver feltelepítése után kerül fel...tehát amikor a Vantage ír(hat) felül DLL-eket...
2. Nem hiszem, hogy akinek Ageia karija lenne, az feltenné az NVIDIA drivert... -
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #226 üzenetére
Szóltam én azért? Másik üzire nyomtam ezt a választ aminek nincs sok köze a PhysX-hez, a 171.41-es driverhez.
Amúgy bocs ha sértő volt, csak azért szóltam érte mert elejét akartam venni hogy megint mindenki itt kéregessen moddolt inf-et külön mindenféle OS-hez és kártyához egy olyan driverhez ami semmit se változtatat a PhysX támogatáson. (ugyanis ez a driver is csak GT-200as karikra megy fel alapból)
De jó, linkelj inkább be minden új forceware drivert ami semmi újdonságot nem hoz PhysX terén, aztán 10 hsz hogy "nem ismeri fel" "inf kell", 10 hszn mire mindenki kap linket, aztán 20 hsz hogy "basszameg, így se megy még G80-al, szar az egész, szar a physx meg buzi az NV hogy még így se megy G80-al".
Nem fogok többet ellenkezni, csak megmertem jegyezni hogy talán nem a legjobb ötlet.
Nagyon is szivesen szoktam látni a linkjeid a GT-200 meg RV770 topicokban, legtöbbjére rá is kattanok, mert bízom benne ha te linkeled egy rövid pislantást már biztos megér. -
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #219 üzenetére
Miért jó ebbe a topicba olyan driverket linkelni ami semmit se mozdít előre a Physx témán? Amelyik kártyán meg több hónapos driverrel is viszi, amin nem azon meg nem forceware hanem PhysX update fog segíteni.
Amúgy nagy poén hogy radeon-wrappert az persze csinál, de azt a részét se hozza nyilvánosságra amivel elérte hogy nem támogatott kártyákon is aktiválódjon, mert az a módszer is elég lenne a G80-hoz mert az CUDA kompatibilis már a forceware révén, nem kell wrapper.
Én is bűvöltem már a forcewaret, a kártya BIOS-t divice ID-kkel, meg a physx filejaiba is belepiszkáltam, de a legtöbb amit eddig elértem hogy valószinűleg fut a hardveres gyorsítás, csak épp az első képkocka után bluscreent dob az UT3 vagy a Vantage. -
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #159 üzenetére
Erről korábban már filozofálgattam ebben a topicban, tudtam hogy az INQ hetekkel ezelőtti felvetésére sokan felkapják majd a témát mikor kijön. Szerintem se minősül igazán csalásnak, mert a CPU scoret tolja fel, így a GPU score ezután is összevethető, valamint ki is kapcsolható a gyorsítás, emellett valahol még igazság is van a pontokban, mert tényleg többet nyújt így egy geforce mint egy radeon. (ha nem több FPS-t, de kevesebb FPS mellett szebb látványt és ezt mindenki magának dönti el miket tol Hihgre a játékban a kártyájához mérten, AA-t meg AF-et vagy PhysX-et; egy GTX-280 pl lazán elviszi az UT3-as techdemó mapokat is)
+ Akkor is megkapod a pluszpontokat ha Ageia kátyát raksz a gépbe radeon mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest