Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy erősen zuhant a GB színvonala. Most tapasztalom én is a saját bőrömön. Még az év elején vettem tőlüók egy Xiaomi Air 2 fülest, aztán jött a járvány és március eleje óta a héten újra használni kezdtem volna. Azonban valami megfeküdhette a gyomrát, mert nem veszi a töltést, egy egész estés töltést követően sem kapcsol be és továbbra is csak villog rajt a status LED, mint mikor tölt.
    Egyből jeleztem is GB supportnak, hogy nem kóser a szitu. Nekem is jött a sablon duma, majd a mai válaszban azt írják, hogy mivel túlléptem a 45 napot és nincs a termékre repair process (wtf? :F ), így ők csak 25USD-s refundot tudnak adni (17e-et fizettem érte), persze azt is csak GB wallet-ra... :U
    Mondom mivan? Ez aztán warranty... Illetve stock "issue"-ra hivatkozva ők bizony újraküldeni sem tudják sajna.

Na most ez így nagyon nem buli, hogy ők kijelentik, hogy nem lehet javítani és ezzel kibújnak az 1 év garancia alól. Majd nagy kegyesen közlik, hogy 25USD-vel tudnak kárpótolni, amit persze muszáj lenne náluk elkölteni.

Ez nekem nagyon nem begyere, mit tanácsoltok? Próbálkozzak én is PP-n keresztül refundot kérni?

u.i.: Van még egyébként ajánlott kínai bolt? Mert tavaly nálam a banggood írta le magát, most meg már a GB is... :U

Új hozzászólás Aktív témák