- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #37398 üzenetére
Na, végül 12e-nél többet nem tudtam kifacsarni belőlük. Már elegem is volt a sok bullshit üzenetükből, mert a 17e-es árhoz képest ez már annyira nem is nagyon távoli összeg. Bár ugye csak kb 2 hónapot tudtam használni a cuccot...
Mindenesetre, egy darabig nem lesz rendelés GB-től a részemről... -
Knobber
aktív tag
válasz
TheProb #37398 üzenetére
Nincsen ajánlott kínai bolt. Úgy kell mindenhonnan vásárolni, hogy 180 napos paypal dispute lehetőség van, ami elég kell legyen garanciáztatásra is.
Banggood meg Tomtop talán gyorsabban szállítanak most, de garanciára nem nagyon szeretnek válaszolgatni. Még ticket rendszerük sincs.
Aliexpress még jópofa, a buyer protection miatt, de ha az lejár utána elfelejtheted hogy az eladó többet szóbaáll veled.
Mivel lehasalt idén a Repair Center is odakint, így kb. mindenre azt írják hogy nem javítható. Hiszen nincs odakint aki megjavítsa.
-
walakyb
tag
válasz
TheProb #30100 üzenetére
"A jelenlegi Mi5-öm spemall-tól van és botrány módon szopok velük... Kb 4. hónapja nem tudom használni a telefonomat, mert azóta várok arra, hogy megjavítsák. "
Jó tanács. Spemalltól soha semmit. Csavarodott hátlappal kaptam az 5s-em, ami később a kijelzőre is hatással lett (oldalt kicsit szétnyílt, besárgult). Azonnal jeleztem, gondoltam úgyis van magyar szervíz, mehet a javítás. A hátlapot márciusban sikerült kicserélni, a kijelző elvileg a napokban ideer (másodszor, márciusban sikerült hibásat küldeni). A gond csak ott van, hogy 2017 áprilisban vettem a telefont...
Ja, és majd elfelejtettem. MI4C most kapott garis kijelzőt. Elég durván zöld, és annyira halvány, hogy lakáson kívül nappal kb használhatatlan, pedig eddig tükröződő napban is tökéletes volt. -
cidalain
veterán
válasz
TheProb #17797 üzenetére
kell pár óra, míg jóváírják.
holnapra meg kellene lennie a maradéknak, attól függően, hogy mennyi volt a termék ára
1 dolláros termék értékig összesen 10 pontot adnak (ha videó, kép is van akkor is)
1-10 dolcsi között max 50 pont kapható (ha volt video és kép is, akkor mindig megkaptam az 50-et)
10 dolcsi fölött asszem max 100 pont (nekem ebben az esetben csak max 70-et sikerült eddig összeszednem, de a termék sem volt drágább 20-30 dolcsinál)(szóval, ha a terméked 1 dolcsi alatt volt akkor nem lesz több pont 10-nél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest