Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Én is a K&H-nál vagyok, 3 hete vásároltam egy hipermarketben, mikor odatartom a telefonom fizetéshez, a terminál azt írta ki, hogy fedezet hiány, pedig tudtam, hogy van rajta pénz. Emiatt még egyszer oda tartottam, akkor már minden rendben volt, tudtam fizetni. Később vettem észre, hogy a fedezet hiányos próbálkozásnál is történt tranzakció és eltűnt a pénz a számláról. Tehát kvázi 2x fizettem ugyanazért. 20eFt. feletti összegről beszélünk.
Utána ment az agyalás, hogy hol is van a pénz a kereskedőnél vagy a banknál. Jeleztem a hibát a hipermarketben és a banknál is, végül kiderült, hogy a banknál akadt be a tranzakció és aztán 2 hét után visszakerült a pénz a számlára.
Azért ijesztő, hogy egy olyan kártyára fedezet hiányt ír ki a terminál, amin van pénz és utána még le is vonja a pénzt, aztán keresheti az ember, hogy hová tűnt el... Elég komoly fejtörést okoztak, fölösleges kellemetlenséget.
Ennyit az egyik vezető bankról
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest