- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Azért ma már számtalan energiatakarékos proci létezik a világon. A feladat adott, a gyorsabb processzor lehet hogy többet fogyaszt, de hamarabb is végez.
Úgyis az AMOLED kijelző fogyaszt sokat, azon meg nem lehet spórolni. Maximum ha nagyobb az óratok, akkor nagyobb akku fér bele, de akkor meg általában a kijelző is nagyobb 0,1 collal, de ezek az 50-51 mm-es órák is óriásiak már (plusz vastagok is).
A nagyobb üzemidő sem ad sok előnyt szerintem. Ha 1 hétig kibírja átlagos használattal az óra, vagy le tudsz vele tekerni 1 Balaton kört, akkor annál nem nagyon kell több, ha reálisan nézzük. 20-30 óra GPS időt tudnak, az elég az emberek 99,9%-ának.
Még ha a kevesebb ciklus miatt tovább bírná az akku, akkor lenne értelme, de nagyon sok akkuhibás Garmin van már 3-5 évesen (vagy korábban), aztán azokban még 500 ciklus sincs. -
zaskar
senior tag
Igen, láttam hogy válaszolt, de nem igazán értem. Most akkor az Express tárolná valahol a korábbi verziókat az asztali gépen? Nézegettem a program mappáit, de nem tudom, hol kellene keresnem.
Én is openhiking térképet használok mostanában, régebben meg a tuhu-val mentem. A navi gyorsaságával nekem sincs bajom, látom, hogy a linkelt videón a Suunto gyorsabban reagál, de engem jelen pillanatban ez az újraindulás jobban zavar. -
eddie1978
senior tag
Neked melyik óra van? Próbáltam már többször gyári visszaállítást. Visszamentem egészen a 17.28 firmware-ig is. Most nem tudok tovább próbálkozni, mert a beragadós/nem reagáló gombok miatt garanciális visszaküldés alatt van. Próbáltam az openhiking map-ot is. Nekem az a tapasztalatom ennél a konkrét óránál ami nálam van, hogy a kevesebb részlet segít valamennyit. A saját európa térképe az egy pusztulat. Lassú. Ez az óra 345.000 Ft volt három éve amikor vettem. Az akkori csúcs. Prémium áron. Ha 3 év alatt sem sikerült rendbe tenni, akkor nekem ennyi volt. Az is lehet, hogy az enyém hibás. Ez most kiderül. Bár a youtube videókon ugyanez köszön vissza ennél és a későbbi szériáknál is. Igazából egyik gyártó sem tökéletes. Viszont akkor nem fogok prémium árat fizetni. Legalábbis egy darabig biztosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest