- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
A Quantified Scientist csatorna is mindenféle eszközt tesztel, mindenféle gyártótól és azt hiszem elég komolyan vehető műszerekhez hasonlítja a tesztelt darabokat. Az ürgének meg kvázi ez a szakterülete, nem csak egy önjelölt youtuber. Szóval szerintem elég valósak az eredmények. Egyébként minden videója végén elmondja, hogy ezek csak a saját magán tesztelt eredmények, lehet másnál esetleg valami másként működik. Egyébként a jóember saját bevallása szerint is a mindennapokban Garmint használ.
Sajnos egyébként nincs mindenek felett álló tökéletes megoldás. Az Apple Watch pontosabb, de az adatok nyersek maradnak, nincs Body Battery, stressz szint stb, és gyenge az üzemidő. A Garmin kicsit pontatlanabb, viszont rengeteg hasznos statisztika és trend elérhető kvázi ingyen (még) a szoftverben, és üzemidőben is remek. Mindenki el tudja dönteni melyiket szereti, használja, miben hisz. Én szívem szerint mindkettőt használnám egyszerre, de két órát biztosan nem fogok hordani. Így várom a Garmin teljes értékű pántjának a megjelenését.
-
xhege
veterán
válasz
Emericus Max #32 üzenetére
Nálad ez a tapasztalat, másnál más. Az én saját tapasztalatom az, hogy az Apple Watch pulzusmérése pontosabb. Egyszerre teszteltem egy Forerunner 965-öt és Apple Watch Ultrát egy Polár H9 mellkasi jeladóval. Ennél pontosabb tesztet amatőrként nehéz csinálni.
Az esetek 98%-ban a két óra teljesen pariban volt a H9-el, de a Garminnál előfordultak kilengések. (A futás félidejében megcseréltem az órákat, a kezemen, hogy ez se legyen befolyásoló tényező). A Garminnál időnként futópados futás indítása esetén vannak anomáliák, pl 69-es pulzus, amikor a valós adat 140 körüli. Több fórumon is olvasható a hiba és csak futópados futásnál jön elő. Illetve vannak hülyeségek, időnként amiket kiír. Pl: 5-ös Bofy Battery értéknél azt javasolja menjek el még edzeni egy kicsit
Hangsúlyozom, hogy továbbra is Garmint használok, mert összességében ez adja a legtöbbet, csak ez is messze van a tökéletestől. Tudom sokan ezen meg tudnak sértődni, meg fikázásnak tartják, de én egy gondolom, hogy hozzátartozik ez is a teljes képhez. -
xhege
veterán
Az itt fórumozgató emberek 95%-nak elég lenne egy 165-ös is mindenre. Közöttük nekem is, mondom ezt egy Epix Gen2 Pro tulajként.
Egyébként az én tapasztalataim szerint is pontosabban mér egy Apple Watch, vagyis jobban leköveti a gyorsabb változásokat. Viszont a Garminban annyival több és jobb a statisztika, az üzemidőről nem beszélve, hogy én Garmint használok. Aztán ha ez a megjelent Index Sleep Monitor pánt esetleg egy whoop szerű Garmin pánttá válik, akkor megveszem azt és mellé jön egy Apple Watch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest