Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Dc Rainmaker és DesFit-en kívül másnak nem hiszek ilyen témában.
Személy szerint én inkább annak hiszek, aki nem a tesztelt márka nagykövete és szinte kizárólagos használója.
Sokkal reálisabb az a teszter, amelyik minden márkát elfogultság nélkül tesztel és pl. az alvás érzékelést orvosi műszerrel (EEG) veti össze és nem csak azt nézi, hogy a két időpont (elalvás, ébredés) stimmel-e (mellesleg nálam a Garminnál szinte soha nem stimmel, mindig kézzel kell utánna állítanom).A pulzusmérést meg a Garminnál akkor fogom komolyan venni, ha nem fog 1 percet késni a pedálszenzorhoz és mellkaspánthoz képest...
-
Bazsi84
aktív tag
Hát ok,akkor én vagyok öreg 🙂 de sosem futottam nélküle 🙂
Aki a töltés miatt panaszkodik! Elég régóta van usb-c átalakitom,igy akár verseny kozben/használat kozben is tudom tolteni ha muszaj es sosem volt még toltesi anomaliam.
Hajbel: el kell fogadni,h a fizikát nem lehet megba..ni. Ne legyen nehéz,nagy,de férjen bele minden és még birjon ki heteket is töltés nélkül.Baromi egyszeru.Hobbistaknak marhára mindegy,h most 160 vagy 170-es pulzussal szenvedte fel magát a Gellért-hegyre.Vagy futott egy szigetkört.Ultraversenyen ha navigalas a fontos és h birja min 24 orat,megint nem a pulzus lesz a szűk keresztmetszet,érzésből tudod mennyi..Ha kell a pontos mérés,ott az öv.Ha az kell,h fancy legyen és lehessen vele villogni,akkor meg ott a Galaxy,applewatch,akarmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest