- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Csajjal valóban jobb, de nem szokott gond lenni, ha közben rajtam van az óra. Bal kezemen van és jobb kézzel matatok
néha azért lekerül valóbanLajmund: nekem volt nem-zafír Fenix 2, 3, 5 majd most 7. Az 5-öst hordtam a legtovább, vagy 3 évig volt a kezemen 24/7. Lakásfelújítás, súlyzós edzések, snowboard, wakeboard, és talán egy kicsike karc volt rajta. Persze lehet csak szerencsém volt
mondjuk nekem a lünetta is szebben nézett ki, mint amiket hirdetve láttam. Mindaddig, amíg nem zakóztam egyet rollerrel, egy héttel mielőtt lecseréltem volna
de a kijelző akkor is sértetlen maradt.
-
Bazsi84
aktív tag
😀 mi abban a sznobság,h hétvégenként nem kocsmázni,szórakozni járok,hanem teljesítménytúrákra,ahol viszont sokszor szükség van a 20-30+ óra üzemidőre? Vagy h gond nélkül el merek indulni bárhova 50-100 km-es turara,akkor is van mire támaszkodnom ha esetleg osszetorik a telom stb..a sznob vonal az inkabb a galaxy,apple watch es tarsaik..sok pénzért semmit sem nyújt,de jol mutat es drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest