- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
válasz
<Adamsky> #130 üzenetére
Az érintőképernyős céleszköznél (GPS) nem órára gondoltam. Értettem ez alatt az Oregon vagy Montana sorozatot. Csak ráböksz a képernyőre és máris megjelenik a "Tervezés ide" gomb. Rohadt kényelmes. Na ez maradt ki az órából, pedig nem lett volna nagy probléma beletenni. Ha még nem próbáltad (autós GPS-ek is tudják) egyszer próbáld ki. Túrán sokszor jól jön. Ez nem jelenti azt, hogy én mindig térképen tervezem meg a célt, de ha már a térképet tologatom a képernyőn akkor csak egy gombnyomás.
Tudom milyen az órás EKG, családban van AW. Azt is láttam, milyen "eredményt" ad. #128-ban válaszoltam, nem kell túlgondolni.
-
PirosHello
senior tag
Annyit az órához, hogy ha már mozgatható a térkép simítással, akkor a navigációt is beletehették volna ebben a funkcióba (a Garmin érintőképernyős céleszközben (GPS-ek) pont ez a legjobb). A cikkhez pedig az EKG-ről: igaz, hogy a Venu2+ elméletileg tudja, de azt egyelőre csak az Amerikai földrészen engedélyezték. Mo-on mikortól lesz elérhető, arra még közelítőleges időpont sincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged