- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
Napfénysüti #284 üzenetére
Én már hónapok óta beta szoftvert használok és még nem vettem észre semmi hibát. Igaz, nem vagyok hardcore felhasználó, napi 1-2 óra masszív gyaloglást tolok vele GPS-szel, a pulzusmérő megy állandóan, amennyire érzékelem, minden OK.
-
sparks
senior tag
Akkor mások az igényeink. Nekem amióta megvan imádom és 0/24-ben rajtam van, mér mindent is. Minden nap megyek vele sportolni legalább 1 órát, de van, amikor teniszezek 2-3 órát van amikor gyalogolok 15 km-t és nem érzékeltem semmi bibit. Szóval az én igényeimnek ez tökéletes. Persze nem vagyok maraton futó, se kajakos se úszó, gondolom sok sport van, aminél nem úgy működik, ahogy kéne, azokat én nem érzem.
Szoftvert meg amennyire látom, szinte havi szinten frissítenek, legalábbis a betaban, mert azzal használom. Lefagyásom sosem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest