Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Megérkezett a héten az új Wahoo Ace: nagyon vegyesek az érzelmeim, egyelőre jó, hogy nem ment el a másik. Tudtam, hogy fél tégla hatású, külsőre olyan, mint egy Mio Cyclo, csak sokkal nehezebb. A matt kijelző betekintési szöge elég kicsi, de szerencsére nem szemből nézve optimalizálták, mint a Garmin 1050-et, hanem alulról nézve, pont ahogy felrakjuk az előre nyúló konzolra. Háttérvilágítással viszonylag gyorsan merül, és sajnos pont annyival halványabb, mint a Roam V2 e-ink kijelzője, hogy árnyékban ennek már be kell kapcsolni a világítását. Nem tudom, hogy off-road túráknál mennyit fog bírni, de már értem DC Rainmaker fanyalgását a kijelzőre. Érdekes módon a sötét téma jobban használható navigációhoz, kontrasztosabbak az utcák (Roam V2-nél is mindig ezt használom).
A térkép sokkal részletesebb az elődnél, de igazából egyelőre nem ad annyi pluszt, mert nem helyettesíti a telefont. Csak azokat a kerékpár útvonalakat látni, amiket a Roam is mutatott kékkel, a budapesti nyomvonalak jó részét nem mutatja. A Wahoo saját útvonaltervezője más márkáknál talán jobb, de messze elmarad a mapy.com-hoz vagy a régi Tahunához képest.
Navigációt nézve a Roam-mal sem tévesztettem egyetlen kereszteződést sem - hála a jó előre jelző LED-es, pittyegős értesítésnek és a pontos, multiband GNSS miatt (erdőben sem). A gépi hang alapú utasítás szerencsére Ace-nél is visszarakható pittyegésre, a szélsebesség érzékelő egyelőre inkább érdekes, mint hasznos, és az ANGI esésérzékelő szenzor támogatás megszűnt, ez elég zavaró. -
turbulencia8
őstag
A Wahoo Bolt V2-nél valóban sokkal jobb a Roam V2, mindkettőt használtam. A Roam-on sokkal jobb a navigáció és a mászás is, az oldalsó LED-eken használom a radart (a képen pont nem jön semmi, a sebességet mutatja az átlaghoz képest).
Egyébként végül megrendeltem az Ace-t, a térképek nagyon megtetszettek rajta, úgyhogy Roam-ot meghirdettem más portálon.
-
notika77
senior tag
Idén vettem (5-6 hónapja) használtan, még nem volt 2 éves. Tudtam, hogy cserélni kell majd az akkut, de nem gondoltam, hogy nincs hivatalos szerviz, ezért utána sem néztem. A csere elvileg megoldható házilag, de a ház/kijelző ragasztva van, az akku meg forrasztva és valószínűleg a kicsavarandó 2-3 csavar feje is valami speciális kialakítású, nehogy legyen a lúzernek hozzá szerszáma. Ha mindezek ellenére sikerül, mert van egy viszonylag jó pákája és ügyes keze, amikkel nem égeti szét a PCB-t, akkor már csak a vízállóságért való imádkozás marad hátra.
A magyar forgalmazónál (matrica a dobozon) próbálkoztam, de elhajtott, mert nincs számlám a vásárlásról, hiába írják a honlapon (korábban mintha még számla lett volna), hogy sorozatszám alapján lehetne cserét kérnem (nem derült, ki mennyiért), mert nem csak számlám nincs, de a kijelző szélén is van egy minimális sérülés (0,5mm-nél keskenyebb mélységben lepattant az éle, most keresnem kellett, meg villanyt gyújtanom, hogy megtaláljam a sérülést) és így nem cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged