- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #47 üzenetére
szvsz ez nem szepsegverseny - hanem egy tool. de neha elfelejtik a gyartok. igy foton a roam sokkal jobbnak tunik.
az ujabb v3ak nekem nagyon nem jonnek be - becsodolnek ezek is.
-
turbulencia8
őstag
válasz
turbulencia8 #46 üzenetére
Ma automata módban használtam az Ace-t munkába menet: városban is szinte minden fa alatt szinte azonnal közepesre kapcsolta a fényerőt, sokkal több energiát eszik a Roam V2-nél.
Szabad ég alatt kikapcsol a hátérvilágítás, egyébként ilyenkor a legrosszabb a láthatósága (pedig csak fotokromatikus napszemüveget használok, ami nem igazán sötét). De legalább nem csillog egyik se, szóval meg lehet szokni, a fő probléma a térképek színeivel van, kevesebb részletet látok az Ace-en, mint a Roam V2-n, annyira szürke minden, hogy alig látom az utcákat, a POI-k meg annyira picik, hogy az már maszat kategória. Viszont ezek javíthatók szoftveresen, remélem kihoznak egy új színsémát! -
Luser2000
addikt
válasz
turbulencia8 #43 üzenetére
Szemléletesek a képek a kijelzőkkel.Nem lehet, hogy az ACE egyszerűen csak más betekintési szöget igényel?
-
Khelben
nagyúr
válasz
turbulencia8 #39 üzenetére
Hát igen, azóta csak nőtt a kijelzőre panaszkodók száma Acenél és a Roam/Bolt párosnál is. Ezzel most nagyon mellényúlt a Wahoo szerintem.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #39 üzenetére
Kamootos utvonalat altalaban ra lehet kuldeni (garminra tuti), az sokkal precizebb - illetve vegre garminnal is lehet mobilon kivalasztott pontra navigalni, nem kell a szar menuvel kuzdeni. Bar en ezeket ritkan hasznalom, de hasznos - fenixen is jol mukodik, meg barhonnan hazavezetett.
-
Khelben
nagyúr
válasz
turbulencia8 #37 üzenetére
Hol hirdetted a Roam-ot? Nekem a térképek és a navigáció pont nem szempont, egy évben kétszer ha használom, akkor is előre megtervezett úton.
Szerk.: Közben megtaláltam
Kár hogy olyan messze vagy.
-
Khelben
nagyúr
válasz
turbulencia8 #33 üzenetére
Amióta kijöttek az új Wahoo-k, én pont a Roam V2-n gondolkodom, ami a nagyobb kijelzővel hozzáadna valamit az élményhez (Bolt v2-m van). A V3-asoktól elrettent az új kijelző technológia. A Garminokkal is pont az volt a bajom, hogy napfényben rosszul láthatóak a csillogó felület miatt, a V3-as Wahoo-k meg a videók szerint rosszabbak lettek, mint a Garminok... Szóval nem tudom. Majd talán valaki kijön valami mással, de a mostani felhozatalban egyáltalán nem vonz egyik se.
#34 arn : gyanítom, hogy ha a Garminnak bejön az előfizetéses dolog, nemsokára a többiek is meg fogják lépni.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #33 üzenetére
Garminnal raadasul most hoztak be az elofizut, igy varhato, hogy a “free” ficsoroket megvagjak idovel (vagy megforditva nem kapsz meg mindent a keszulekvasarlaskor). Ami eleg gaz az arazasukat elnezve, mert eddig lehetett mondani, hogy az analizalas ingyenes. Mar nem az, es es eleg sok embert felhergelt - engem is, mert van harom kutyujuk meg x szenzor toluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest