- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Attix82
addikt
válasz
#40731136 #9151 üzenetére
Igen tiszta, de ha nem készült róla jegyzőkönyv gari időben, hogy mi a hibajelenség, akkor semmilyen formában nem tudod bizonyítani, hogy barmi is történt köztetek. Jelenleg kaptál ajándékba egy egeret a boltostól, mert ő sárosnak érzi magát. De a papírral tudnád bizonyítani ezt a folyamatot, és akkor lehet követelni a papírokat az új egérhez.
I
-
Attix82
addikt
válasz
#40731136 #9149 üzenetére
Hát itt valószínű azt történt, hogy gari ideje alatt nem lehetett bebizonyítani, hogy tényleg rossz. Aztán a boltos mondta, ha gari után is rosszalkodik, akkor ő megjavítja. De inkább adott egy újat, hogy ne legyen vita. Aztán az is rossz lett, de mivel csak úgy odaadta a saját zsebéből így nem adott papírt róla.
Gari lejárta után adott egy terméket, ami valószínű garis még a nagykerebe, de nem akar vele foglalkozni, ami ugye lehet ajándéknak is felfogni mivel gari után adta....hát érdekes szitu.
Boltos inkább küldte volna egy bevizsgálásra a szervizbe pontos hibajelenséggel, ha így ha úgy de legalább egy szakvélemény készült volna róla.
-
Attix82
addikt
válasz
#40731136 #9147 üzenetére
Ez érdekes probléma, (nem tudom milyen értékű egér), de ha 10k alatti akkor fél évig köteles a boltosnak bizonyítani annak hibátlanságát, utána már neked kell. Persze ha egyértelmű a hiba akkor nincs miről beszélni.
Értem, de amikor produkálta akkor már lejárt a gari,ha jól sejtem
-
-
csoki
senior tag
válasz
#40731136 #8391 üzenetére
jó hír: bementem, pont bent volt a tulaj, elmeséltem neki mi a helyzet a gépemmel (még pont nála adtam le a gépet, de már ugye nem emlékezett rá, 5 hét után nem csodálom), lényeg a lényeg, normális volt nagyon, kérdezte mit szeretnék akkor és az lesz.
mondom ugyanilyen értékben egy új alaplapot, mondta oké, ők majd leverik a nagykeren a régi alaplap árátpersze olyan alaplap nem volt épp náluk amit kinéztem, de hétfőre már meglesz végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest