- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Szaraz #80134 üzenetére
WD Blue 3D (vagy Sandisk Ultra 3D mert ugyanaz a termek), Crucial MX500, Samsung 870 EVO (ez mar tul draga szerintem). Amit kerulj az a WD Green, Crucial BX, Samsung QVO es Adata SU630/650 es Adata A400 mert ezek vagy lassual de nem olcsobbak vagy ismert problemas modellek.
-
válasz
Szaraz #80116 üzenetére
Ha olcsón akarja megúszni akkor "és itt ezzel tök egyedül vagyok" a hdd is elég lehet. Nálam játék ssd-n és hdd-n is van. Egész komoly játéknál sem vettem még észre hogy baj hogy hdd-re telepítettem. Ettől még tévedhetek és nyilván lehet különbség sőt, de nálam van elég ram a gépben és lehet emiatt eddig még semmilyen futtatási környezet nem jelzett. Ott a leírásban a konfigom. Ha van elég ram és még több is mint kellene a laptopban akkor az sem baj ha ddr4 helyett ddr3 szerepel az adott helyen mert a folyamatos akadozás mentes futtatás nem annak a függvénye,
az elérhető max fps már lehet, de ez már magától érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest