- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Calibos #26513 üzenetére
"I évvel ezelőtt bementem az Oázisba monitort kiválasztani, eladó srác (tök jó-fej volt) bekapcsolt különböző IPS és TN paneles készülékeket és mondta hasonlítsam össze őket és döntsem el melyik lenne nyerő nálam, de ő biztosan IPS panelest választaná. Így is lett, ha választási lehetőségem adott."
Ha te így nem tudod megítélni, eldönteni akkor tök mindegy melyiket választod a szemed szempontjából. Csak a végén te döntsél ne más helyetted. Két dolog van a színek és a válaszidő. Nálam a színek nyernének.
-
echterion
nagyúr
válasz
Calibos #26501 üzenetére
Igen, nekem ide küldték magyarhonba. A háztól-házig garijuk is EU-s.
(#26492) Dvix: Nincs mit, bár a szemforgatást annyira nem tudom mire vélni...
(#26498) Darth_Revan: Szerintem erre gondolt a kolléga. Azt mondjuk nem néztem meg, hogy ugyanaz a cég-e, mint az angolok. Viszont az angoloknál figyelni kell, mert engem majd' három hétig hitegettek, hogy gyártják már, majd miután elálltam a rendeléstől, közölték, hogy igazából fogalmuk sem volt, mikorra tudják leszállítani a gépet.
-
Dvix
senior tag
válasz
Calibos #26483 üzenetére
Hál' Istennek!
De azért nézek természetesen YouTube videókat róluk.
(#26480) Damian Meh, nem igazán zavarna a zaj notiban, desktopban sem.
Viszont ami mellette szól, hogy eléggé jó árban vannak és az hogy így Custom be tudsz rendesen válogatni mindent ez számomra fantasztikus!
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Calibos #24344 üzenetére
Azt mondják a tudósok, hogy legalább van, ahol verheted az asztalt probléma esetén. Például Lenovo/Telemax-nál már nehezebb ügy - állítólag.
(#24342) Pocok256
Acer Aspire A515-51G (~185.000 Ft-ért) ?
Az MX150 talán nagyjából hozza a GTX 950M erejét, habár mellette az U-s proci olyan-amilyen a 4 magocska ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged