- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
adamssss #102785 üzenetére
"Bevallom az kicsit lelomboz, amit írtok, hogy már a tavalyi gépek sem nagyon kapnak új BIOS-okat. "
Ezt nem igazán tudom honnan veszik a többiek, de pl. az én (Dell) AW m17 r5 amd-m kb havonta-kéthavonta kap új bios verziót. Szépen részletezve, hogy milyen sebezhetőség, stb., -t foltoztak, vagy javítanak. Az előző R4 rtx1060-as gépem (kb 6 éves volt) még most nyáron is kapott új bios-t mielőtt lecseréltem. Persze ez lehet gyártó /márka/ specifikus.PL. A legutóbbi bios frissítés:
Fixes & Enhancements– Ez a kiadás a Dell Security Advisory DSA-2023-222 sz. tájékoztatóban közzétettek szerinti biztonsági frissítéseket tartalmazza. További információkért lásd: Dell Security Advisories and Notices.
– Kijavította a problémát, amelynél Windows-hibaüzenet jelenik meg. Ez a probléma a 3DMark teszt teszt akkumulátoros üzemmódban történő megnyitásakor jelentkezik. -
Smithy87
senior tag
válasz
Akkor végy egy usb-s kontrollet a telóhoz és fizess elpő geforce now ra. Mikor meglesz a pici onnan félévig be sem fogsz kapcsolni semmit
Nekem már nagyobbacska mióta megvana kontroller a telóhoz nem kapcsoltam be a lapost kedden elővettem és a port letöröltem róla egy tenyérnyi pormacska lett ami lejött róla
-
válasz
Az a jó ha nem kap bios frissítést. Akkor kapna ha utólag felfedeznének valami kulcsfontosságú hibát. A bios napjaink laptopjainál korlátozott hozzáférést kap, védik szakértő Pistikétől nehogy tönkretegye vele a hardvert, veszélyes piszkálni, nem tuning menü ahol a gyárilag beállított esetleg letiltott dolgokat felülírhatod, bekapcsolhatod. Mindent készen adnak, az eddigi tapasztalatok okán erre jutottak.
#102780 PedroPascal :
(Szeretek ilyen vicces vidiket nézni, ugyanakkor mint tudjuk a készítők szándéka már csöppet sem vicces. Célja zavargások szítása, káosz teremtése hogy aztán majd ők színre lépve mint új igaz Istenek átvehessék az irányítást. A sok fiatalra utaznak és látjuk mit eredményezett ez a szomszédunknál és pár napja fentebb egy másik országban. Tanulni kellene ebből.) -
formula01
senior tag
válasz
adamssss #102779 üzenetére
Az 5-6 év gyártói szoftveres támogatás, szerintem kizár gyakorlatilag mindent. Persze pl. 1 VGA drivert az NVIDIA oldaláról szinte biztos, hogy le fogsz tudni tölteni ennyi év után is, csak ne a gyártótól várd.
Újan, rendes boltból ebbe a keretbe max egy 4060/3070-el szerelt gép fog itthon beleférni. (Ezekből a 3070-es gépek már kifutók, így pl. új BIOS már nem nagyon, max elvétve érkezhet). Ez most 1440p High-ra a legtöbb játékban elég, ha elengeded a ray tracinget és megelégszel azzal, ha megvan a 60+ FPS. Hogy 5 év múlva mire lesz elég, azt csak az ég tudja, a DLSS/FSR-nek hála, azért ha kompromisszumokkal is, de elég sokáig lehet most szerintem 1-1 gépet használni.
-
Juhaszatti
addikt
-
NTonee
veterán
válasz
adamssss #3556 üzenetére
lassan én is kezdem magam meggyőzni erről.
Nekem a G751JY a kiszemelt egyelőre, de egyre bizonytalanabb vagyok.
(#3557) Mikulásbá: a 240-es 3K már csak köhögve jön ki annyiból, a 120-as mondjuk jó lehet, de én már keveslem. A samu-t meg firmware frissítéssel javítják állítólag.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
adamssss #3542 üzenetére
2012-es ivy széria.Megbízható gép,upgradelhető a proci,a vga jelenleg 880M-re ami tök felesleg mert az egy húzott 780M,fizikailag semmi különbség.A dell-es 980M-et várjuk mint a messiást és ha kiadják,jó eséllyel arra is bővíthető lesz.A hűtése rendben van,az alaplap meghibásodási esélye szinte nulla.Az eladót ismerem,megbízható ő is és 100% hogy gép karban volt tartva.Az ár meg csak rajtatok múlik.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
adamssss #3529 üzenetére
Sok tényezőn múlik ez.Ha az upgrade mint lehetőség adott volna,az ár/teljesítmény arány miatt mindenképpen,de így számomra nem.Ha későbbi upgrade a fő szempont akkor AW,Clevo,MSI ami elérhető európai viszonylatban.Ha most veszel egy Asust,a teljesítmény mint tényező adott és az is marad,a kérdés mennyire vagy hardcore gamer?,mik az igényeid?,mikkel játszol?,mennyi a min.FPS ami számodra megfelelő? stb.stb.Egyénfüggő a dolog.Ahogy mindig újra és újra mesterségesen nagyobbra kreálják a játékok gépigényeit max.2 év és a 980M már sehol sem lesz...ez van.
-
Goblin12
őstag
válasz
adamssss #3522 üzenetére
Jelenleg az Asus az ami jó hűtéssel rendelkezik a 17"-közt és kapható a legtöbb boltban, ha ennél több kell akkor AW, de abban jelenleg csak 880m van, még nem adták ki a 9x0m szériás notijaikat. Ha minden igaz CES-en számíthatunk rájuk, de lehet, hogy még az ünnepek előtt villantanak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest