- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Narxis #107062 üzenetére
Te jó ég, az nagyon vastag cucc. 2/3 mm vastag réz bordát kell venni. Az Alin vannak komolyabb padok, mint a Minus Pad. Szerintem Mo.-on ár-érték arányban a TP-3 éri meg a legjobban.
Esetleg érdemes ránézned a Jeyi cuccokra:
Jeyi réz SSD heatsink
Jeyi thermal putty & padok -
MaxxDamage
félisten
válasz
Narxis #107062 üzenetére
Az sajnos PC-be lett gyártva/tervezve...elég magas!
Méretek (Hossz x Szélesség x Magasság), (mm)74 x 24 x 13
Samu Pro vagy Evo (Mind1) amit nem használok és nem is kell, még ha ingyen adnák se!☝️(volt mind2 széria és szabadultam is tőlük...)
Nem szeretem a meleg (*forró) SSD-t!
Szerintem nagyon senki sem! -
válasz
Narxis #103691 üzenetére
Csak Legion 7-es szériától van (sima 7, vagy Pro 7)
Lenovo Legion 7
https://laptopmedia.com/gb/review/lenovo-legion-7-16-2021/ -
zsolti75
senior tag
válasz
Narxis #103684 üzenetére
Ne ferdíts!
Olvasd el a te gépednél mi ami self CRU-s, és mi az ami nem CRU-s!
Ram-ot, ssd-t általában gond nélkül cserélhetsz, de természetesen ezt követően ezek nem garanciásak, illetve, ha a cserélt alkatrész kinyírja a lapot, akkor az szintén nem garanciában javítandó.
Pasztázni is általában lehet, az újabb nagy Legion-ok kivételével, amik fémmel vannak pasztázva és le vannak matricázva. -
Adrian1111
csendes tag
válasz
Narxis #103154 üzenetére
Napi szintem olvasom már szinte indulás óta ezt a topic-ot, de csak most szólok hozzá
Olvasva Ubul korábbi hozzászólásait, én most vettem ilyen gépet decemberben (17-es, 5800H, 3070 130W). Szerintem nagyon jó "kis" gép, Win10-zel használom. A hőmérsékletet Ryzen Control-al fogom meg. Rossz hír, hogy a Freesync csak akkor megy, ha a Hibrid mód be van kapcsolva. Jó hír, hogy ha ki van kapcsolva, az is csak max 3-4 fps-t hoz pluszban a játékokban (tesztelve Cyberpunk2077, Alan Wake2, RDR2). RAM-ot még nem cseréltem benne, nekem jó így, nem hozna akkora képkocka szám növekedést. A játékokat általánosságban jól viszi, egy 1660Ti-os asus tuf-ot váltott le, ami felett eljárt az idő.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Narxis #103141 üzenetére
Ezt neked kell tudni. Ez a laptop FreeSync-es, 144Hz-el, DolbyVision-el, jó színtérlefedettséggel.
Legion 5Hogy neked megfelel-e, azt neked kell eldöntened. Az viszont valószínű, hogy ilyen teljesítményű gépet hasonló áron, jobb kijelzővel, nem nagyon fogsz találni. Még akkor se, ha a méretet nem vesszük figyelembe.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Narxis #103049 üzenetére
Ugyanez a Lenovo jelenleg 480, boltból, 3 év gyártói garanciával (Windows nélkül). Csak viszonyítási alapként.
82JY00JSHVSzerk.: Ja, épp most írták előttem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Narxis #103059 üzenetére
Hát ennyi számodra nem tetsző dolog mellett (ezek azért inkább szubjektív dolgok) nem kérdés, hogy téged nem érdekel az a gép, tök mindegy, milyen gari van még rá, ha van. Vedd meg a másikat inkább, mert ezek ott lesznek 3 hónap múlva is és nem igazán lehet őket megszokni sztem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Narxis #103049 üzenetére
És mennyi gari van a csicsabájtra? És mennyibe kerülnének pontosan? Milyen állapotban vannak? Eladó hitelessége mindkét esetben ellenőrizhető? Ezek minimum kellenek még a korrekt válaszhoz. Mellesleg az Aorus lapos azért nem sz*r gép, én nem mondanám, hogy egy sima Legion egyértelműen jobb lenne. Jó gép, de azért annak is megvannak a hibái.
-
ricogsm
őstag
válasz
Narxis #102685 üzenetére
Üdv!
Rápróbáltam a Samsung G65B monitort a notebookra.
Viszont a Notebook Gsynces, monitor meg Freesync kompatibilis.
Van jelentősége? Mindjárt felrobbanok!Másik meg "csak" 120Hz-n tudom állítani nem adja a 240Hz-t, pedig a monitor tudja.
Igaz DP porton csatlakoztattam ez jelent valamit? -
Juhaszatti
addikt
válasz
Narxis #101507 üzenetére
Ehhez még nem, de a 15.6"-es kistesójához volt már szerencsém, szedtem is szét néhányat. Jól összerakott, korrekt gépek. Anyagminőségben, felépítésben az MSI Katana szériájához hasonlít talán leginkább.
Ha negatívumot kéne kiemelni, akkor talán kettőt tudnék. A kijelző egy teljesen alap panel bennük, gyenge színtérlefedettséggel. Illetve a videokártya csak 75W-os.
Esetleg érdemes ránézned a Legion szériára ebben az árkategóriában és méretben. Ez 3070-es, viszont 130W-os teljesítménykerettel, és jobb, 72% NTSC kijelzővel. Lenovo Legion 5 82JY00JSHV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest