- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz
Raymond #38226 üzenetére
Majd kitalálok oda valamit...
Igazából matricából már csak 1 darab van, az a szivárványos (igen mert olyan gay) a többit odaadtam ajándékba mert születésnapos volt haver...
Az üveg Jäger már csak extra volt hozzá.Szerintem azt fogom csinálni, hogy leragasztom teljesen, és kivágom a betűknél meg a világító Legion Logo-t.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Raymond #38212 üzenetére
o_O
Most frankón leolt engem...Igazából a Legion feliratot nem akartam lematricázni, meg szerintem ott fel is jönne mert fizikailag más a felületi magasság... illetve hát... ott az L-Betű előtt igen, van hely... de annyira kevés, hogy egy fél matrica SE fér oda.
De most már muszáj kitalálnom rá valamit
Bár a hétfői projekt az lesz, hogy fehér akrilfestékkel kihúzom a mélynyomott szimbólumokat a seggénél, mert már unom, hogy így több mint fél év után se találom el a csatlakozókat ha nincs atomvillanás erejű fénysűrűséggel bevilágítva a közeg...
Lenovonak is mennyibe került volna ez? 2mp mint kb nekem is ? -
Pocok256
veterán
válasz
Raymond #38063 üzenetére
Operating Temperatures For Different SSDs:
Samsung SSD Temps: 950, 960, 970, 750, 840, 850 and 860 EVO and PRO series are rated for operation between 0ºC and 70ºC.Crucial SSD Temps: MX500, MX300, BX300 and almost all Crucial SSDs are rated for operation between 0ºC and 70ºC.
Sandisk SSD Temps: SSD PLUS, Extreme Pro, Ultra II and Ultra 3D SSDs are rated for operation between 0ºC and 70ºC.
Intel SSD Temps: 520, 530, 540 series and most Intel SSDs are rated for operation between 0ºC and 70ºC.
Kingston SSD Temps: A400, SSDNow UV400, V300, KC400, HyperX Savage and most other Kingston SSDs are rated for operation between 0ºC and 70ºC.
Western Digital SSD Temps: WD Blue SSDs are rated for operation between 0ºC and 70ºC.
ADATA SSD Temps: SU650, SU700, SU800, SU900 and other ADATA SSDs are rated for operation between 0ºC and 70ºC.
-
blue_23
senior tag
válasz
Raymond #38029 üzenetére
Scar 3 650 000+, míg I9+240 Hz esetén 850 000+.
TUF és Strix 3 esetén megértem, de Scar árak szerintem indokolják, hogy legyen rá lehetőség.
@echterion: Nem azt akarom, hogy gyárilag alapból 3 éves gari legyen, hanem plusz pénzért, ami honlapon található (50 euro belföldi, 60 euro világ) garancia megvásárlás esetén 1 évvel meghosszabbodjon ez az időszak.
-
echterion
nagyúr
válasz
Raymond #37852 üzenetére
Így van, kiszámolták, tesztelik, ez biztos. Hogy az Intel vagy ők, az mindegy. De ez nem az alapján történik, hogy a net tele van alulfeszelt procikkal, egy ipari mennyiségben gyártó multinál ez nem így működik, őtt kellenek mérések, kalkulációk és természetesen zéró reklamáció, mert az csak költséget generál. És ezért lesz ez vagy drágább, vagy a hűtőt spórolják ki jobban, hogy a költségmutatók minimum ugyanott, de inkább jobbak legyenek, mert nullszaldóra senki sem fog extra munkát végezni.
-
MR007RM
addikt
válasz
Raymond #37852 üzenetére
"Az hogy nincs sehol jelezve az a problema mert latod hogy nagy nehezen megvan a 85-90 fok a CPU-val mondjuk es ugy gondolod otthon UV-zol egyet es OK lesz aztan meg kiderul hogy az a 90 fok mar -100mV-al volt es te max -120mV-t tudsz beallitani otthon es a 90-bol jobbik esetben lesz 87 fok."
matyee meg meg ad neki +100mV -t.és még bőven jó. Azt is jól meghúzva. Durva mekkora szórás van most minőségileg.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
Raymond #37842 üzenetére
Na igen, de azért nekik ennél több kell, mert csak úgy nem tolhatják lentebb, hogy jó szokott lenni, ezt minden gépnél le kellene tesztelniük. Persze valószínűleg nem fogják rendesen megcsinálni, de akkor bízom benne, hogy sokan fogják náluk verni az asztalt az instabil gép miatt, mert ez nekünk ebben a formában nagyon nem jó.
-
MR007RM
addikt
válasz
Raymond #37832 üzenetére
Mondjuk nálam eleve kizárt a gerjedés arra a CPU fajtára ahol nem lehet maximálisan mindent megpiszkálni, állítani mint a mostanimmal. Szóval ha csak olyan gépeket piszkálnak meg ahol egyébként sem nagyon támogatott a cpu tuning az engem nem érdekel. Értem a magokat nem tudom állítani, mint a videóból kiveszem.
A tanulság pedig akkor az, olyat gépet kell venni amit magunk rakunk otthon össze. Ott a Clevo minimum konfiggal rendelve ahogy a többiek felvázolták, meg mondjuk azok az Ebay -es hiányos összeállítások amiből szinte minden hiányzik, majd a vásárló megveszi bele amit kell. -
MR007RM
addikt
válasz
Raymond #37753 üzenetére
"Ahogy neztem par uj Jarrod lapos videot a 2019-es modellekrol ugy nez ki divat lett a gyari UV..........."
Na püfff, ha így van ez is egy újabb vacila lehet vásárlás előtt. Most akkor ki fogja elárulni hol vannak a buktatók miket eltitkolnak legyen bármi csak ne tudjunk róla eleget. A lényeg ne én legyek az első vásárló, megvárjuk míg valaki (
szív vele?), rendesen leteszteli közülünk, mert már senkinek sem lehet lassacskán hinni. -
Kukipapa_rr
tag
válasz
Raymond #37573 üzenetére
HP-nál egy ZBook helyszíni garancia úgy nézett ki, hogy 2 hetet kellett várni egy SSD-re, ami 2,5 év után halt meg. Ezután a tapasztalat után inkább kerülném.
9750H-val igazad lehet. Igazából a sok mag lenne a lényeg, nem a sebesség (pl. több Visual Studio használata: mindegyik futtat vagy 10 process-t, 3 VS egy kétmagos Core i7-en már folyamatos 100% CPU-t eredményez, és akkor még nem debugoltam, nem indítottam virtuális gépeket stb.). Ugyanakkor 6 vs 8 magnak már nem kéne számítania (már 4-gyel is fellélegzik a gép), így átgondolom, érdemes-e 9750H fölé menni.
Ha Dell-nél már ilyen (játék) kategóriában is van helyszíni garancia, az mindenképpen figyelemreméltó, nem tudtam.
Köszönöm a tippet.
-
blue_23
senior tag
válasz
Raymond #37542 üzenetére
Két linkelt videóban I9 van, Jarod és az általam linkeltben I7.
Jarrod azért melegebb, mert CPU + GPU stress teszt van, általam linkeltben csak CPU. Ezért is nem ezt emeltem ki, hanem játéknál lévő hőfokokat, ahol UV-vel 79-86 fokot produkált, mellette 4 GHZ-ig viszi az CPU órajelet. 500-700k kategóriában nem láttam ennél hűvösebb laptopot (clevon kívül).
-
x_o_n
veterán
válasz
Raymond #37135 üzenetére
Ez szerintem elég rossz megközelités,a Gs sorozat nem igazán alkalmas izmosabb konfig ellátására....én i5+1050 felett nem is javasolnám,de inkább kerülném,müanyag és müanyag a Raider legalább fém boritást kapott a fedlapon és a kezelő részen,jobb a hangkártya,a hangszorói messze a legjobbak jelenleg a2k alatti árkategoriában,néha még felette is ,hűtése körökker...
meg mégis miben bazári?esetleg kapcsold ki a demo fényeket....állitsd tetszöleges szinűre a billenytyűzet világitás szinét akár zonánként stb jééé igen bizony és ha ez még mindig nem elég az usb bemenetek világitását is lekapcsolhatod.
amugy meg ha MSI akkor GT...csak kicsit mélyebbre kell nyulni. -
Dhampir
félisten
válasz
Raymond #37132 üzenetére
Vajon milyen típusú gépek tartalmazzák majd ezeket (1660 Ti, 1650 Ti)?
A nemrég megjelent Dell G5 5587 utód; a Dell G5 5590 ára 350 000 Ft fölött kezdődik és még mindig csak 1050 Ti-vel van i5 processzor mellett (igaz, hogy gyárilag hozzáadott MS Windows is van rajta, ami drágítja az árát).
"Jól tartja" az árát az 1050 Ti.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
Raymond #37132 üzenetére
Köszi a tippet, hát úgy vagyok vele, ha kifosztom magam, akkor inkább az xx60-as kártyás gépekre utaznék. Most ránéztem a különbségekre és a 1660ti 20-30%-al erősebbnek tűnt mint a 1060. Egy két gépet találtam is, de elég puritán a felszereltségük azoknak amire még áldoznék. Az MSI gépekről mi a véleményed (véleményetek)? Vagy még érdemesebb lenne várni?
-
blue_23
senior tag
válasz
Raymond #36857 üzenetére
Úgy emlékszem 1000 dollárról indul és 2200-2500 dollárra lőtték be tetejét. Konfig valóban erős, viszont ez még csak rtx 2070, csak 512 háttértár (szerintem bárkinek kevés aki gamer), illetve 15,6 kijelző. Ehhez a grafikus kártya mellé kicsit feleslegesnek érzem a 240 Hz kijelzőt, mert AAA játékoknál örülsz, ha 100 fps megvan... Megvárom a 144 Hz, 1 TB HDD+SSD verziót, remélem az barátibb áron lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
Raymond #36659 üzenetére
Csak úgy simán át lehet kapcsolni 60Hz-re egy ilyen kijelzőt? Mert az minden kérdést lezárna akkor bennem és később nyugodtan lehetne 60 fps-sel tolni, ha már kifullad a vga. Ezt hol oldod meg? Nv driverben van ilyen?
(#36656) MaxxDamage: Én vártam a csodát, de nálam elmaradt. Ez én vagyok, más lehet érzékenyebb ezekre, nekem nem ér meg extra 50-100 eurót ez a fícsőr.
-
echterion
nagyúr
válasz
Raymond #36461 üzenetére
Pedig egyszerű a mögöttes filozofi: az egyben látott pénz "meggyőzi" az eladót, hogy jó üzlet lesz, nem kell tovább hirdetni, a bizonytalan jövő biztossá válik.
Ugyanazt tudom az ilyeneknek mondani, mint Torrente fentebb...Más: Ha már itt vagyok, szerintetek ez a teszt mennyire megbízható? Én nem néztem még végig a vidit, csak belelapoztam, de elég érdekes eredményeket dobtak itt ki: [link].
-
matyee
őstag
válasz
Raymond #36421 üzenetére
Nem olyan nagyon nagy gep, persze nem az uj vekony seriahoz kell hasonlitani. Max ventin hangos viszont, 9900k stockon rossz dontes nem lehet huteni. 8700k delid mellett auto ventin hutheto 4,5-4,7 kozott chip fuggoen, ami mellett nem lesz hangos annyira. Azert batorkodom leirni mert volt ilyenem 1080nal ami meg tobbet eszik wattban es ket dm3-am. Jo gep ez nagyon!
-
echterion
nagyúr
válasz
Raymond #36314 üzenetére
Kérdés, hogy az i7 9750-es proci mennyire főzi meg azt a hurka, műanyag házat. Nem nézek ki belőle életerős hűtőrendszert.
A ram még legtöbb esetben elég szokott lenni, nekem 12 GB van, de 7,1-7,5 GB-nál többet nem szokott falni játék alatt a gépem (AB folyamatosan monitorozza). -
válasz
Raymond #36151 üzenetére
És itt írnak róla... [link]...első találat. A két dolgozó érték összefügg. Most már értem hogy a VPN miért tud segíteni ebben a dologban. Más találkozott már ilyennel? Őszintén szólva ez most nekem új, pedig nem kellene
, korábban észrevettem volna ha lett volna ilyenem. Azért a múltkori megvásárolt Reimage progit lefuttatom, de úgy is átmegyek innentől inkognitóba. Igaz csendesebb nem leszek.
-
válasz
Raymond #36151 üzenetére
Igaz, a múltkor megnéztem és rákerestem, most nem az volt az első. Meglesem....viszont azóta minden normális. Már régóta vagyok úgy vele ha már van vpn akkor miért ne használnám, most beérett ezzel a dologgal, ráadásul ingyen van, mert kaptam egy baráttól. Ha találtam valami említésre való dolgot, jelzem. Folyton a tervezett elavulás lebeg a szemeim előtt, kémkedés meg hasonlók, mert el tudom képzelni főleg minimális Win védelem mellett.
-
wanted5
őstag
válasz
Raymond #35936 üzenetére
A 22-23 ezres 660p QLC, - (TLC-s 660p 27-28 ezer) - ami nem feltétlen baj, csak hiába a NVME nagy adatátviteli sebessége ha belassul a QLC miatt. Mivel nemrég van a piacon a QLC, én kivárnék még vele. Biztosan jó lesz és előbb-utóbb az lesz fölényben, de amíg az első szériák ki nem futnak, és amíg vannak hasonló áron TLC modellek én egyelőre azokat választanám.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Raymond #35919 üzenetére
Eddig se Furmark + XTU CPU Bench, se Aida, se egyéb játékok Benchmarkjába nem bukott bele, illetve már több órányi Fallout 4 után se halt ki a dolog...
Ha majd mégis kifekszik valamitől, akkor majd talán visszább veszem... de mivel szükség van rá, minden milivoltot kiporciózok... mert nem akarok fém pasztázni.
Addig is most jöhet az integrált GPU a prociban, mert azt is lehet cibálni.
Netezés alatt most már tényleg nem kapcsol be a venti (ami azért elég vicces), de YT videók alatt előfordul.XTU kép, majd 3 óra Fallout 4 meg hűtő fordulatszám jól látható oda-vissza bizgerálás után.. tehát... működik vagy mih...
-
válasz
Raymond #35733 üzenetére
Amúgy tényleg 25kg, egész pontosan 25,1kg csak 1db HDD-vel. Ha belemenne még 3db HDD meg még 2db GTX kártya, akkor lehet már több lenne.
Eleinte nem is találtam hozzá hálózati kábelt, kapásból szerver kábel kell a "picikének".
iec c19Eleinte nem tudtam hogy kell megfogni a háromszög miatt, meg a képeken is "picinek" tűnik.
https://www.youtube.com/watch?v=TuIAr5FOdFoAz elődje (R1) 31,7kg volt --> http://downloads.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_alienware_dsk/alienware-area51_Owner%27s%20Manual_en-us.pdf
Bocsi, hogy belevau a gaming notebook topikba, csak az utóbbi 2-3 évben már rohadtul kezdett elegem lenni a gamer notikból, GTX 980M-ig mertem elmenni, azután nekem már brutálisan sokba lenne.
Pedig anno havonta kb. 1 volt nekem is tesztelgetésekre. Hasonlóan cserélgettem mint Darth_Raven
Amiket meg hallok, hogy így meg úgy 80-90°, hát inkább nem
Majd meglássuk mennyi lesz a villanyszámlám a 1200W táppal. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Raymond #35298 üzenetére
Azért jelent az valamit,nálam is egész mást mutat 4000-es RPM a 3500-hoz képest.
Meg gondolom megpróbálták nagyon patent módon összepakolni,ezekből születethetett a -5°C,nem azért mert hibás volt a lap.
Ha ez alaplaphiba lett volna, és annyira király az a VC,akkor most -15°C-kot kéne látnunk. -
-
echterion
nagyúr
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Raymond #34937 üzenetére
Fogalmam nincs az árakról,szinte évek óta nem követem az új gépek árait.
Én vagy 15 évvel ezelőtt lettem "hőfokbzui",mert az akkori Aceremmel annyit szoptam 1 éven keresztül,hogy egy életre megutáltam a throttlingot.Nyáron 10 percet nem tudtam vele értelmesen játszani mert ledobta a láncot,amit lehetett mindent elkövettem vele,már burkolat nélkül használtam stb.Egy örök lecke volt,sok pézé,szutykot,többet én nem veszek.Nekem ne dobjon le 1 tetves MHz-et se,meg ne lássak 90°C-kot sosem,mert akkor idegállapotba kerülök és szétverem inkábbMikulásbá: Bakker ebbe az 1€-s bundliba nincs benne a 3.rész,én meg azért vettem meg..Benyaltam a trilógia "varázsszót
-
_q
addikt
válasz
Raymond #34725 üzenetére
15 colosban gondolkozok. 2 opcióban gondolkozok. Üzleti vs Gamer. Mind a kettő mellett szól pro és kontra és kicsit pingpong labda módjára pattogok a kettő között. Fene se gondolta ilyen nehéz dönteni.
(#34726) RM007
Apró olyan szempontból szerencsés, hogy ha valakinek van sok pozitív értékelése nagy valószínűséggel átverni nem fog. De abban igazad van, ki tudja mennyire volt nyüstölve a gép.(#34727) Mr. Bean969
Egyébként kicsit vicces ez, mert nekem nem kellene gamer laptop, csak az a fránya videószerkesztés...Igényli az erősebb VGA-t. -
Lincler
csendes tag
válasz
Raymond #34501 üzenetére
Orulok h tisztazod, ezt ertem is. Csak azert eroltettem a fordulatszamot mert a cooler boost tudtommal azt jelenti h megemeli ennek az erteket, nekem meg ugye fogalmam sincs h ez gyilkol-e barmit is hosszu tavon. Szoval nem az erdekelt volna hogy mennyire hut jol vagy mennyire hangos, csak az hogy mennyire szamit hosszu tavon ha mondjuk rendszeresen 1-2 ezerrel jobban porognek jatekok alatt mint ahogy azt boost nelkul tennek.
-
válasz
Raymond #34316 üzenetére
Ok, de közben nézem hogy sok ilyen árfekvésű találat van.
Na mindegy rendeltem egy 512-est paypal-lal. Jött visszaigazolás. Velük még nem szívtam sose. Meglátjuk, ha megjön majd beszámolok róla.
Nem izgulok nagyon, ha átvertek vissza fogom kapni a pénzem abban biztos vagyok. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Raymond #33823 üzenetére
Terhelve nem volt, míg Gamet nem futtattam
Most HWiFno kifagyott, (tehát az a max, nem a max volt...) Gameba 92c fokot is láttam pl..
Restartoltam a gépet, majd a mellékelt képen megállt a művelet! (nekem kellett a lapost ki majd be kapcsolni...)Új rendszer még nincs felrakva, eredeti Asus által felrakott (gyári rendszer) van használatban (az megvételkor vissza lett állítva, gyári alap állapotra)
-
Muerte
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest