Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #99865 üzenetére
oh, na mondjuk nem tudtam hogy változott, ez az észrevételem amúgy az egészről
de igazából akkor majd odakell figyelni sajnos erre :/ én úgy emlékeztem, hogy mindig is úgy működött, hogy ha a képet beszúrom, akkor még köré a linket is kell, ugyanazzal a linkkel
nade ez már nagyon off, bocsánat
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #99784 üzenetére
ezek jók, ezeket megnyitja
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #99860 üzenetére
de ez az, hogy a kurzor se vált át úgy, hogy kattintható legyen, ezt mondom
adblockert is kikapcsoltama linkes jó, köszi
megnéztem Firefoxban is, bejelentkezés nélkül is, ott se kattintható :|
csináltam róla videót
lehet szólnom kéne a staffnak, mert belső hiba?
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #99858 üzenetére
minden rosszindulat nélkül, de egyre többször látom azt, hogy van egy kép itt, de nem kattintható
ez mitől lehet? eddig jó volt
vagy csak képként van berakva, de link-ként nem? :/
mert így nem tudom kinagyítani a képet -
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #99850 üzenetére
hát a 3070 alatt is recseg sajnos, nem néztem fps-t, de érzésre jó ha megvan a 30 szintén hasonló beállítások mellett (ray tracinget nem kapcsoltam be)
az is durva, hogy denuvo nélkül jött és már fent van a virágboltban is. PS5-re viszont nem írtak gondot, szóval elgondolkodtató hogy most a pc-vel megint kib**tak, és ~félkészen van, majd jönnek folyamatosan az update-ek, vagy szar a gépem -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #99850 üzenetére
Ejnye, akkor itt az ideje annak az MXM3080-nak, vagy reménykedsz egy jövőbeni mxm 4090-ben?
-
válasz
MaxxDamage #99797 üzenetére
Gyerekek! Ez heatspeader!! Nem conductor! Ez melegedős SSD-re, RAM-ra, VRM-re, vagy egyéb kis hőtermelésű bizbaszra való. Nem hülyeség, mert fekete grafitos felületével tudja jól átadni a hőt elég jól a levegőnek, a másik "rezes" felülete meg be van vonva szigetelős ragasztóval ami jól át tudja venni a hőt amit a réz lap oszt szét. Viszon egy proci melegének az "elfüstöléséhez" kellene egy abrosz méretű belőle
A a teljesen tiszta grafén lapból a kb 15x15cm-es 1000€. Ahogy Zsolti írta, nagyon sok helyen sima grafit lapot árulnak grafén néven. A grafén lap olyan mintha nagyon vékony selyem lenne, nem tapad viszon borzasztó könnyen szakad. Ha leejti az ember úgy esik le mint a tollpihe, olyan könnyű. -
válasz
MaxxDamage #99787 üzenetére
Tessék.. [link]
Valami ilyesmire lenne szükségünk jól kilapítva. Imádok rákeresni.
-
válasz
MaxxDamage #99787 üzenetére
[link] Én is arról beszéltem. De a tömör grafén lapot (1500W/mK) én is kipróbálnám. Legfeljebb a kupakot hozzácsiszolom.
#99788 Exelsior24:
Számomra nem az a lényeg hogy igazi vagy hamis, persze hogy hamis. Én azzal kalkulálnék hogy megéri-e nekem vagy sem hamisan. Pl. lehet nagyon olcsó gen4-es ami nálam csak gen3-as lehet (és nincs ezzel bukta) viszont a 2TB lemez ne legyen mondjuk nagyon kevés a hirdetett méretéhez képest és hasonló tényezők. Nem kell a márka lehet olcsó kínai saját cinkével kitudja honnan, az ár-érték érdekelne.....mennyi nem igaz abból amit hirdet.
Olvastam olyat valakitől hogy a 4TB helyett 1TB volt csak meg, de az meg volt. -
válasz
MaxxDamage #99778 üzenetére
Mert vennél rá carbon thermal padot?
(Mellékesen belegondolva ha nem is hűtene sokkal jobban, bár nálam jobb, de a megszáradt paszta cserével járó szétszedem összerakom munkát jól meg lehet spórolni vele. Elteszi az ember a szekrénybe, mint mondtad
aztán mondjuk 3 év múlva előszedve ugyanott lehet folytatni.) Mert ügye nekünk nem létkérdés a vaspaszta mint sok vékony laptopnak, ahol bizony minden számít.
Na csak egy gondolat volt és tippeltem.
A gap pad -ot cserélni kell? Szárad az is idővel használat nélkül is? Akkor mégsem lehet megúszni a szerelgetést.[link] Mi van most Kínával? Vagy csak nekem jönnek ezek? Régen nem voltak ilyen linkek, vagy nem ennyi. Az ebay a másik jómadár. Az meg az ellenkezője, nagyon drága lett.
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #99758 üzenetére
Igen,szinte mindent.En az alap dolgokat joforman csak telefonon csinalom meg napkozbe pl banki utalasok stb.Estere mar nem kell ezzel foglalkozni,minden eszkoznek nekem megvan a maga felhasznalasi terulete.Azert is van nekem minden tipusbol egy vagy 2.
Na majd jonnek ezek a csoda kütyük aztan 2-3 fele eszkozbol lesz egy,foleg ha mar pl e-simet is hozza tudsz addni a laptophoz. -
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #99756 üzenetére
Csoro milyen terhelest kap majd.M1 is passziv huteses,neha majd meg gyullad a nadrag rajtam,mikor az olemben van
Ennel
is majd kitalaljak,hogy nem kell annak hutes hisz a mobilok,tabletek is hutes nelkul vannak -
válasz
MaxxDamage #99719 üzenetére
Az azért fasza lesz ha a hardver árakat, amit eddig ráköltöttünk a szoftveres szolgáltatás részére irányítják majd át, mert nem hiszem hogy a szektor csökkenteni szeretne a bevételein. (hardver-szoftver tömörülés)
1, az internet szerepe még jobban felértékelődik.
2, gyengébb hardverekért annyit fognak kérni mint a régi világban kértek generáció váltáskor natív erőtöbbletnél. AI mesterséges intelligencia, dlss viszi majd a pálmát.
Nem véletlen ez a USA zsarolás Kína felé sem vga hardver piacon meg más piacon. Nehogy versenyhelyzet jöhessen a jövőben és olcsóbb lehessen minden. És persze a hadiiparnak is kell mozgástér mert egyeseknek az is bevétel mifelénk. Csak dolgozni ne kelljen! -
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #99719 üzenetére
Na ja,kiszamithatatlan.En is van,hogy 2-3 honapig napi szinten jatszok 1-2 orat,vasarnap tobbet,de van hogy 2 honapig semmi
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #99715 üzenetére
Nem igazan.Ha azt szeretned vissza kapni,amit mondjuk egy gamer gepen megkapsz az havi 20€-ba kerul ugy,hogy 8 orat jatszhatsz folyamatosan.Az olcsobbik az 6 orat biztosit az 10€.Teny,ha reszletre veszel mondjuk gepet,igy olcsobban kijon havi szinten,de akkor se sajat geped lesz.Nekem is kb ez a terv,ha lerottyan a rog akkor kuka,aztan jatszok now-al macbook-on.
-
válasz
MaxxDamage #99713 üzenetére
Ne is mondd... kb 8mm vékony az a kis fos macbook aminek a videóját felvettem...
-
válasz
MaxxDamage #99703 üzenetére
Nekem is szép szett gyűlt össze:
-
válasz
MaxxDamage #99699 üzenetére
Ezek magasabb grafit tartalmú gappad-ek. Egy kicsit jobban vezetik a hőt mint a sima világosszürke pad-ek. De amiket te vettél bele mégjobbak
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #99619 üzenetére
Vizezve jo,hogy jo a hofok
Asztali gepembe csak a procin van vizhutes,de lehet az is hozna hasonlo (talan) hofokot
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #99619 üzenetére
Oké oké, de Nálad az a vizes hűtés tud annyit mint egy desktop hűtés, ha már a hardver az
-
surgyi
senior tag
válasz
MaxxDamage #99597 üzenetére
Kicsit hasonló, de nem ennyire intenzív. Meg a képernyő úgymond statikus állapotában is hallatszott. Nekem olyan mintha az M2. SSD adná ki, mikor villog a "HDD Led"
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #99581 üzenetére
Epp a mult heten volt megint tema egyebkent:
Stop Buying SSDs from AliExpress
Egy irasos osszefoglalas [link] ha valaki nem akarna a videot nezni (pedig megeri mert erdekesek a benchmark grafikonok
A legjobb viszont az volt hogy ott a StorageReview YT videonal az elso follow-up video link ez lett:
Fake SSD from AliExpress | How to recognize a fake
ami tortenetesen ezt a thumbnailt hasznalja:
Ismeros onnan valamelyik? -
válasz
MaxxDamage #99572 üzenetére
Arra gondolok talán a gyárból kikerült hibás ssd-k ömlesztve és kívánt színnel cinkézve. Kicsit hasonlóan mint a cpu gpu chipek esetén mikor gyengébbre sikerednek és emiatt alacsonyabb besorolást, letiltott egységeket kapnak, de nyilván hasznosítva a maga helyén. Szóval lehet szerencsekerék és jöhet olyan ami szinte azt tudja amit kell, meg olyan is ami jobban a gyári paraméterek alá szorul. Ez csak egy elmélet a fejemben, nem tudom hogyan megy a gyártási és technológia folyamat. Ezek kukázott ssd-k is lehetnek amiért nem kérhetnek teljes árat.
-
válasz
MaxxDamage #99567 üzenetére
Legvégén én 4x4TB ssd-vel szeretnék számolni olcsón.
Erre teszek most kísérletet.
Aki nem mer nem nyer alapon. Valamit lépni kell magától semmi sem történik.(Ja ha megszívom akkor én is írok a termékről egy nagy pozitívat hogy más is megszívja. Remélem a hozzászólók nem így gondolkoztak, vagy hamisította oda valaki a visszajelzéseket.)
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #99547 üzenetére
Az a baj hogy Obsidian csak BIOS gyári számra lehet megvenni, /akarom mondani lehetett megvenni , már se frissítés se új vásárlás nincs/ és ha felrakom a nyitott biost akkor nem megy az odsidian.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #99540 üzenetére
Vagy obsi vagy nyitott bios.
-
válasz
MaxxDamage #99532 üzenetére
Jó de tudod a többiek megnyugtatása érdekében jöhetne a 96, mert én ilyen vagyok.
-
válasz
MaxxDamage #99530 üzenetére
Minek és hol kellene. Semmit nem tiltottam. Amiatt mondjátok hogy esetleg lehetne 96GB ramom is?
Meg kellene nézni? Benne lennék, bár a stabilitás lehet fontosabb lehetne jelenleg amíg elég a 64GB.
Az a TB az most kelleni fog fogorvos miatt.
-
válasz
MaxxDamage #99516 üzenetére
Ezért írtam neki korábban azt hogy ne legyen semmi automata. Ebből következik ha valami felment valami miatt (meg kell keresni mi miatt) akkor azt le kell szedni, felül kell írni stb. Istenem milyen szar laptopokat adnak ki mostanában???
Meg kérdeztem, van NV panel? Egyáltalán felment magától valami driver? Mert ami felment az nem biztos hogy az, mint ahogy nv driver nélkül is van kép. Se egy kép se egy fotó....... -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #99454 üzenetére
Ez lett volna a következő kérdés: régebbi gépekbe is bele lehet tenni pl 2x 4TB-ot, és menni fog?
-
válasz
MaxxDamage #99445 üzenetére
"Azért a genen belüli MHz közt nincs olyan egetverő különbség, mint a genek között... (DDR3 vs. DDR4 vs DDR5 pl.)"
Persze mert ott proci váltás is van. Ramot magában nem lehet használni kell hozzá cpu.Fentebb linkeltem a jelen használt ramok kivonatát aida részről. Nem teljesen egyformák és igen ha nincs terhelve mind a 4 slot az lehet jobb is. Bár ramokat eddig még nem tuningoltam laptopnál, illetve az időzítést piszkáltam csak az előzőmnél, majd belekóstolok valamikor, csak óvatosan, nem akarok bajt.
-
válasz
MaxxDamage #99414 üzenetére
Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #99385 üzenetére
Fasza. Hány fokot javít?
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #99383 üzenetére
Normál Firestrike a P870KM ben I7 8700+ MXM 1070 akkor ez tudta
3DMark Score 14644.0 Graphics Score16324.0 Physics Score18915.0 -
Tiger.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #99371 üzenetére
Állítólag frissen pasztazott.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #99357 üzenetére
Ezen a frottír törülközőn lehet jobb lenne nem szerelni
Mester megmondja a tutit. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #99357 üzenetére
Hasonló megoldás az U3-mon
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #99341 üzenetére
Már már a wc deszkákban is 64GB van, nehogy már az ősatya Clevoban kevesebb legyen!
MaxxDamage:
Bakker, kitartást & jobbulást! -
válasz
MaxxDamage #99346 üzenetére
Hú, basszus... 😬 Jobbulást kívánok!
-
válasz
Hosszú időre tervezek.
És hogy téged idegesítselek.
-
Csupati
őstag
válasz
meg az órajellel játék alatt nem fog több fps-t elérni . Munkára megint más . Amugy XMP vel lehet OC-zni a ramokat.
-
Pakmara
őstag
válasz
MaxxDamage #99298 üzenetére
Ez a szöveg beleégett az agyamba. Valami nagyon kotlott gépen toltuk anno a játékot és nagyon sokáig töltött.Uh sokat bámultuk Max-et.
Ezt már telón is játszhatnád gép helyet..
-
Migiri85
csendes tag
válasz
MaxxDamage #99225 üzenetére
Sikerült, ahogy írtad úgy már elindult. Köszönöm.
-
ssj81
aktív tag
válasz
MaxxDamage #99100 üzenetére
Szerintem ezen senki sem lepődik meg.
-
válasz
MaxxDamage #99088 üzenetére
Ez más történet; egy egy Alienware gép és akku nélkül használták és a tápaljzat belső kábele nem bírta a gyötrést....
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #99086 üzenetére
viszont érdemes odafigyelni, pl legionnál el tudod görbíteni a csati lábát ha ferdén dugod rá. szomszédom barátjának a felesége mesélte
ez a rog úgy nézem egész jó csatit kapott.
-
válasz
MaxxDamage #98940 üzenetére
Az volt a lényeg.
-
válasz
MaxxDamage #98921 üzenetére
Stopperrel nézd meg mennyi az annyi ne a megjelenített hazugság vizsgálóval.
-
Kelvin
őstag
válasz
MaxxDamage #98927 üzenetére
Igen, ugyanilyen kis retesszel minden csavarozgatás nélkül ki és betehető volt.
-
Kelvin
őstag
válasz
MaxxDamage #98924 üzenetére
Régi szép idők mikor egy kattintással ki lehetett szedni az akksit meg vissza.
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #98921 üzenetére
(gondolom nem is mennek bele minden nap a ciklusok)
-
Kelvin
őstag
válasz
MaxxDamage #98839 üzenetére
980 pró vagy a sima?
Ennyivel hűvösebb lenne mint a 970 evo + ? -
Kelvin
őstag
válasz
MaxxDamage #98834 üzenetére
Ez gáz, a gyári jóval gyorsabb samu PM9A1 közel 10-20 c fok-al alacsonyabb hőmérsékleten teszi a dolgát.
Te mit használsz helyette? Kinek kell egy zsír új 2tb-s 970 evo plus?
-
válasz
MaxxDamage #98812 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #98672 üzenetére
Ööööö nem is azért írtam, hogy cseréld le, csak arra reagáltam, hogy szerintem igazából nem nyújt annyival többet egy százezres táska...
-
válasz
MaxxDamage #98663 üzenetére
Szerintem nem éri meg, mert ennél sokkal komolyabb cucc a Wenger Pegasus. Abban b@szarintottam már úgy oda a MacBook-ot, hogy meggyőződésem volt, hogy totálkáros lett. De az ijedtségen kívűl nem történt nagyobb baj.
Csupatinak és nekem is ilyen van. -
Casseius
tag
válasz
MaxxDamage #98661 üzenetére
Pár hete vettem egyet marketplaceről újszerű állapotban egy tizesért, szerintem remek táska, elötte egy Lenovo Armored tatyóm volt ami 4 évig szolgált, a gamer laptopom megélt benne több kétkerekűvel történt esést is pl karcolás nélkül, ha nem tiszta karc a táska akkor tuti le se cserélem
-
válasz
MaxxDamage #98663 üzenetére
Köszi! Elolvasom, de a kérdésedre nem fogok tudni válaszolni.
Szerintem a hiszékenységre utaznak. Ha valami drága akkor az jó is alapon, de tudjuk ez nem mindig így van, az ára nem biztos hogy fedi a valóságot. Viszont Vérpistike rá fog ugrani. -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #98616 üzenetére
Haver így vette meg az új 77-es Lg G vagy C3-at 1.2 misiért.
-
válasz
MaxxDamage #98556 üzenetére
Én pont az általad leírtak miatt vetettem el anno az ötletet.
Fentebb volt egy fórumtársnak javasolva ilyes fajta megoldás, azért linkeltem csak be, hogy tudja mire számíthat. -
válasz
MaxxDamage #98567 üzenetére
- szép zőőőd. Típust azért nem sikerült írni. Bár 99%, hogy SK Hynix.
-
gyépés
aktív tag
válasz
MaxxDamage #98560 üzenetére
Sajnos nincs elég hosszú metróvonalunk. Mire kipakolnék meg elindulna a játék már végállomás lenne.
-
ssj81
aktív tag
válasz
MaxxDamage #98556 üzenetére
Atyaég...én meg egy ilyet eladtam anno 970-ért, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gagyi.
-
Zyrius
aktív tag
válasz
MaxxDamage #98446 üzenetére
Ma már az oled nem nagy szám, 65c1 LG van a nappaliban, nem flex, 12. Generacional jár az lg
-
válasz
MaxxDamage #98436 üzenetére
Szerintem meg ha egy ilyen kijelzőt használnál észre sem vennéd mivel van dolgod addig amíg utána nem olvasnál.
Túltoljátok ti ezt a kijelző mizériát. Nem most találták fel ezt a technológiát. Ezzel is jól meg vagyunk vezetve, lásd amit itt összeírtok, vakság, szín érzékelés vesztés, diliház, életveszély és hasonlók kilátásba helyezése.Ez olyan mikor a júzer panaszkodik fps alatt, nem nagyon érzékelem a fűszálak mozgását futás közben.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #98432 üzenetére
Long story short: üzleti vita egy eladása körül.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #98335 üzenetére
Na a így már bőven megérné a TB5 -ös egpu ház, egy tb 5 -ös géppel és desktop gpuval.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #98296 üzenetére
Ne izgulj. Engem elektronikahoz konyito emberkent majdnem megszivatott a sajat autom.
5 eves korara kipusztult az akku. Reggel meg se nyekkent az indito motor - pedig semmi elojele nem volt. Nosza csereljuk ki. Ahogy azt Moricka elkepzeli.A start/stop elektronikas autokban nem cserelhetsz akkut, mert az akku csere utan az autot ra kell tanitani az uj akku parametereire. Ha van BEM matricas QR kod az akku tetejen, akkor elvileg csak a szerviz tud rajtad segiteni. Letiltanak olyan elektronikak, hogy ESP, start/stop, hill hold, front assist - meg a legnyomas ellenorzo is letilt. Meg ki is nyirja az uj akkut ha a regi gorbejevel tolti az auto - amit be is tanult.
Kapacitas (70Ah), kemia (EFB+ helyett AGM), gyarto, szeriaszam, gyartasi ido, indito aram, stb. Ebbol tudja majd az auto, milyen akkut kapott, hogyan toltse, es valoban minden szirszart tud az akkurol a diagnosztika elo grafikonon. Es valoban tarolja a kisutes toltes ertekeket, abbol tudja milyen alapotban van az akku, stb.
Persze megoldottam magam - nem fogok varni a szervizre, hogy egy kurva akkut az automba berakjanak es 1 hetig alljon az auto, mert egy 3 perces muveletre nem tudnak idopontot adni..
Lathato, hogy a spiral cellas akku - AGM - joval nagyobb feszultsegen toltodik, kb 14,8V fix kapocs feszultseg kell neki. Mar csak ezert sem lett volna kepes a regi akku beallitasa mukodni.
-
musicproo
tag
válasz
MaxxDamage #98291 üzenetére
Írja az oldal, hogy garis ügy esetén ingyen van a futár. Viszont ha beküldetik velem, aztán pedig azt mondják, hogy nem garis téma, akkor gondolom perkálhatok, hogy visszakapjam a gépet..
-
válasz
MaxxDamage #98286 üzenetére
Képzeld el a te laposodat így meghajolva.....ja azt nehéz lenne. A cérna száll vékonyságnak vannak hátrányai. A burkolat sem lehetett valami masszív kemény, talán kispórolták belőle az anyagot. Szállításnál a gamer táska sem lehetett opció. Nálam vonaton csak állítva a hátitáska. Na egyszer picit én is benyomtam a kijelzőt azóta vigyázok erre is.
Más:
[link] Összetalálkozott a Clevo-val. Most már ha meleg van is teljesen rendben a hűtésem.
Betoltam a lapos alá 1db-ot, 50% járatva és a PCH dióda + proci király lett. Vízhűtés majd csak jövőre. Innentől elvagyok hűtésileg legyen bármilyen meleg. Hőségben 4.4Ghz csúcson járatva (cpu-z) 80C -nél meg van fogva és ennél már csak jobb lesz. -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #98237 üzenetére
Nem tudom bal oldalra miert nem raknak USB-C portot.
A legtobb ember jobb kezes, igy a toltes vagy dokkolas celjara szolgalo USB-C netan Thunderbolt kabel csak bal oldalon (vagy hatul) lehet bedugva.
A Samsung 4070-es megoldasa is hasonlo aron van a Galaxy book Pro 3 cuccokban.
Par tesztet meg megvarok, de ez egy szerintem jo irany a hordozhatosag es ero tekineteben. Nem kell mindenkinek 175 wattos TGP egy hurcolaszos vasba.(a G14 uj, mini ledes verzioja ugyan 4090, de csak 100 vagy 110W TGP - es az is 4K Eur.)
-
válasz
MaxxDamage #98207 üzenetére
De jó is lenne, ha a Macbook-okat is a Clevo gyártaná...
Az azt eredményezné, hogy olyan minőséget kapunk mint az almás gépeknél,
vagy:
-
válasz
MaxxDamage #98209 üzenetére
Nem!
De ha adsz egy linket hol van ilyen külső monitorban, amit akár fel tudok akasztani megnézem. Mondjuk ennél jobbat kellene gurítani hogy elgondolkozzak rajta, ez nem játékra van kitalálva.
-
válasz
MaxxDamage #98185 üzenetére
Én inkább bosszankodás bajnoknak titulálnám a GIgabyte gépeket:
- nulla szervizháttér
- jófajta törős-ropogó Clevo-Tongfang műanyag
- nagyon elfuserált hűtés: melegszik mint a pokol
- pitiáner forgalmazó (lásd Cyberwarfare kálváriáját, hogy megszívatta az ALZA az ügyfelét)
- és ahogy cs.zs. is írta, brutál le vannak butítva a GPU-k bennük: a 3070Ti lassabb mint más gépekben a sima 3070 -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #98185 üzenetére
Jócskán visszafogták a teljesítményt.
2 éves Lenovo Legionunkban RTX3050Ti 95Watt, 230Wattos töltővel,
ez a friss fincsi ropogós RTX4050 pedig 75Watt, 150Watt töltővel.
Ott vannak még a bitek is, tényleg szívesen egymás mellé raknám őket! -
formula01
senior tag
válasz
MaxxDamage #98140 üzenetére
Korábbi Dell laptopom 1.5 év alatt nem szedett össze annyi port, mint ez 2 hónap alatt, pedig az is szinte folyamatosan ment, ahogy ez is. Mondjuk a Dellnél a ventik csak terhelés alatt indultak be, az meg ritkán volt, itt meg kb. nonstop mennek alacsony fordulaton, ez biztos, hogy sokat számít. Szerintem nem úszom meg, hogy max 2 havonta kipucoljam.
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #98090 üzenetére
A kép készültekor 14 hónapos a gép, és ez volt a második szétszedés. kb 6-7 hónap portermése látható
-
válasz
MaxxDamage #98091 üzenetére
A lapát kialakítás miatt a tiéd nem is tudna eltömődni.
-
válasz
MaxxDamage #98009 üzenetére
[link] Most a régi laptopommal netezem. Csak úgy hasít a net pedig valakitől itt olvastam ilyen régi procis laptoppal már netezni sem lehet. Aha, persze.
[link] Clevonál meg a most talált legolcsóbb. Itt nincs is mit kivágni, nyirbálni, mert tökéletes, se magas hang, se porcica, úgy van kitalálva. Tudni kell laptopot választani.Csak azt nem értem, hogy a folyamatos panaszkodások, siránkozások ellen, miért nem tesznek valamit. Á nem, inkább végig szenvedi azt az időszakot amíg a laptopját használja mondván a legjobb vétel volt.
Amúgy ilyen ventiket kell beszerezni. Így még nem láttam levegőt hasítani.
Másik oldalt vannak lábak is. Több ilyen egymás mellé és lehet ráfektetni a lapost.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97992 üzenetére
Kicsi kínai, stb sőt....asszem Linus csatornáján is volt hogy egyszerűen rá forrasztotta a kábeleket.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97980 üzenetére
Mokolas mesteréről mindent kinézek hogy megoldja, a clevo mxm rtx es vga-n konkrétan a G-sync hez 1 db ellenállást kell atforrasztani.
(Meg persze a vbiost G-sync esre cserélni) -
válasz
MaxxDamage #97988 üzenetére
Csak az aggódásra válaszoltam.
-
válasz
MaxxDamage #97980 üzenetére
Lehet bármi nem fog érinteni nagyon, mert egy rtx 4090 biztosan jó még, és az is bőven sok lesz a hardver többi részéhez teljesítményben és kiadási oldalról nem is beszélve. Ami az 5000-es szériát illeti, nem kell annyira előre menni hol van az még. Az sem biztos hogy a PCIe3 átviteli szabvány elég lenne hozzá. Lehet már a 4090 is befürdés lesz.
Én Inkább a saját vga helyzeted miatt aggódnék, már rég nincs a helyzet magaslatán.
-
rodman73
aktív tag
válasz
MaxxDamage #97914 üzenetére
Köszi a felvilágosítást!
Ha lejár a gari a legionról, lehet raknék alá ilyesmi hűtést vagy le cserélem valami olyasmire amit lehet "tuningolgatni". De ahhoz még rengeteg lóvé kell.
-
Rexton
tag
válasz
MaxxDamage #97909 üzenetére
Én is úgy látom, hogy ér valamit, több tesztben is.
Persze, biztos lehetne jobb, sőt, de azért nem csak parasztvakítás.
(Nem semmi géped van egyébként)
Egyébként a kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy mennyire gány maga a gép, mennyire szar a build quality, és nem a vízhűtés minőségére. -
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #97899 üzenetére
ideális lakóhely lenne egy asztali számítógépnek
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #97899 üzenetére
Nem zavar hogy A radi beltakar a tv be ?
-
gyépés
aktív tag
válasz
MaxxDamage #97835 üzenetére
Ó, kitartást, meg jobbulást kívánok! Ez még innen kemény menet lesz, de hátha jól alakulnak a dolgok, szorítok neked!
-
válasz
MaxxDamage #97835 üzenetére
"ha nem jönne be, akkor Mk oldali csípő protézis! "
Óabánatba... az nem lesz sétagaloppAz orvosoknak sem, láttam már ilyenműtétet..Kitartást kívánok és azt, hogy beváljon a gyógyszeres kezelés! -
válasz
MaxxDamage #97828 üzenetére
Jobbulást Maxx. Fel a fejjel.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97826 üzenetére
Jobbulást!
-
válasz
Azért az beb@szna; messze vagy még attól, hogy ledobd a láncot....
Ahogy Echterion írta, csúnya bukta lenne eladni a Clevo-t.
-
echterion
nagyúr
válasz
Jobbulást, Maxx!
Arra számíts, hogy biztosan nem kapod vissza a belerakott pénzt, ha el akarod adni a géped. Az árat úgy tudod majd belőni, hogy megnézed, a mostani gépekhez hol van teljesítményben. Azt nem nagyon fogja megfizetni senki, hogy cserélhető benne szó szerint minden, nem ismerik itthon ezeket a gépeket. Ilyenekért szintén nem nagyon fognak extra manit adni, hogy van plusz hűtőd, a vízhűtés használtan nagyon nyomott áron megy sajna és sokáig kell általában hirdetni, szűk réteget érdekel csak (vagy szerencsére, ha venni akarsz épp).
-
peet05
aktív tag
válasz
Erőt, kitartást, jobbulást kívánok én is!
-
válasz
MaxxDamage #97826 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom, jobbulást kívánok! 👍👍
Ha nem létkérdés akkor ne add el azt a szépséget 🤩 -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97821 üzenetére
Abba egy jó 3080 kéne, azzal ki lenne maxolva
-
válasz
MaxxDamage #97821 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #97756 üzenetére
Azt már rég elvitte a cica
-
válasz
MaxxDamage #97728 üzenetére
A Régi MSI-m van amiben több a mostani Clevo-nál. Nem annyira megkötött, ott többet lehetett mókolni.
Ugyanaz a világ, koncepció, csak a mostani Clevo na erősebb. Telik az idő. Azért figyelem mi mihez képest. Azt a 4.gen procit jó hogy tudtam frissíteni a 9-re. És mikor 18. gen procik lesznek elterjedve majd kelleni fog egy újabb frissítés, remélem lesz hová. Apropó a 4/8-as MSI is visz minden játékot nálam, így még ráérünk.
Hidd el vissza fog térni a Clevo úgy ahogy most használjuk, most pihennek, aztán majd kell valamit újítani, újra feltalálják, mint a monitor kijelzőnél a 16:9 -et lecserélő 16:10-es szabványt, ami már a régmúltban egyszer szerepelt. Újból feltalálták. Muszáj hogy folyton változtassanak. Lesz nyitás majd a jövőben sokkal több szabadsággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest