- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Dhampir #43364 üzenetére
Gondolom az intel agyonverte a dellt pénzzel és azért lehet ez a pletyka hogy nem lesz üzletibe, ez nekem nem probléma mert a játékos vonal érdekel. Mondjuk ha jön is és jó is lesz akkor se veszek új gépet, mert augusztusban újítottam a mostanit és szerintem még sokáig ki fog szolgálni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Dhampir #43356 üzenetére
Hát az oké, de én a legújabb bejelentettre gondoltam a legújabb bemutatott ryzen procival és 5600xt-vel. [CES 2020: ilyen notebookokkal készül az új évre a Dell].
-
beer1
aktív tag
válasz
Dhampir #43238 üzenetére
Azt írta, hogy 1+1 év van ra, mondjuk az előbb megnéztem telekomnal, 3 évet írt garanciának.
Amúgy full bontatlan, vagyis kép csak a dobozról van meg a leírás, hogy milyen a gép.
Ha nem fizeti, akkor laptopnal mi tud tortenni? Ezt is letudjak tiltani, mint egy telefont ?
kerdezgetek meg tőle, hatha több info lesz -
beer1
aktív tag
-
válasz
Dhampir #43229 üzenetére
Nekem egy kismama hozott egy gépet, hogy a gyerek "belebukta" (visszarókázta) az anyatejet. Ami még nem lett volna akkora dráma, ha nem érleli az augusztusi langy időben pár hétig a gépet a táskájában eme kis baleset után. Kérdezte "mit lehet tenni?". "Kidobni!" mondtam... Olyan szaga volt, hogy azóta is napfogyatkozás van felénk
A másik sztori, hogy hoztak egy brutál drága robotporszívót, aminek sikerült macskafosra futnia. Ők is vettek inkább egy másikat -
gago1975
őstag
válasz
Dhampir #43059 üzenetére
Szia.
Amit te linkeltél az a Lenovo Legion Y540-17IRH-PG0. Amit én az a Lenovo Legion Y540 81T3004VHV A típusszámokkal, betűjelzésekkel különböztetik meg a gépek felszereltségét, milyen kijelző, CPU-GPU SSD-RAM stb van a gépben.
De persze meg kell nézni személyesen és ami ott a doboz data sheet-en fel van tüntetve, azt tudja a gép, az van benne. Ettől még lehet elírás ezért írtam a hszbe , Ennek ha a hirdetés megfelelő 144Hz-es 300nit-es kijelzője van. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Dhampir #43025 üzenetére
"A Laptopszalon Kft-hez befutott online rendelések, amelyek online bankkártyás fizetéssel lettek kiegyenlítve viszont sem teljesítve sem visszautalva nem lettek azokat a Laptopszalon Kft. továbbra sem tudja teljesíteni."
Mivan?! Vagyis ha előre kifizettem a rendelést mondjuk a csőd előtt de nem küldték ki a laptopot és a pénzt sem utalták vissza akkor se laptop és se pénz? Az elég gáz, a felelős meg gondolom azért kisebb vagyont még kimentett hogy ne kelljen lecserélni Mercit ...
Nem tudom, hogy az alapítók mondták-e ki a jogutód nélküli megszűnést vagy a gyanús pénzmogás hatósági észlelését követően nem állították helyre a jogszerű működést így hatósági kezdeményezésre lett a roló lehúzva, de a tövény szerint 3 lehetőség van ilyenkor:
1) abszolút 0 a kassza és nem is tudják a tulajdonukat képező vagyoni érték értékesítésével megtölteni, akkor mindenki akinek tartoznak (ügyfelek és hitelezők) és az alapítók is üres zsebbel távoznak. Ilyenkor alapítokon nem lehet leverni a tartozást mivel a Laptopszalon Kft saját vagyonnal és vagyoni felelősségel rendelkező különálló jogi személy (volt)
2) Kifizetik a tartozásokat, majd a fent maradó pénzt az alapítok a vagyoni hozzájárulás mértéke alapján elosztják egymás között
3) Jó magyar szokás szerint kimentik a pénzt, okmány hamisítással lekönyveltetik, hogy semmi vagyoni értékük nincs és a kassza is üres majd jogudót nélkül megszüntetik a céget mentesítve minden tartozás és felelősség alól majd új céget alapítva folytatják a korábbi tevékenységet.
Mivel Kft jogi személyként üzemeltek és 200 főnél kevesebb alkalmazottjuk volt így nem volt kötelező részükre felügyelő bizottság vagy állandó könyvvizsgáló aki kiszúrta volna a gyanús dolgokat.
Szép ...A rendelkezésekre álló adatok alapján gyanúsan a 3) megoldás mellett döntöttek. November 25-öt írtak megszűnésnek és az új cég átvételének, viszont biztos volt készletük hisz december elején büszként posztolták ezt a képet:
És nem hiszem, hogy teljesen nulláról új vagyonnal kezdték volna újra és vásároltak volna új készletet ...
Legalábbis a régi ügyvezető ilyen házban lakik:
Folkmann Ferenc (an.: Zoltay Teréz)
Születési ideje: [személyes adat eltávolítva]
Facebook: [személyes adat eltávolítva]
[személyes adat eltávolítva]Az új pedig:
Kis-Nemes Dóra Éva (an.: Király Ilona)
Születési ideje: [személyes adat eltávolítva]
[személyes adat eltávolítva][személyes adat eltávolítva]
Gyanús ....
Továbbá az új cég létesítő okiratának kelte: 2019. november 5., azaz már 20 nappal a megszűnés előtt igazoltan tudták, hogy baj van, de mégis folytatták a kereskedelmi tevékenységet. Kíváncsi lennék, hogy a könyvelőjük mit rögzített ezen idő alatt
Jah és a vicces dolog, hogy ugyanazon székhelyen a Laptopszalon Kft helyébe már megkezdte üzemelését az IT Shop Kft, AZONBAN a Laptopszalon Kft a cégnyilvántartás szerint még nem szűnt meg (főleg nem nov 25 hatállyal ahogy azt írták a weboldalukon) és felszámolás alatt státusz sincs rögzítve hozzá (legalábbis dec 22.ig nem történt meg)...Nagyon gyanús ....
Nekem első tippem az lenne ,hogy csinált Folkmann Úr egy óriási adósságot és nem akart a híd alá menné, ezért lesz@rva a vevőit és hitelezőit gyorsan kimentette a vagyonát, hogy mentesüljön a tartozások alól és új céget alapított amit rábízott papíron egy ismerősre... aki (a házat elnézve) papíron a szüleinek a házában él ami lehet már évek óta lakatlan
Remélem azért Folkmann úrnak a Rendőrség és NAV feltesz 1-2 kérdést
Vagy csak nekem van túlságosan üldözési mániám és csak beképzelem ezeket a gyanús dolgokat és közben meg semmi furcsaság nincs it?
Az bisztos, hogy a Laptopszalon elvileg ugyan él, de nálam maximálisan feketelistára került, hisz ha egyszer eljátszották ezt, akkor mi akadályozza meg őket hogy ne tegyék mégegyszer?
-
mark939
csendes tag
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #43025 üzenetére
Pontosan a visszautalás alatti rész miatt. Ott kb. elégethette volna a vevő a pénzét, ugyanott lenne akkor is.
Egy ekkora boltnál...nem számítottam rá, meg szerintem sokan mások se. Azért az se a legbztatóbb amúgy, hogy a gyártóhoz küldik a népet gariügyintézés miatt, az meg, hogy adnak egy email címet nem garancia kb. semmire, pláne nem egy vitás garis ügyintézésre. -
blue_23
senior tag
válasz
Dhampir #42870 üzenetére
Asus gold partner, hogy ki mit gondol róla egyéni probléma, senkit se tartok vissza, hogy más oldalakon lévő kamuakciónak bedőljön és többet fizessen.
Én is itt vásároltam a készülékem, amelyen nemzetközi garancia van, Magyarország lokalizációval. Innentől kezdve bármilyen probléma esetén Asus-hoz fordulhatok.
-
válasz
Dhampir #42837 üzenetére
A Dell jó lehet, még mindig profin csinálnak monitor vezérlő elektronikát, amivel csodákra képesek TN fronton is, de személy szerint TN panelt az ellenségemnek kívánok már csak.
Volt szerencsém most karácsonykor pár családi TN paneles laptopot szervizelni és filmezni róla, amit a botrányosan torzuló kép nehezített, mindig igazítani kellett kijelző szögén ha más pózba feküdtem/ültem.
Ez abszolút személyes preferencia, szerintem az MP59G minden alap igényre tökéletes és nem is drága. -
válasz
Dhampir #42789 üzenetére
Nálam a közeli családban 3 ilyen LG monitor is van, kettő kifejezetten gamer célra (OW, R6), a harmadik pedig CAD-re, senki nem panaszkodott még. Most megnéztem az itthon lévőt (még mindig gyönyörű képe van), narancs színnél látok némi hálót 30cm-ről, de 50cm-nél teljesen eltűnik. Nagyon-nagyon oda kell figyelni ha látni akarod, film és játék közben kétlem hogy zavarna.
Ebben az ársávban tényleg nincs nagy választék, pláne ha az is kroteriumthogy G-Sync kompatibilis legyen (mert az LG az). Rendeld meg online, és lesz 14 napod széjjeltesztelni, ennyit tudok tanácsolni.
Viszont felhívnám a figyelmed az Acer VG240YP típusra, ha érdekel a 144Hz akkor 70k-ért jó beszálló, ilyet használok éppen. Ez csak Freesync, nem tudom hogy a zöld oldal is támogatott-e.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Dhampir #42425 üzenetére
Nincs webkamera és valóban az egyik forrasztott elvileg, 24gb-ig bővíthető. A többi is igaz, a hangszórót nem vettem észre de a hangzással számomra nincs baj.
Ami gáz: volt egy előző fórumtárs, aki írta, hogy percenként bezuhant az fps pár másodpercre. Ennek az egynek nem néztem utána vásárlás előtt, azt hittem, valami hibás darabot kapott. Mint kiderült, nem. Ma kezdtem el játszani a SW battlefront 2-vel, és kb. 10 másodpercenként a 80-120 közötti fps-ről bezuhant 5-re, szaggatás aztán vissza. Kb. játszhatatlan. Megnéztem, 400mhz-re esik vissza a proci órajele. Jobban utánanézve találtam külföldi fórumokat, ahol ugyanezzel a típussal szívott mindenki, ugyanezzel a gonddal. Volt egy-két ember akinek sikerült megoldani, de annyira nem vagyok benne a témában. Frissítettem a biost, össze-vissza telepítettem minden szart, de a probléma megmaradt. Nem melegszik túl, elvileg az a gond, hogy ha 80fok fölé megy a proci, akkor 400mhz-re visszadobja 1-2 másodpercig.
Viszont még utolsó próbából csináltam valamit, talán az eszközkezelőben a processzoroknál eltávolítottam mindent, meg valami amd-s kezelőt is feltettem és most csodák csodájára jó lett. A proci mondjuk nem ment Ultra beállításon sem 80 fok fölé, aztán beállítottam csendes módra, úgy már felment de nem ment vissza 400mhz-re. Szóval most a tököm tudja, mi van, megnézem forza 4-el, meg Metro Exodussal, meg keresek valami processzor és vga meghajtó programot. Ha továbbra is szarakodik, akkor szerintem feladom és visszaviszem, 14 napom van rá. Maga a gép pedig baromira tetszik sajnos... -
Frawly
veterán
válasz
Dhampir #41360 üzenetére
Megnéztem volna, de másnap lefogyott a készletről az a 3 darab refurb Dell 5590 sajnos, és azóta sem lehet kapni az Outletjükben
A kártyám nem fogadta el, ami kiderült a bankom (feltehetőleg technikai) hibájával kapcsolatos, mert egyre több online rendelésnél dobja vissza, pedig van a számlán bőven elég pénz, limit is nagyon magasan van, offline mégis enged vele fizetni és pénzt levenni. Szóval nem a Dell oldala volt a bűnös kivételesen.
Végül eBayen rendeltem meg Black Friday akcióban a szintén gyári refurb Asus GL702ZC-t, Ryzen 1700, RX580, 16 GB RAM, 256 GB M.2 SSD + 1 TB HDD (ez utóbbi helyére teszek SSD). A kijelzőről csak FullHD-t írt a hirdetés, de ez a gép csak IPS-sel szerelten kapható, úgyhogy csak nem TN. Hónapok óta keresgetek, de nem találtam megfizethető árszinten jobb speckós gépet. Erre kellett lecsapni, mert már utolsó darab volt ez is, gondolkodtam volna még rajta egy kicsit, elvitték volna pár órán belül, és legközelebb meg jóval 1000-1500 font fölött bukkant volna fel egy ilyen gép, és soha nem veszek semmit, így is majd egy éve halogatom. Vagyis az a Dell 5590 jobb lett volna, amit ajánlottatok, de ha egyszer nem ment át a Dell Outlet oldalán az online fizetés, meg a gépek is elfogytak nem tudok mit csinálni vele. Valami meg kellett, mert a régi ThinkPad X-emnek már a bele kivan, foszlik róla a burkolat a palmresten, kimúlt már benne egy alaplap (egy gyengébb i5 procis tartalék van benne), thinklight is elromlott, ócska TN-es kijelző, nem találok bele IPS-t, amit így hirdetnek, kiderül, hogy TN lesz, vagy kamu hirdetés és sose ér ide Kínából, én meg már egy ilyen 7+ éves gépre nem akarok komoly pénzt költeni, komolytalan, elavult már az egész. Új Thinkpad meg drága, és hiába business, meg papír vékony, ilyen integrált IGP-s gyalázattal nem tudok mit kezdeni sajna, azért néha lemenne rajta egy kis játék, és a Vulkan support is nagyon kell Linux alatt, DXVK, Proton, újabb kompozitorok támaszkodnak rá.
Szóval ezt az Asus GL-t vettem meg, lehet megbántom, de valami kellett, jobbat meg nem találtam. Ez se volt olcsó, 900 font, de csak 50 fonttal volt több, mint a lefogyott Dell 5590, igaz az jobban tetszett külsőre is, szabvány 15,6" méret, meg a hűtése is jobb állítólag, meg az RTX2060 is torony magasan veri az RX580-at, az i7-9750H (vagy 8750H volt, nem emlékszem) meg energiatakarékosabban hozta volna ezt a szintet, úgy windowsos játékokban gondolom jobban teljesített volna. De végül is előnye is lehet, az AMD GPU-hoz van jó nyílt linuxos driver, nem kell zárttal szívni, meg a 8 mag 16 szálas asztali proci a magasabb cache-el jobb lesz linuxos kódforgatásnál, meg később a proci is upgrade-elhető Ryzen 3600-ra például. Jövő hét közepén érkezik meg, majd meglátom milyen. Ha meg tényleg nem olyan jó a hűtése a gépnek, downclockolok, még akkor is van benne annyi kraft, ami nekem elég. Még az sem igazán bánom, ha néhány játéknál 1080p-ről vissza kell majd vennem a felbontást 720p-re, csak ne low graf 20 fps-sel meg azt el nem éri diavetítéssel kelljen küzdeni, ha muzeálisnál kicsit is újabb gémmel is tolnám lazításképp.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dhampir #41252 üzenetére
Azt még fontos tudni róla, hogy van a "Power Manager" ahol be lehet állítani a megfelelő mód és ha halk, akkor nincs teljesítmény sem igazán.
Optimalizált ahol még jó teljesítmény/hang van, de pl. Ultrán minden maxon megy, így a ventik is. (5k+ rpm ha jól láttam) - Hűvös és Halk "mód" meg eléggé vissza veszi a teljesítményt (venti fordulatot is), de az írva is van...
Ilyen 60-65c tempig nem is mennek a ventik (Optimális módban sem) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Dhampir #41235 üzenetére
Teljesítményt az még csak hozta, de hangosan és a CPU is kicsit forrófejű volt. /NEM, NEM teszteltem szét!
/ Gamera használtam 85-89c CPU max. (1hr GTA5 Online után pl.) GPU az 80c körül volt 8*W TDP (90W alatti) a 1080-as meg 200W feletti lesz az MSI-be és jobb temppel
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #40839 üzenetére
Nem ment sehogy sem normálisan az UV, aztán kínomban tettem fel egy home-ot is, mit veszíthetek alapon. Majd pár nap után feltűnt, hogy nincs a jobb alsó sarokban a szokásos aktiválja a windows-t felirat, így ránéztem a vezérlőpultban és voilá: "a windows aktiválva van".
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Dhampir #40839 üzenetére
Vagy olyat kapott amilyet Windows-os modellhez szántak és volt beleégetve kulcs vagy javított lapot kapott amihez az előző tulaj aktivált Home-t.
Én az elsőre tippelek, nem hiszem, hogy a gyárba nagyon válogatnának hogy xy ismeretlen ország szervizének nagyítóval néznék milyen variánst küldenek.
Ez mondjuk az ASUS-nál pont ellenkezőleg sült el, G75-ös (?) gamer laptopuknál több alaplap is volt és nekem gyárilag nem volt benne SSD de ott volt az NVMe csatlakozó viszont a szakszervíz javításnál a spórolós lapot tette bele amiről hiányzott a csatlakozó.
-
blue_23
senior tag
válasz
Dhampir #40498 üzenetére
Ha valaki nem akar mélyebben belenézni bőven elég a benchmark. Nem érdekel, hogy jobb a 3D mark ha játékban alacsonyabb az FPS mint a másik GPUn.
@echterion: 20% különbség 2070 max q és rtx2060 között, így nem éri meg, 10 % 2060 és 1660ti között, nem éri meg. Végül oda jutunk, hogy elég az integrált GPU...
-
-
-
Sly189
senior tag
válasz
Dhampir #40301 üzenetére
Ha már PWM-ről szó esett. Az miért problémás? Annyit tudok róla, hogy a fényerőszabályzás pulzus szélesség modulációval valósul meg. Ez mire van hatással? Notebookchecken olvastam, hogy némely embernél fejfájást okoz, de milyen frekvenciás PWM? A nagyon alacsony? Most valamiért az a kattanásom, hogy olyan laptopot keresek, aminek nagyon jó az sRGB színlefedettsége >90%. Fakó képernyőket nem nagyon szeretem
Van értelme erre is figyelni?
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #39900 üzenetére
Egyértelműen a második. Azért 8 szál még pár évig elég lesz, ha nem munkára, hanem játékra tervezed a gépet. Persze sokminden függ a konkrét típusoktól, ez arra az esetre igaz, ha ugyanolyan típusú gépekről beszélünk. Az 1650 nem egy erőbajnok, na, alig van az 1050ti felett picivel.
-
yoogie
aktív tag
válasz
Dhampir #39889 üzenetére
Ez megérheti egyébként ennyiért, illetve a kinézett ez lenne:
Csak mert gondolkodom egy Dell G5 5590-s beszerzésén ~ 400.000 Ft (áfa nélkül nagykerből)
- Intel Core i7-9750H
- 16 GB DDR4 2666MHz (2*8GB)
- 15.6" FHD Anti-Glare (1980 x 1080) IPS, 300nits, 144Hz G-Sync
- M.2 256 GB PCIe NVMe SSD
- 2.5" 1TB 5400 rpm HDD
- NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 -
válasz
Dhampir #39751 üzenetére
Sajnos nem tudok reprezentatív iformációkkal szolgálni ez ügyben, de gyanítom, hogy alaplapra forrasztott dedikált gpu esetén ez mindig így lesz, mert ez által meg tudnak spórolni pár fillért a gyártók. Viszont MXM-es gépeknél ez rendesen ki van építve, ott a muxer a két GPU között van struktúrálisan
-
Medocsabi
addikt
válasz
Dhampir #39658 üzenetére
Pl egyetem mellé tanulni, este kicsit red alertezni simán jó szerintem. Más kérdés hogy ma már én sem vennék ilyen konfigot,de ha tényleg teljesen új,és nem feltétlenül játékra kell,akkor az az i5 bőven elég a 960m mellé. Csak nem kell tőle csodát várni,és nem fog csalódni az ember
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #39658 üzenetére
Netezésre, filmezésre még alkalmas is, de játékra? Az a proci 2 mag 4 szál, sajnos harmatgyenge, nemhogy a mai, de a pár évvel ezelőtti játékokkal is kompromisszumos. Nekem volt ilyen procim, csak cserélhetős verzióban, ha ez lesz egy játéknál a bottleneck, azon semmivel sem fogsz tudni segíteni és akkor azt fogod gondolni, hogy nem érte meg, minek is hallgattam a fórumban xv-ra...szóval nem, játékra annyira azért nem éri meg.
A vga limittel még lehet azért valamit kezdeni, de a procilimittel nem igazán. -
-
válasz
Dhampir #39364 üzenetére
Mi az iskola!!!
Én ilyet eddig laptopoknál nem láttam, csak telefonoknál...ezen igazodjon el a user!
(#39365) MR007RM Jelen! 60 Hz laptop képernyőn teljesen rendben van. Nem akarok egy vagyont költeni laptopra, így beérem FPS-ben 60, RPG-kben konzolos 30 FPS-sel is.
Megjegyzem mellette ott az asztalim is.
Köszi a tippet, most így jobban beleolvasva a notebookcheck cikkbe a kicsit újabb Legion Y540 talán megfelelő lenne számomra.
Külsőre is kifejezetten tetszik, hogy ilyen visszafogott kinézete van. Egy amit igen sajnálok, hogy nincs benne SD kártya olvasó. Ez eléggé gáz szerintem, bár egy USB-s adapterrel kiváltható. Talán ennyi kompromisszumra hajlandó lennék.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dhampir #38728 üzenetére
Nekem az emberi harácsolás témában ez a részlet ami mindent visz:
"Éjfél borult a háztetőkre,
s kuvikhang szólt a berken át,
midőn a Bankár útnak indult,
elásni véres aranyát.
Az útkereszten vasdoronggal
hét ördög várta s a Halál;
s mikor kardot rántott, a csontváz
fülébe súgta: "Mondd, szamár,
szamár, mit véded még a pénzed?
Meghalsz s a kincset elviszem,
s a kincs helyett eláslak téged,
akit nem ás ki senki sem."
- Kufárok voltunk mindahányan,
s az évek szálltak, mint a percek,
véred kiontott harmatával
irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!"És az benne a legszomorúbb hogy a volt osztálytársaim közül,van városi polgármester,MOL nagyvezír,egy másik pedig egy igen nagy hazai bankcsoportnak a vezetője,míg az ugyancsak volt osztálytársam aki felvett 6M Ft-ot és 29-et kell visszafizetnie,segítségért fordult a bankigazgató volt osztálytársunkhoz (akik mi mindannyian gyerekkori szoros barátságban voltunk),és nem segített semmit,egyszerűen csak megvonta a vállát,holott több milliárdos lehet már a vagyona,a befolyásáról nem is beszélve.Akivel évekig együtt rúgtuk a port,meg pingpongoztunk délutánonként a napköziben,és ELFELEJTETTE az ember hogy honnan jött!!! Ez a legszomorúbb.A srác nem bírta már fizetni a törlesztőt,mert a havi 40-ből 120 lett a devizahitele és a bankár úr is elhajtotta akivel gyerekkorunkban az uzsonnánkat is megosztottuk.
Nekem van egy sz.ros kis boltom és nap mint nap látok sok embert,elég jó "emberismerő" lettem így 22 év folyamatos kommunikáció után,de azt elmondhatom hogy egy embertípus akiket mindennél jobban elítélek:az újgazdag sznobok. -
MR007RM
addikt
válasz
Dhampir #38711 üzenetére
Mielőtt lejár a gari szét kell járatni a gépet, mint egy edzőcipőt, majd visszakérni a vétel árát, aztán venni belőle egy újabbat, jobbat, gyorsabbat, hisz lehet. Aztán legközelebb ugyanezt megint, így sosem kell új lapost venni, megveszi a gyártó helyettünk ajándékba. És hogy hol itt a bibi teljesen mindegy, senki sem tudja megmondani ki a hibás, főleg nem a gyártó....mindent az ügyfelekért, (hisz javításhoz nem értenek).
Akit lehet átvernek, a problémásabb, eszesebb vásárlókat kifizetik nehogy rossz hírüket vigyék? Hol itt a józan ész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest