Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mihione
üzenetére
Köszi az észrevételt.
Teljesen igazad van, de én másra gondoltam. (ha a két cső teljesen kárba vész sem baj csak nem örülnék neki annyira) A középsőnek rá kellene futnia a legelsőre és ott ráfeküdnie, hát érintenie a cpu részt....pont pont pont
miután a fogantyú papír dolog el lett távolítva. Az alsó vastagabb pedig menne, nézne alulra és ha nem ér oda valamivel összekötni. Van ott egy válaszfal a gpu és a cpu között, azt nem akarom lepiszkálni az a laptop része (a fekete msi-nél csináltam ilyet itt nem lesz) A fedlap pedig pont annyi rést ad hogy rátapassza a csöveket a másikra. Megnéztem pont jó lenne. Szóval nincs forrasztás ebben az esetben csak jó tapadás ami azért át ad bizonyos hőt, ezt teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
miután a fogantyú papír dolog el lett távolítva. Az alsó vastagabb pedig menne, nézne alulra és ha nem ér oda valamivel összekötni. Van ott egy válaszfal a gpu és a cpu között, azt nem akarom lepiszkálni az a laptop része (a fekete msi-nél csináltam ilyet itt nem lesz) A fedlap pedig pont annyi rést ad hogy rátapassza a csöveket a másikra. Megnéztem pont jó lenne. Szóval nincs forrasztás ebben az esetben csak jó tapadás ami azért át ad bizonyos hőt, ezt teszteltem.
Muerte