Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem akarlak Lajos elkeseríteni, mert igazából impresszív ha fűtésre szeretnénk használni, de úgy egyébként elég gáz... Az lenne a jó, ha ezt meg tudná oldani 80-100W-ból. Ami mondjuk pár év és meg lesz. Addig meg legfeljebb nem fázol... 😅
-
-
Teljes rendszerteljesítmény 425W+ az már jó egy laptoptól?

Physics Score
5 GHz / 29.002
5.1 GHz / 29.124
5.3 GHz / 29.304Ahogy néztem 5.3GHz (all core) nem nagyon fekszik a proccnak és all core nem igazán megy, hiába van minden magra 53x szorzó állítva, az csak 1 magra "boost score" ha jól rémlik, igaz?

Voltages / CPU Core: 1.495v (max.)

-
Frozen
addikt
Mind1 igazából , sok szavazat összegyűlt meglehetősen soknak is mondható összesen 35 vota érkezett eddig a 2 nap alatt.
Az alienware gépe nyert , bár nem tudom miért szavaztak ennyien rá ,mert ránézésre engem nem győz meg. Teljesítményben pedig az xmg a közelgő 6400mhz memoriákkal elég kombos lesz. A legion 7 proval együtt ha kiadják. Szóval árban meg pedig ezek a vasak kb mind egy kaptafak mintha összebeszéltek volna , oké van pár száz euros apró pénz különsbség ,de azért itt akkora szakadékokról nem beszélhetünk.
#91594FőDudu
és akkor ezt a többi gyártó ,hogy oldja meg?
-
FőDudu
veterán
válasz
xenon2
üzenetére
Valoszinuleg nem Liquid Metal.
Megpedig azert nem, mert az fel ev utan eltunik a VC hutesben - ugyanis felszivodik a rez otvozetbe.Nekem legalabbis erdemes fel evente ujra kenni - aztan ismet nema lesz a gep.
Bar az enyem nem 22-es model, de a VC nem sokban kulonbozik valoszinuleg. -
Üdv! tudja valaki,hogy milyen pasztával szerelik a Razer blade 2022-es laptopokat?
-
-
taranis
addikt
Sziasztok! Legion 2022-es 5i-hez vettem egy külső Dell monitort, USB-C-vel szeretnék csatlakozni rá (usb-c -> usb-c kábellel), erre elvileg a laptopon lévő mindhárom USB-C csatlakozó alkalmas, de nekem csak akkor van kép, ha a laptop hátulján lévő PD-s csatlakozóba dugom, ekkor az NVIDIA vezérlőpultban látszik a monitor. Mi lehet az oka, hogy a laptop bal oldalán lévő portokkal nem működik a képátvitel? Elvileg ezek mennének iGPU alól, a manual szerint mindkettő "DisplayPort 1.4 compliant in DisplayPort Alt Mode". Hibrid GPU módban fut a laptop. Remélem, hogy csak én bénázok valamit.
-
Smithy87
senior tag
ott mindig nagyon ki hegyezik. 15" on nem combosodik ki annyira a külömbség az úgy állítombe, hogy beférjen a ramba és a minden csutkára között szerintem.
@all egyébként meg megadta a keretet 350.000 magyar pénz tulajdonképp ajánlhatnánk [ezt] is hiszen kér kölcsön vagy kuporgat még kicsit. De így a Vramba tuti belefér még vagy 4 évig

-
Smithy87
senior tag
válasz
Csupati
üzenetére
Én teljesen jól el vagyok a kevesebb Vrammal is. A kártya ereje úgyis limitál. Ha lene ezen is 6-8 GB ram úgyis mindenki mindent jobbra húzna aztán meg csodálkozik, hogy WTF. Látványban azért én nem tapasztaltam akkora külömbséget pl a cp ben a medium texture pakk és high között mint a high/high között utóbbi ugye nem nagyon fér bele a 4 gigába. De hiába is férne....
Igen ez valóban kompromisszum de ha érti a lényeget el tudja dönteni
Meg nem tudjuk mivel tolja lehet ageof és starkraft fan annak meg kb overkill a 3050ti is. 
-
Gabis
őstag
válasz
Csupati
üzenetére
Igen igen... számtalan, többek között Jarrod videót megnézve sajnos láttam a különbséget...
Basszus, azt hiszem le kell ülnöm vele átbeszélni a dolgokat...
Néztem ezeket is, de nem igazán ad többet a korábban linkelt Gaming 3-tól, meg 4600H vs 5600H (bezsákoltam TUF és ROG kuponokat is, szóval az árral tudnék kicsit játszani).
-
Csupati
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
igazából az egyetlen gond az a 4GB vram. Gyakran vram limites lesz majd, és késöbb ez egyre jobban elő fog jönni ahogy nagyobb gépigényűek lesznek a játékok.
Én gondolat menetem:
Gtx 1080 2560 cuda 8gb vram
Rtx 3050 ti 2560 cuda 4 gb vram órajelben kb hasonlók
tehát ugyan annyi számítási erővel fele annyi vram... -
Gabis
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
Évek óta egy i7 7700K és 1050Ti társaságában tolja (na meg Nintendo Switch), és elvan így is... na meg nem is akkora gond ha a Gaming 3 is beszabályozza a specifikációival, tanuljon, meg bulizzon, ne állandóan kockuljon

Suli mellett is dolgozhat, azután olyat vesz magának amilyet akar.
Jelenleg inkább a mobilitást oldaná meg az új laptop, és egy kis játékélményt is tud nyújtani ha szükséges (legalábbis én így gondolnám).Csupati: Mennyit lenne hordozva a gép?
Na ez az amin már én is sokat gondolkodtam, de lövésem sincs... én azt fogom javasolni, hogy előadásokra ne, inkább úgymond asztaliként használja, max. hétvégente cipelje, amikor haza megy.
-
Csupati
őstag
Mindenkinek van valami becsípődése ezen nem lehet változtatni.
Igazából akkor több szempont is van amit jó lenne tudni és a tőlem profibb kollégák ezt meg is tudják válaszolni.
Mennyit lenne hordozva gép? A sokat mozgatás során kopások lehetnek a gépen, a váza mennyire birja a cipelést, mennyire merev.
Mi történik ha gaming közben elhasználja az akkut a gép teljesen? Az a 135 W os töltő nem túl combos / ha erősebb töltőt dugsz rá elfüstől e a gép vagy nem. -
Gabis
őstag
válasz
Csupati
üzenetére
Ahogy ide írtam, néhány perc múlva már jött is egy privát megkeresés hasonló ajánlattal.

Az öcsém is olyan idióta mint én ezen a téren... a gyári fóliát én akarom elsőnek lehúzni (képletesen). Igen tudom, egy vadi újjal is meg lehet szívni, és egy használt is lehet problémamentes...nggabi: az csak 180e Ft-al több... végül is
-
Gabis
őstag
Köszönöm Smithy87 és Csupati.
Ezt a Gaming 3-at néztem ki, ami pont belefér még a 350e Ft-os keretbe.
Később kapna még +memóriát bele... -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Több napos utánajárás, keresgélés eredményeként végre sikerült megtalálnom a célnak megfelelő laptopot (IdeaPad Gaming 3 15ACH6), erre most abba futok bele a fórumon, hogy komolyabb terhelés mellett merül az akksija (hálózatról használva).
Ez az Ideapad Gaming 3 sajátossága, vagy más gyártó termékcsaládjában is előfordul?
Ez a Legion 5 még nagyon piszkálja a fantáziámat, de mivel a keretbe a Gaming 3 férne bele, és öcsémnek lenne a főiskolás éveire, nem nagyon tolnám ki a keretet ha a fenti jelenséggel együtt lehet élni, nem okoz különösebb gondot. -
válasz
takkert
üzenetére
Nagyjából egy ligában versenyeznek a procik, az AMD enegiatakarékosabb mert jó az integrált VGA-ja egy csomó mindenre amihez be kellene kapcsolnia a rendszernek az nVidia GPU-t és több szálon izmosabb, az Intel egy szálon tud brutál boost-olni és nem annyira jó az integrált VGA-ja.
A 3050Ti sokkal jobb mint a sima 3050-es !!! -
takkert
tag
Hello!
ASUS TUF-ból melyik jobb az AMD vagy az INTEL procis, illetve az RTX3050TI mennyivel jobb a sima 3050-nél?
Köszönöm -
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nagyon kiraly lett grat hozza!A vizes csatlakozokat csak siman kihuzod belole ha vinned valahova,aztan visszapattintod ha kell?
Nem csopog olyankor? -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A torony legyen magasabban mint a gép! Ez fontos, különben ha buborék van a rendszerben, akkor az a gépben meg tud rekedni!
-
törölt tag
Ryzen 9 7945HX vs Intel i9-13980HX Benchmarks! How to Undervolt Ryzen! Scar 16 vs Zephyrus Duo 16!
Belenézve, játékok alatt olyan 5%-kal gyorsabb a Ryzen, viszont jobban melegedik (nem egyszer sikerült összehozni a 99 fokot). TimeSpy kivételével a benchmarkokban is jobban szerepel. -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tényleg jól néz ki.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nagyon jó lett Grat hozzá !!!

Sztem egy jó időre ki fog szolgállni ! -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tiltsd le az internet elerest az adott program szamara. Valoszinuleg megall.
Hogy ez most csak licensz csekkolas vagy mas is, azt fene tudja.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nálam is ok volt minden csak a két vezérlőpanel amit te adtál és amit előtte használtam megvásáróltan az variált a közvetítés jogával. Azért jó ha egy panelen minden funkció működik és nem kell megnyitni egy másikat is hozzá. Azért készítettem még egy rendszer mentést.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Elég lehet ha megvonják a működési támogatást kívülről, mert esetleg van valami kém program féle a rendszerükben. Nem nehéz elképzelni mi történne ha a venti szabályzás megdöglene. De ne legyen így, nagyon elméletes vagyok.
-
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szoval a support lathatatlanul telepitget frissiteseket a gepeiteken.
Eleg rossz omen....
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Közben nálam megjavult. Nem is értem, szóval csomagolom a lapost és gondoltam jobb ha a mester nem látja a berakott 1 db plusz csövecskét átkötve két oldalt bepréselve és kivettem majd bekapcsolom egy utolsó ellenőrzés és láss csodát a Obsidian Control Station Fan Control Mode rész átvette az irányítást a PC Fan Control paneltől nemtom talán megvívtak egymással a közvetítés jogáért. Kapott még két csavart, bár az olyan mindegy.

Amúgy talán a laposban lévő érzékelők kavarhatnak. Egyszer hátlap nélkül tettem az állványra úgy hogy semmi nem nyomott semmit teljesen rendben minden, rátoltam egy ventit, mégis nem volt jó a lapos reklamált. A gatyát rakd csak vissza!
rendesen besértődött.Amúgy a legnagyobb mák szinte el sem hiszem hogy az XTU kompatibilitási hiba miatt a procim KS+++++ kategóriát lépett.....az utód is fogja tudni nagyon remélem.
Csak a jó Isten ki ne javítsa ezt a pozitív állapotot. Én már ezt a szoftvert nem módosítom soha.
-
Frozen
addikt
Jó ez a szavazás meglepően sokat szavaztatok eddig, a razer blade és az xmg nagyon fej fej mellett van. Sokan az aw voksoltak viszont . AMi meglepő az msi gépe senkinek nem kellene vagyis a gt kapott 1 szavazatot
-
echterion
nagyúr
válasz
magpetergy
üzenetére
Hívd fel a feletted lévő "fiatalember" hozzászólásában látható számot és garantált
az élvezetmegoldás lesz a gépedre, szakember által.
-
magpetergy
csendes tag
válasz
üzenetére
nézegettem ilyenekről én is sok videót. Nem akarnék túl drágát sem, viszont az én laptopom hátulja is ilyen mint a képen: link
Most azt nem tudom, hogy az alatt is valami hűtő lap lenne?
Maga a műanyag burkolat a 2 venti közt is kivágott, de láttam már videót, hogy másnál már nem volt rajta az a takarás. Jó kérdés -
törölt tag
válasz
magpetergy
üzenetére
-
magpetergy
csendes tag
-
válasz
magpetergy
üzenetére
Szia!
Sajnos ez előfordulhat, de nincsen baj. A procin lévő gyári paszta elég rugalmatlan és most ott tart a történet, hogy egy kicsit "kidolgozta" a pasztát a hűtés.
Ha van benne gyakorlatod, akkor te is újra tudod pasztázni, de ha nincsen akkor érdemes szakembert megkeresned. Meg lehet oldani a fenti műveletet garancia vesztés nélkül. -
magpetergy
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben vásároltam egy Lenovo Ideapad 5 Pro laptopot, viszont egy furcsaságra lettem figyelmes. Egy sima Windows Defender teljes vizsgálat indításkor is simán felmegy a proci hőfoka 100 fokra. Hogy nem szabályozza vissza vajon a gép magát? Játék alatt is 85-90 fokon megy. Üresjáratban 38 fok alá nem megy. A hűtés beállításainál túl sok variáció nincs UEFI-n belül:
-Intelligens hűtés (ami szerintem rosszabb mert 70 foknál éppen elkezd felpörögni), van még
-extrém performance (itt már hallani, hogy maxon megy a hűtő) és
-battery mode.
Valaki találkozott már ilyennel? Nincs 2 hónapos a gép.
Win 11 van fent. UEFI legfrissebb, a proci típusa pedig AMD 6600HS
Még annyi, hogy nem ölben használtam, de ha megemelem, hogy kapjon több levegőt is ugyan ezeket a hőfokokat látom.
Core temp 1.18-cal mértem, de más progik is ezt mutatják.
-
-
mihione
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem teszteltem,de szerintem nem teljesen így van.A lényeg hogy a gépet a hűtőre téve egy nagyjából légmentesen zárt kamrát kapunk (ezért van többféle méretű habos szigetelés a készletben ) a kamrában egy nagyobb méretű bloweres fan dolgozik majdnem max. 5000 rpm fordulattal.Így a kamrán belül túlnyomás keletkezhet ezáltal a levegő kénytelen a laptop egyéb alsó hűtést szolgáló résein keresztül átpréselődni és a meleg komponensek,hőcsövek stb. keresztül kijutni oldalt vagy hátul vagy ahol sikerül neki.Egy mezei hűtőpadnál légrés van így ha nem kellően erős statikus nyomással dolgozik a venti a levegő a könyebb utat választva a gép és pad közötti légrésben fog távozni.
Nekem amúgy pont az általad említett Klim Windelhez koppra hasonló Trust GXT 278 padom van (valszeg ugyanaz az egész csak a gyártósoron átbrandelik).Nem rossz de nem hűvősebb tőle a gép mintha szimplán csak megemelném az alját.
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
A MacBook társadalomban nem gyári, de praktikus szokás a meleget kivezetni gap padokkal a gép alsó alumínium fenekére. Ami így egy idő után alkalmas némi zsiradék felkérése után palacsinta, rántotta készítésére. Ezt hivatott lehűteni ez a zselés csoda ami gondolom tovább vezeti a meleget valami bordára és onnét meg egy csudikéken világító venti oldja meg a következő lépcsőt.
Esetleg még Razer gépeknél látom létjogosultságát, de a többi gép feneke általában műanyag vagy ha fém akkor meg nem sík. -
-
-
Teasers
tag
Sziasztok.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-rog-strix-g15-g513rc-hn038-szürke-gamer-laptop-15-6-fhd-ryzen7-8gb-512-gb-ssd-rtx3050-4gb-dos-1382691.html
Ezt a laptopot néztem ki.
Ilyen ár érték arányban lenne esetleg jobb választás?
A fenti laptop a keret vége már rá.
Köszönöm
-
törölt tag
Itt egy jó leírás, miért éri meg az XMG/Eluktronics gépeket venni. [link]
Még mielőtt valaki leírna, mekkora noném szar ez a Wootbook, csak szeretném megjegyezni, hogy Dél-Afrika egyik legnagyobb informatikai üzlete árusítja, mintha nálunk az Alza/Ipon/Emag elkezdene Tongfang gépeket árulni.
Rövid összefoglalás:
OLCSÓBB, de
max 4800Mhz ramokat támogat, hivatalosan
nincs G-SYNC
nincs Advanced Optimus
nincs Cherry opció
megkapod a drivereket/software pendrive-on, azt annyi, zéro support
kérdéses minőség-ellenőrzés (ezt az XMG komolyan veszi) -> durva backlight bleeding
280Wattos töltőt kapott, ami érdekes, mert mindenki 330Wattossal áruljaMás: IETS GT500-at használ valaki ? Redditen teljesen megvannak tőle örülve.
-
-
válasz
Frozen
üzenetére
Értelmetlent se, olyan gyohár a felhozatal.
De lehet, hogy most fordul a kocka, mert az új M2-nek (állítólag) elég komoly a 3D-s teljesítménye. Már csak valami használható API kellene a makkos alá.... Van egy gyanúm, hogy ez nem a directX lesz

szerk: megyek nyomok egy kis Genshin Impact-ot! Szégyen, hogy még ez sem megy a makbúkon!
-
-
mihione
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Valami 1000-2000 koruli papir pont van itthon,pont ma talalkoztam vele mert motorhaztetot poliroztam.Akkor csak annyi a trukk hogy nem szabad rezig csiszolni,polirozni igaz?Megprobalok minnel finomabbal nekimenni,kezdetnek jo lesz a dorzsis muanyag szivacs is sztem,azzal nagy koptatast nem lehet ugysem tenni.Multkor is rongyal es polirpasztaval kezdtem neki csak elfogyott a turelmem es bevetettem a dremmelt polirkoroggal.

-
Frozen
addikt
csináltam egy szavazást kiváncsi vagyok ki mire adná le a voksát.
[link] -
válasz
üzenetére
De most őszintén; ha nem vagy szoftverfejlesztő vagy tőzsdeügynök -hogy egész nap gúvvadt szemekkel bámuld a pixeleket- akkor nem mindegy, hogy az irodaház gagyi LED-es vagy neonos világításával vagy éppen a felvevőeszközzel hogyan interferál a kijelző háttérvilágítása?
Mi anno éjszakákat játszottunk át takaró alatt kb 30Hz-es fekete fehér junosztyokon ami egy C64-en lógott és itt vagyunk, látunk, élünk... Igaz, hogy már nem vagyok sasszem, de az sajnos a szakmám átka és a koromnak is köszönhetem.
Kicsit úgy érzem, hogy pár techvideó néha inkább átfordul az affektálásba:

Az ilyen miért nem megy inkább Thaiföldre ladyboynak?

-
-
-
válasz
mihione
üzenetére
Köszönöm!

Elég csak az oxidációt eltávolítanod, nem kell polírozni. Mehet utána megint a Gallium. Három-négy alkalom után telítődni fog a réz és akkor már nem vesz fel több galliumot azaz, nem fog "kiszáradni" a folyékony fémmel kezelt felület.
Nehogy forgács dörzsivel menj neki! Elég a műanyag mosogatódörzsi, vagy az a fajta dörzsi ami vékony fém szálakból van. Csak az után alapos alkoholos tisztítás szükséges, mert az át van itatva valami mosogatszarral
De ha van 800-1200 feletti smirglid akkor az is mehet fogkrémmel vagy polírpasztával. -
Raymond
titán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nekem van 8/256-as M1 MBA, siman hasznalhato alapfeladatokra amiket irtal. Meg az eredeti MBA, tehat a 256GB is olyan gyors mint az M2-esnel az 512GB ami nem art ugyanis a 8GB RAM-al gyakorlatilag allando a swap. De ezt nem veszed igazan eszre, onnan tudom hogy ott a menuben fent CPU/RAM/SSD/NET stat es latom ha rakatintok a RAM-ra

-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Baccameg, olyan hülye kezdek lenni, hogy lassan háttal ülök a moziban is!

Elsiklottam afelett, hogy DDR5 van a gépedben! Meg akkor az a felállás; hogy vagy 2x8GB vagy 2x16GB egész más! Az SSD-nél 1+1TB a felállás, vagy ott csak egy slot van, azaz 1x1 TB avagy 1x2TB?
Bőven elég MÉG! a 8GB tartalomfogyasztásra, meg egyszerűbb munkákra, a makkosnak. Van sok AIR még 4GB-al a piacon, nem merik kivéreztetni a memóriakezelést!
Komolyabb editáláshoz nem árt a 16GB és csupán virtualizációhoz kell csak a 32GB.
A 64GB-os vagy 96GB-os konfigok egyértelműen Dubai-ba készülnek! Azokat eleve aranyozzák és malájqrvák szállítják házhoz!

Ami az üzemidőt illeti én ezt a kis filigrán szépséget használom:

Ez elcsihatol 20 órát, és azért sem kell aggódnom, ha leöntöm kávéval vagy leverem az asztalról
Csak nehogy a lábamra essen 
-
mihione
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Lol
Jo lett a meme hozza.
Aruljatok mar el nekem a folyekony fem utokezelesenek mi a helyes menete?Ma vettem elo a gepet kis jatekra sztem 1-1,5 honap pihi utan es sokar romlott a hutes hatekonysaga.Legutobb is ez volt,a rez szepen gallium oxidda alakitja a pasztat.Legutobb muszaj voltam felpolirozni mert az ezustos retegen kivul lathato lerakodas volt a rezen,de ugye tukorre lett most polirozva es sima rez feluletre ment ismet a cucc.Meg nem szedtem szet, de eleg egy alapos alkoholos takaritas es lehet ujrakenni?Vagy erdemes esetleg valami finom papirral ovatosan felcsiszolni a feluletet?Valahol a fem mosogatos dorzsit irtak h az pont megkapja annyira a feluletet h jo legyen de nem szedi le az ezustos gallium oxid reteget.Jo lenne ha lassulna-leallnanak a kemiai folyamatok mert igy b*ssza a szemem az a +5-10 fok es magasabb venti fordulat
-
válasz
KillHates
üzenetére
"A 60 ezer plusz egy kicsit karcos +16GB-ért és +1TB SSD-ért
"
Ne őrjíts meg főni.
1 hónapja vettem bele az upgrade-et 100k-ért.
2x16GB Crucial DDR5 4800MHz
1TB Crucial P5 Plus PCIe 4.01 hónap használat után csak 60-at kérni érte az ajándék szvsz.
3-4 éve csak iPhone-t nyúzok szóval nem ismeretlen az ökoszisztéma.
8/512-est néztem, mezei netezés, egy kis light-os munka, filmezés stb. Szóval csak egy átlagos "csürüszkélés". Arra nem elég a 8GB RAM?
Mondjuk ismerek valakit, aki esetleg utólag, egy kis anyagi juttatásért cserébe setleg a 8GB-os RAM modult lehet át tudná forrasztani egy 16-osra. Szerintem te is ismered.
Őszintén szólva semmi bajom a mostanival, egyszerűen csak baromira hiányzik a Book 13-asnak a 12-14 órás üzemideje.
FőDudu:
köszi az info-t én is olvastam cikkeket, meg megnéztem egy rakat videót erről a nem éppen korrekt húzásról.
-
-
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nagyon szívesen, rakd fel 499-be, úgy jobban kiadja
Jól fog járni úgy is vele valaki! Az árakat a használt alkatrészek ára szerinti lépcsőkben érdemes léptetni
A 60 ezer plusz egy kicsit karcos +16GB-ért és +1TB SSD-ért
Ha meg tudsz barátkozni az almás OS-el, akkor nagyon fogod szeretni a MBP-t. Én is nagyon szeretem használni a nagy tepsi 16-osom, de aztán úgy fel tud bosszantani, hogy néha földhöz vágnám. Olyankor mindig lelkiismeretfurdalva veszem elő az öreg ufót.
A Ventura már sokkal "közelebb" van a Windows-hoz, mint az előző OS-ek, de az meg csak az új hardvereken remekel igazán.
Érdemes néha túrni az EMAG-ot, pár napja volt 14-es MBP 1TB SSD-vel, 16GB rammal, a közepes M CPU-val 604 ezerért!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/szokásos/
(majd nyáron lesz csak)
Muerte