Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-

Jó hír, hogy van MSATA hely az akciós G551-ben!

Rossz hír, hogy porrá szét kell szedni hozzá és, hogy half-height

-
Jazz
veterán
válasz
Dareiosss
üzenetére
"Leggyengébb..." ezt nem így kell nézni. (eleve 551, 751 messze nem egy kategória).
Hanem úgy hogy a hűtése elégséges-e a konfighoz. Ha lehet hinni a tesztnek (laptopmedia) az 551 az i5 procival bírja a full stressz tesztet ami szinte hihetetlen. Ez a kritérium. Ugyan ezt tudja a 751 is a saját jóval erősebb konfigjával. (hogy pontosak legyünk, 751 100% hatásfok/stressz teszt, 551 mondjuk 95% mert azért nem teljesen tökéletes)
(#6792) Yiggdrasil: Ahogy az előttem szóló írta. Annyi hogy van ahol fel van tüntetve, van ahol nincs.
(#6794) NTonee: Mit lehet tudni erről a BB boltról? Mo.-i vagy szürke importos?
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
Nem lennék a helyedben az tuti. Ilyenkor rohadt nehéz eldönteni mert mind a 3 hoz teljesen más kompromisszumot kell kötnöd. A G551 el tudsz játszani azokkal a játékokkal, viszont a hűtése ennek a leggyengébb, viszont most nevetségesen olcsó.
Egy lehetőség ha gondolod: nézz mellé egy monitort (black friday) akciósan, így ha asztalnál játszol akkor nem szorulsz a kis képernyőre (de még mindig spórolsz rendesen), ha meg máshol használod másra, nem fog annyira túlmelegedni, és nem is túl nehéz.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Na most tépem magam rendesen...
Eddig 2 féle opciót nézegettem: vagy asztali, vagy egy 17"-es ROG. Mondván, hogy a fullos G551nél nem sokkal drágábbak.Asztalinak egy ilyet képzeltem el kb 330ezerért:
i5-4590
ASrock h97m pro4
2x8GB DDR3 1600Mhz
ASUS Strix GTX 970 4GB
Samsung EVO 850 250GB
Seasonic m12 520W
Corsair 300R
CM Hyper 212 evo
Dell p2314HLaptopnak meg egy ilyet, vagy egy ilyet. Bár az utóbbi lehet, hogy túllövés.
Az asztalival az a bajom csak, hogy nehéz lenne helyet találni neki, illetve lakáson belül szoktam mozogni (kanapé, nappali, hálószoba, stb, ahol épp kényelmesen letudok ülni), plusz azt a teljesítményt valszeg nem tudnám kihasználni. Viszont viszonylag olcsó.
Laptopnál pont az a minimális mobilitás van meg, amivel nap mint nap élek itthon, illetve az eddigi XPS-eim bőven kibírták a 3-4 éves használatot úgy, hogy egyetem alatt azért napi 5-6 órát biztos játszottam rajtuk), ami mostmár inkább napi 1-3 órára csökkent.
Teljesítmény terén sem vagyok biztos benne, hogy ezek a nagyon erős konfigok kellenének, révén hogy régebbi játékokkal szoktam funolni (Skyrim, Borderlands2, NFS-ek), illetve Blizzard-összes, de szeretnék megbízható, jó hűtésű gépet, ami kibírná ezt a felhasználást, és nem kellene 2 év után újat néznem.És akkor most bejött ez a G551 akció is, hogy egyem meg... Mondjuk nincs náluk valszeg ASUS bizalom program, mint a szalonnál.
Segítsetek légyszi, hogy mi legyen, PC/G751/G551, vagy teljesen rossz irányba nézelődök? Maradnék én az XPS-széria mellett, de az utóbbi időkben nevetségesen túl lettek árazva, és a teljesítményük is nevetséges...
-
Jazz
veterán
Én 20-at vettem, unokáknak is legyen...
Ugyan már.
Hmm...vajon hol a buktató? -
conqver
aktív tag
Szevasztok!
Ezt nézzétek meg!
-
Dareiosss
senior tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Itt tudsz olvasni bővebben róla.
-
vandor01
senior tag
a 210-es akcios ÁR! Oktober 30-ig jatszik!

-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Szerintem a GTX960M mellé felesleges az i7...

-
Jazz
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
-
NTonee
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ugyanolyan fos a hűtése, de i5 procihoz elég. A G771et i7-el nézted.
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Történetesen ugyanolyan sz@r, de 210 ezerért szerintem képes az ember kompromisszumokat kötni.
Talán az i5-ös nem fogja annyira fűteni... -
capulet75
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Kuka.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Inkább az előtted "szóló" ajánlatát vedd fontolóra!
-
MinionFlasH
senior tag
Srácok erről a masináról mi a véleményetek?
Köszönöm!
-
vandor01
senior tag
210 ben? heti akcio! [link]
-
echterion
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Úgy szoktam.

Amúgy neki is nagyon tetszik, majdnem kellett neki is venni egy 13-ast.
-
Jazz
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Még gépházat is ennyi erővel.

Én inkább cipelem azt a plusz x kilót, mint hogy vaksizzak low felbontáson kis kijelzőn. -
AD4MINATOR
nagyúr
....és ehhez adnak egy nagy monitort is?

-
Pocok256
veterán
-
-
whited
addikt
Ez a teszt az idei, de pontosan melyik akkuval szerelt gépre vonatkozik? (akku idő miatt érdeklődnék
)
[link]köszi, de szeretnék minél teljesebb képet kapni, ha más nem lesz, kimegyek Bécsbe és megveszem ott
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Radium-tól akkor sem kellene noti, ha ingyen adnák...
Ma beszélgettem egy bennfentessel, hogy milyen tróger banda.
-
Jazz
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csodálkozol?
100+100+100W (gpu, gpu, cpu) + a többi fogasztó....jó hogy.
Majd ha bejönnek végre az alumínimum-grafit akkumulátorok (ha a nagyhavernak is úgy áll érdekében), nem lesz gond a töltés sem. Kicsi, könnyű, úgy tekerd ahogy akarod, nagyobb a kapacitása, pillanat alatt feltöltöd, és olcsó az előállítása.

-
Az igen, a Clevo P870DM-G eseteben ha a cpu-t, illetve az asztali vga-t vagy az SLI 980M-t valaki nagyon extrem modon akarja tuningolni, akkor csatlakoztatni kell egy 2. 330W-os tapot

Mi a kovetkezo? Ifa akku mint hordozhato akku a gephez?

-
Jazz
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
400-500-ért? 3 év múlva biztos lesz.
725$ a legolcsóbb jelenleg, az is használtan.Ennyi az áruk. Az MXM-ek amúgy is horror áron mennek, durván túlárazva. És mivel a jelenlegi csúcsot céloztad meg, azt meg is kell fizetni.
Ha 400-500$ a kereted, azért 970M-et kapsz használtan.[link]
Ez a baj az MXM-ekkel. Hiába a cserélhetőség ha megfizethetetlenek a kártyák árai.
-
Jazz
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Én arra asszociáltam hogy a 780M-es géped cserélnéd 980M-esre, mivel egy MXM 980M-es kari laza 1000$, 270ezer Ft.

Kis túlzással jobban jársz egy új géppel mintha csak a kártyát vennéd.
De ha csak az MXM karit csernélnéd akkor e-bay a barátod. Így talán 850$-ért betudsz szerezni egy ilyet. De ez is 860$-nál jár és még 10nap van vissza. [link]
Használtan 200ezerért amcsiból, ez a legolcsóbb, még 1 nap van vissza.[link] MXM 3.0b 8Gb.
-
-
redbulz
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Engem nemrég nagyon lebeszéltek itt a srácok egy ugyanilyenről...
-
NTonee
veterán
Jézus... Atya ég... Jézusom

Embörök, akku a legfontosabb neki, nem a felszereltség. Amikor épp nem játszik és dolga van, akkor a sokáig bírja. És mivel a ,,mikor vinném terepre" is benne volt, így gondolom a 17es gépek nem igazán vannak játékban. -
capulet75
addikt
Már volt kérdésem de nem kaptam választ, megpróbálom még egyszer.
Cserélném lassan a 780M-et egy 980M-re, kizárólag a 8GB-os verzió érdekel.
Esetleg tipp hogy merre érdemes jó áron keresnem? -
whited
addikt
Üdv újra!
Hát emberek, csak nem bírtam a véremmel és inkább letettem a mekkről
Szóval a téma adott, szeretnék 1 15"-s gépet új/használt(de még 1-2 év garis)
És alienware környékén kacsintgatok, hol nézzek ilyen masinát?
Azért is azt szeretnék mert ahogy néztem az üzemideje Idle azért jobb mint egynéhány más márkáé
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Keresd meg Kretén67-et. Tamás szerintem tud segíteni....
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Hol tudok alien m17x r3 hoz akksit szerválni
Aprón van egy jó áron gondoltam hogy lecsapok rá. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak Dremel kérdése!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
x_o_n
veterán
Eredetileg én is azt terveztem,de itt kint és a fórumon is lebeszéltek róla javasolták hogy a Clevo-k között nézelődjek(több néven is fut) ,árban és teljesitményben is jobb kihozható ugyanazon összegböl,nem bszélve a bővithetőség,hűtő stb.
És ebben itt a fórumon is megerősitettek,amit ismét köszönök.
Igy neked is ezt javaslom -
AD4MINATOR
nagyúr
400k-ből már kapsz ASUS-t is akár.
De érdemes itt (is) feltenned a kérdésed: milyen laptopot vegyek? topic -
Isual
veterán
Sziasztok!
Év végén tervezek venni egy notebookot, amely a jelenlegi PC-met szolgáltatott helyettesíteni.
A monitort és a 2.1-es hangfalszettet megtartom, de a gép és a kábelrengeteg helyett egy tartós laptopot akarok venni, amely sokáig jó szolgálatot tesz, tudom hurcolászni ha kell (hátitáskámban van erre hely 15.6"-ig) és otthon rá tudom kötni a monitorra.Ami fontos az elsősorban a megbízhatóság, jó ár/érték arány, SSD vagy SSD-HDD kombó és DisplayPort kimenet a monitorhoz.
Max 400k-ig gondolkozom, jelenleg az MSI GE62 2QC minden kívánságom teljesíti.
Jó ez, vagy van egyéb alternatíva?
Üdv!
-
gergo5991
őstag
A laptopoknak hogy van ez a ram dolog? Adott mb/gb ot foglal a program vagy jatek vagy % ban van megadva? 16 giga rambol 5 foglalt volt ugy, hogy csak a chrome meg utorrent volt nyitva.
-
Ursache
senior tag
-
-
kreten67
senior tag
Láttam már 100 ezer-ért ilyen m14x gépet hirdetni,valahol ott van az értéke.
A romhalmaz m14x amit tőled vettem még mindig megvan,de már úgy néz ki mint egy vadi-új
.
Aladár77-től vettem egy karcmentes gépházat kijelzőfedéllel kompletten,mondjuk az alaplapról is hiányzott 2 letört SMD alkatrész ,de most már hibátlanul müxik és kapott egy kis hűtés tuningot is bár játékra nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyan már.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)