Hirdetés
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
na, uraim, kicsit off, de ha már gamer közösség is vagyunk egybe, biztos vagyok benne, hogy vannak, akik konzolon is szoktak játszani. Régóta rajta vagyok az Xbox vonalán (360-tól), és ugyanígy Ps-en is (3-tól, de volt kitérő Vita felé is).
Legutóbb One X volt, amit végül megint eladtam másfél év után, mondanám, hogy bár ne tettem volna, de Gamer gép és Ps4 mellé már tényleg feleslegesnek tartottam. Aztán kijött a Horizon és Days Gone pc-re is
Szóval, mivel eléggé a szívemhez nőtt az Xbox széria (kontrollerét jobban szeretem mint ps-ét), ezért most kipróbáltam a One X-et, még van kis ideig Game Passom is.
Hát halljátok, hiába ~200K-s készülék: semmi hangja!!!! Meghajtottam már a Forza 4-el, Doom Eternallal, játszottam 2-3 órát a hétvégén egyhuzamba, meg se nyikkan
Tudom, nagyobb készülék, jobban elfér benne a hűtés is, de azért a legtöbbjének volt mindig kis hangja. Ennek semmi.Ettől függetlenül szerintem nem ad annyi pluszt a One X-hez, szóval aki konzolon töri a fejét, mert mondjuk 1650-es gép elég neki, de néha játszana újabb játékokkal és nincs pénze 5-600-as gépekre, akkor simán megéri a One X a Series X-hez képest.
vége az off-nak
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Projektor topic
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 - XEON I 32GB I 256SSD I Nvidia Q2000 I 15,6" 4K I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest