Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
norberto9
üzenetére
Mondhatni az "olcsó" Tesco Gazdaságos sorozata az ASUS-nak, rossz minőségű anyaghasználat, gyenge hűtésrendszer, tervezési hibák (szándékosan ki nem vágott lyukat, hogy nehogy jó legyen a hőmésréklet), VGA téren érezhetően visszevett teljesítmény, stb.
Ha nagyon nem tudsz mást venni és ezt is csak éppen hogy nagy nehezen, rabszolga munka mellett tudod kifizetni, akkor azért lehet használni ezt is és kis utómunkával (pl pasztacsere) nagyjábül használhatóvá lehet tenni. Viszont ha tudsz várni, akkor inkább ajánlott még gyűjteni a megtakarításodhoz és más gépet venni.
-
-
motifator
senior tag
válasz
norberto9
üzenetére
A TUF sorozat a belépő kategóriája az Asus gamer vonalának, alapvetően a rossz megítélése véleményem szerint még a 4xxx ryzen sorozattal indult, amikor egy érdekes döntés született az alsó takaró fedelének megtervezésekor. Nem igazán hagytak szellőző nyílást a ventik alatt sem, így ezek a ryzenes verziók kegyetlenűl melegszenek, ha nincs valahogy megmókolva, és persze a kötelező pasztacsere, esetleg folyékony fém. Találsz a youtube-on jó pár negatív reglámot ezzel kapcsolatban, később módosítottak rajta. De van többek között itt is tulaj, aki megelégedéssel használja / használta, persze módosítások kellettek hozzá, de meg kell találni használat sokán is az arany középutat.
-
Silverboy
aktív tag
Néha elgondolkodok, hogy tudnak az emberek vakon nekimenni a másiknak úgy, hogy nem nézz utána mit csinál/t a szakmába
.#62196 grizlisandor
Támogatom, BTC vagy a többiBányászrigre királyvizet, oldódjon a feszültség
-
Szerintem elég volt a bányász mizériából...

-
Silverboy
aktív tag
-
echterion
nagyúr
Válaszoltál az én felvetésemre, amiben 3070-ről írtam, erre jössz a 3080-nal. Aminek minimum 100-on kellene menniük, ha nem lennének fehérizzásban a ramjaid (hint: nézz majd azért rá, hogy mennyi stale + invalid share-ed van).
Senkinek sem kell beállítani téged hülyének, megteszed te önnön magadtól is. -
-
2018
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Semmiféle tévedésben nem vagyok 100 felett vannak a ramjaim és stabil 98 97 mh hoz a két vga. 115 nél vesz vissza a 3080 a 3070 az más tészta én meg nem arról beszéltem. Én a vram hotspotról papoltam mert hogy az kiolvasható. Az már más kérdés hogy mekkora az egyetértés ebben, hogy szenzorból olvassa ki, vagy nem mert sokak szerint nem. Nincs stale share ezt buktad.
-
echterion
nagyúr
válasz
norberto9
üzenetére
Anyaghasználat (kemény műanyag, nem rossz, de van jobb is a piacon), kijelző átlag alatti (van, akinek ez is elég, látni kell élőben vásárlás előtt), hűtés határeset, folyékony fém kell a cpu-ra, hogy kordában lehessen valamelyest tartani. Így hirtelen ennyi, majd jönnek a többiek, ha kimaradt valami.
Amúgy alapvetően egy használható gép, csak ismerni kell a korlátait és elfogadni, mielőtt megveszi az ember. -
echterion
nagyúr
Van baj, látom, néhány alap tárgyi tévedés van itt.
Ez nem memória hőfok, hanem gpu...memóriát nem tudsz mérni 3070-esen, mert nem X-es ramok vannak rajta, csak sima GDDR6, még lézerrel sem, mert be van minden oldalról burkolva a kártya. Ezek hőmérő szenzorok, nem szoftveres mérés, a szoftver csak kiolvassa a szenzorból a mért értéket. És pont ez a gáz a 3070-nel amúgy, nem tudod, milyen meleg a motyó, csak a gpu-ról van tényleges infó, erre lehet támaszkodni.
Ha tényleg látogatod a bányásztopikot, akkor tudnod kellene, hogy a vram-ok bizony 100 fok felett trottyolnak, visszaveszik a MH/s teljesítményt, ezért igyekszik mindenki 90 fok alatt tartani a mem. junction értéket. -
norberto9
aktív tag
Sziasztok.Mi a probléma az asus tuf laptopokkal?Sok helyen negatívan írnak róluk.
-
2018
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Az a mem hot spot csak nemrég került be a hwinfo beta verzióiba. Szoftveres mérés nem gondolnám pontosnak. Ha lehetne lézeres hőmérővel mérni a ram chipeket tuti más eredmény jönne ki. Amúgy 3080nál 115 fokig vannak hitelesitve , ekkor visszavesznek a ddr6x ramok és bőven alatta vannak, 70 -80 % ra rakva a ventit meg 92 fokot is sikerült a palit 3080al elérnem, nem hinném hogy ez az érték olyan magas lenne hogy félni kellene a degradálástól sőt. Gyakran látogatom a bánya topicot köszi jól informált vagyok. De ez a félelem a hot spottól elég tulzó. A gond a 3090-es karikkal szokott lenni ott a hátoldalon is vannak vram chipek na azok elmelegedhetnek és visszább vesz.
-
-
-
Elbeszélünk egymás mellett.
Bár én is a VGA kártyákról és a bányászatról beszéltem.
Nem azt mondtam, hogy konzekvensen tönkreteszi a bányászat a kártyákat, hanem úgy teszi tönkre, hogy nem menthetőek, ha ott szarják össze magukat. Egy szóval sem említettem, hogy a bányászattól tele lenne a piac dölglött kártyákkal, egy picikét tessék odafigyelni
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hűűű 7TB is majdhogy kevés?
Szép
Csak én sem tudo elképzeln, hogy a 7TB, hogy kevés lenne. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
7 TB???
Mert te beteg vagy!
El nem tudom képzelni, mi a fárszkarikának ennyi tárhely (hacsak nem a kecskeporesz-gyűjteménynek
) Én kb. 150GB-nyi projekt-et használok aktívan, azt is a többlakiság miatt felhőben tárolom, hogy elérhető legyen több platformról is.
Néha akkor szalad meg az állomány amikor a drón videóit vágom, de az is nagyon időleges szokott lenni. -
2018
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Öreg en most a vga karikrol beszeltem meg a banyarol.
Ez egy ilyen vilag viszik meg a vram hibas karikat is mert az is jo banyara! Banya volt, es lesz is. Az arfolyam egyre fentebb lesz, fluktual de messze nem beszelhetunk meg arfolyam beszakadasrol. A covid nak koszonheto meg meg sok masnak sokan beszalltak am a buliba sorolok parat: tesla, visa, mastercard paypal stb. Nem egy ordogtol valo dolog. Beallitod 5 perc alatt es hozza a lovet nem is keveset havonta. Amig a villanyt kitermeli meg joval felette hoz addig megeri es lesz mindig aki csinalja, sot ha lent lesz a valuta akkor is porgetik a riget mert tudjak lesz az meg fentebb is.
Tobb 100 ezer plusz havi jovedelmekrol beszelunk most. Ki ne orulne ennek? Kereskedni is lehet veluk aki 2018 ban vett btc t az most millionos. Amikor anno beszaladt a banya hasznalt piac se volt tele doglott karikkal kicsit nagyon felfujod ezt a hw t tonkrevagja dolgot ami szimplan nem igaz. Ha ne adj isten lesz is valami a karikkal ott a 3 ev gari 3 ev alatt kinek lesz tobb penze nekem vagy neked?
-
Silverboy
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincso olyan háttértár ami "sok" lenne
#62168 mályva
Y520, minden szinten rosszabb választás, van a családban, (26K volt a teljes reinstalláció ~ új burkolat (mert, hogy zsanér és törik a tejfölös doboz), új csavarok, utángyártott erősebb zsanér természetessen ALI(fríshipping)).
+1 TUF-ra (hát ezt se szoktam gyakran mondani), abból lehet élhető gépet varázsolni, nem lesz kompromisszum mentes, de élhető lesz
. -
-
válasz
mályva
üzenetére
Nekem az Asus jobban bejön, mégha itt a fórumban a hardcore-ok nem is ajánlják a TUF-okat. Nem mondom, hogy probléma mentes lesz a használata, mert egy folyékony fémezésért biztos hálás lenne a proci, de jobban vállalható mint a Lenovo, aminek ráadásul meg vannak zsanér gondjai is.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
válasz
echterion
üzenetére
Nem is annyira a meleg teszi tönkre, hanem valahogy a konstans terhelés (ami nem kell, hogy a maximum legyen)
Hozzák a jó kis RX-eket hozzám, mérem át az adatbuszt és a legtöbb zárlatos. Mondom is a gazdáiknak, hogy ez sajnos chiphibás lett
hiába csinálnék rework-öt, tuti menthetetlen.
Az nVidiáknak meg a VRM-jei szoktak elszállni, jó esetben csak megáll a drMOS, de rosszabb esetben gödröt éget maga alá. -
Tudjuk, neked csoda notebook-od van ami mindennél IS gyorsabb és tökéletes bányakártyáid
Nem azt mondtam, hogy minden bányakártya rossz, de ami tönkremegy az majdnem biztosan menthetetlen, mert degradálódik maga a flipchip. Szóval ezért lesz majd lutri bányából venni kártyát, mert nem tudni, hogy hol tart a degradáció. -
Darth_Revan
veterán
Végre oldalba rúgták a bitcoint és a hétvégén hatalmasat esett. Remélem folytatja és hamarosan a többi crypto valuta is követi.
Ugyan még az messze van de egyszer majd öröm lesz nézni ahogy a sok bányász huszar akik háromszoros áron megvették a videokártyát konyorognek hogy valaki vigye már el a piaci ár alatt
-
echterion
nagyúr
A memvezérlő megy nyélgázon a vram-okkal kézenfogva és a gpu bőven is melegszik, hiába van lehúzva a PL akár 40-50%-kal, egy 3070-es simán van a hotspot-on 75-78 fok menet közben, nyáron meg még több lesz, csak nézz be a bányatopikba, ha kíváncsi vagy a valóságra. A gyengébb hűtésű, olcsóbban eladott vga-k meg még jobban melegednek. És ez csak egy 3070.
-
2018
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Ugyan, 2 evet banyaszott rx es kartyat vettem es nem volt baja kiveve a pasztat azt cserelni kellett es tovabbi 2 evet ment es meg most is megy az uj gazdajanal. A banya karikat lefojtjak a gpu orajelet teljesen leviszik meg a power limitet is, igy nincs akkora hoterheles forrasz anyagnak a chip alatt hogy mikro repedesek keletkezzenek, mint ha gamer karikent lenne hasznalva az adott vga. A rigeket is ugy allitjak be legyen megfelelo tavolsag a vga karik kozott, aki meg komolyabban tolja a dolgot klimatizalt helyisegben teszi ezt.
-
Nem tudni, biztos van pár banánköztársaság, pénzmosó-intézet, csiliárdos, akiknek komoly érdekük életben tartani a vízgereblyézést.
Egyébként ha 3D használat alatt megy tönkre VGA akkor szinte 95%, hogy tudom javítani, mert a joint megy szét a chip alatt.
De ha bányapónit hoznak akkor 5%, hogy fel tudom támasztani, mert általában maga a GPU degradálódik, azaz a chip megy szét belül.
És most a csupasz GPU-kat is aranyárban adják...Szóval, ha vége a bánya-őrületnek, akkor sem tudni mi lesz a piacon. Mindenesetre komoly aknamező lesz mindentől függetlenül VGA kártyát venni.
-
mályva
aktív tag
-
mályva
aktív tag
Sziasztok lenne egy gyors kerdesem, melyik a minden szempontból összeségében jobb noti?
lenovo legion y520 vagy asus tuf fx504 ? -
tasp
tag
halihó,
bekerült +8gb ram a gépbe a 8 mellé és eddig úgy néz ki remekelnek a játékok
köszi a segítséget -
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Megnyomtam, úgy próbálgattam, azt azért észrevettem, hogy apply nélkül nincs változás
-
KisApám
addikt
2070 Super vs 3070 mennyire van közel egymáshoz?
-
vakablak93
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Határozottan eretnek vagy!
Szedje le a halál, épp örülök hogy sikerült jogot nyerni a viselésére
, a többi már régebbi [kép]#62145 KillHates: ez hány km/h-t jelent?

-
válasz
DonDragonka
üzenetére
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Nálad semmi baj Te mester szintem matricázol!!
Én vagyok a balf@sz, hogy csak plusz 3 fps-t tudok kihozni !
-
válasz
DonDragonka
üzenetére
Kis felület "melegítés" csodákra képes (és könnyen, nyom nélkül le is szedhető)

-
DonDragonka
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Hogy rohadna meg... Már bocsánat, de olyan piszok nehéz leszedni, főleg erről a hisztis műanyagról, dobozból kivéve a masina, úgy néz ki mint gyerekkoromban az ifjúsági szekrényem(még az Úttörő áruházban vettük), az volt így teleragasztgatva mindenféle Rambó, Rocky, Terminátor meg Moncsiscsi(azt a szenyó nővérem rakta be a killerek közé) matricával...
Szóval okozott némi fejtörést, hogy okés a matrcia lejött, még a ragasztó is, de nyomot hagyott a műanyagon, piszokul látszott, hogy hol voltak rajta ezek a bazári fityfenék, de végül rájöttem mi a nyitja és olyan szépen lekaptam mindet, hogy még nyoma se maradt. Semmi. Most szép letisztult minden, ahogy azt a tervezőasztalon kitalálták. Ha mondjuk valami koncepció lett volna benne, de neeem, semmi... Kb a legkisebb fiamnak is mondhattam volna, hogy "nézzed csak szentem, van itt pár matrica, dobáljad csak fel ahová tetszik. Persze, igen, jó lesz az oda is lelkem boldogsága, csak csináld nyugodtan... Nini itt egy WiFi6 cert levonó is azt neeeeeehhhe a többi közelébe, ott az a szép nagy üres rész a jobb oldalon, oda ni, arra figyel, nehogy középre kerüljön"
Gondolom most megint én követtem el szentségtörést meeeeeert ezek a matricák nagyon kellenek... Ki leszek én innen dobva...

-
KisApám
addikt
Most számolgattam.
Ha az asztali gépemet akarnám felturbózni, kellene egy Intel 1200-as foglalatos Z590-es alaplap + i7-10700 proci + 2x8 GB DDR4 3600 memória - a hardverapróról is kb. 200 000 Ft volna. Ha eladnám a régi gépemból a procit + memóriát (i7-4790K + 2x8 GB DDR3 1866 MHz) talán kapnék értük 50 000 Ft-ot (az XFX 850 Wattos tápot, házat, a Noctua proci hűtőt, alaplapot nem hiszem, hogy el lehetne passzolni).
Azaz 150 000 Ft (200 000 - 50 000 Ft) kellene a feltúrbózásra...
Belegondoltam, hogy ha eladnám az MSI Armor 1080 Ti 11 GB vidikarimat (200 000 Ft minimum összejöne érte szerintem most) is, akkor a felturbózásra szánt 150 000 Ft-ot érdemesebb lenne egy laptoptra költeni.
Azaz a régi gép eladásából összejönne 250 000 Ft + 150 000 Ft amit az asztali gép fejlesztésére szántam volna, lenne laptopra kb. 400 000 Ft-om (500 000-ig talán beleférne még).
Ennyiért lehetne egy 3070-es vidikaris laptopot kapni jóóóóó hűtéssel?Mindig direkt olyan alaplapot veszek asztali gépbe (a mostani 6-7 éves), hogy évekig lehessen bele procit rakni. A Z87-es ASUS alaplapomba az az i7-4790K a legnagyobb, mi rakható.
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Igen, azt tudom, nem nyomtam még rá.
Motifaktor, Igaz, azért nagy csodák nincsenek. Próbálgattam, feltolva a ventiket, teljesítményt levéve bement 50 fok alá, de inkébb marad a windows mód. 48-60 között van így, az átlag 51-52, azt elfogadom
Valamiért többre emlékeztem windows mód alatt. Viszont szinte teljesen néma, 22Db. -
motifator
senior tag
válasz
fordjee
üzenetére
Ez a saját szoftvere, szóval talán nagy bajt nem csinálsz
Maxon ha nem bírja a meleg miatt úgy is visszavesz a frekiből (trottyol). Próbáld ki, hogy lejjebb veszed a teljesítmény szinteket, hátha segít a hőmérsékletnek, bár a képeket elnézve ott sincs nagy fogyasztás, szóval ez a vékony ház átka. -
DonDragonka
őstag
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Természetesen!
-
válasz
DonDragonka
üzenetére
Nagyon kellemes eredmények
Érdekes, hogy a Win install nem annyira mérvadó, inkább driverezés után mutatja meg az AMD is a teljes teljesítményét.
Azért dobtam be az optaine-t mert az van notiban már a 9-ik gen óta
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Nekem a TUF-ban is és most G733-ban is szó szerint hasít az SSD. Amíg Coviddal vívtad hősies csatád addig teszteltem pár dolgot, többek között ezt is.
Soha semmi fennakadást nem okozott még eddig az AMD ssd kezelése. Persze tény az is, hogy Intel cuccom még nem nagyon volt szóval kb. nincs viszonyítási alapom, de nem hiszem, hogy egy Windows 10 pro 5 perc install (full üres ssd, első boot és kész desktop közti idő, lüke kérdésekre válasszal, tehát mindez 5 perc) olyan nagyon lassú lenne. (gigás net, és egy brutális sebességű pendrive támogatásával)
Amúgy optane-el hasonlítgatni akár a legyorsabb ssd boot idejét kb olyan furi mint desktop meg noti 3080-ast egymással...
-
motifator
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Ebben még 6700HQ-van, de nem sok a különbség a két cpu között. Leginkább tartalom fogyasztás, multimédia, minimál játék megy a G5-n, erre bevethető lesz a kicsike is, ha power kell, arra úgy is ott a Clevo. Tényleg nem vagyok egy nagy fps fan, szinte csak autós árkád + szimulátorok mennek, de lehet, hogy behúzom a doom-ot a steambe. Utoljára a quake III-t nyomtam vagy 20+ éve még koleszban

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A fene a beled! Szerzek neked, de lemegyek és RÁFÚROM az asztalodra, hogy el se tudd venni a CLEVO mellől a gyűrött DELL-es egérpadot!
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Ertem amit mondasz

Valahogy megis a kulonbseg a lenyeg.En is elfogadom ha valaki DTR vonalra hajt mert epp kell a power a munkajahoz vagy maximalista a jatekok teren.
Max hordozza O, mert en kihajitanam az elso het utan.
Nehez mint a sar (nekem).
(2kg koruli Razerhez nem vagyok hajlando vinni a tapjat, mert ugy mar nehez..... Pedig autoval jarok)
-
-
fordjee
aktív tag
Na így néz ki a windows és silent mód alapjáraton:
windows
Ez pedig az Armory. Játszogattam a ventikkel, de nem sok eredménnyel, hangosabb lett , de a hőfokok nem igazán változtak. Gyanítom hogy az Spl és Sppt lehet valami, de egyelőre nem sok mindent találtam a neten róla. Van aki azt piszkálgatja? SPL-el lehet gondolom a cpu-t szabályozni, ha 15W-t állítok, abból baj nem lehet gondolom, de a másik mi lehet? Ott 65 a legkisebb.
-
-
-
Csak azért mertem felvetni, mert több platformon panaszkodnak az AMD háttértár kezelésére. nekem is volt személyesen megtapasztalnom.
Mindig azt szoktam mondani, mikor az AMD vs Intel hételés elkezd beindulni, hogy felesleges a rendszereket összehasonlítani. Az AMD ryzen olyan mint egy turbós Skyline, meg van a brutál 1000 LE de kell neki egy fingnyi idő míg megszívja magát a renddszer, az Intel i9 meg a hagyományos 5.6-os V8-as, csak rúgni kell neki és letépi a fejed az is. Csak míg az egyik "okosba" csinálja meg a teljesítményt addig a másik izomból
Ami a háttértárolókat illeti, azért az optaine még mindig a piacvezető és erre nem kínál alternatívát az AMD. (sőt a professzionális AMD Epic threadripper szörnyeteg rendszerekben Intel vezérlők vannak)
Ma volt nálam DjAttis a mothership-el, belőttem neki a régi 760-as Intelekre az optaine-t és olyat boot-olt, hogy a windows töltőbogyóknak egy negyedet sikerült fordulniuk, és bent volt az oprendszer. Gyorsabb volt mint más gépeken a stand-by elhagyása
-
válasz
motifator
üzenetére
Véredményben a gamer notit régen az különböztette meg a nem gamertől, hogy viszonylag erős GPU volt benne, nem volt még sok Hz-es kijelző és RGB orgia.
Aztán elindult a piac ebbe az irányba; de alapvetően most sem tud többet a gamer noti a simánál; csupán erős a VGA benne, a többi porhintés
(mondjuk én simán bekönnyezek ez jól eltalált RGB-től
pedig vén trotty vagyok, simán kinőhettem volna eddig
) -
2018
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nyulos fos? Olyan reszponziv nvme ssdvel meg ryzen procival a rendszerem hogy orom nezni a lapossal. Ezt nem tudtam elmondtani a giga g15 el ott volt az ementali sajttal egyenerteku vedelmi rendszerrel ellatott toldozott javito patchezett intel proci benne, olyat laggolt meg hagyott ki nem egyszer tab valtaskor a rendszer hogy na. Asztaliban meg nincs tudomasom szerint gen 4 es pci ssdt tamogato alaplap intel kornyezetben. Inkabb pattogos mint nyulos az egesz.
-
válasz
DonDragonka
üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled
Volt már nálam 733-as, és tényleg BRUTÁL a teljesítménye, főleg a FullHD kijelzőhöz. Az lenne a tuti, ha belerakná az Asus a 4K 120Hz-es IPS-t a 733-ba és ott lenne az opció, hogy olyan (régebbi) játék ami bírja a 4K-t akkor meg lehessen küldeni neki. Nagyon sokan nyomják még régi single gémekkel (én is jobbára) és ha tehetem felnyomom 4K-ba és vállalhatóan viszi pl a DOOM Ethernal-t 4K HDR-ben a 2070S, bele sem merek gondolni mit gurítana egy 3080
-
-
UnknownZero
csendes tag
Sziasztok! Gamer notebookot szeretnék venni, segítséget akarnák kérni abban tik mit ajánlotok (Semmiképp asztali PC).
A következő specifikációk legyenek benne minimum: (A max pénz amit rászánok az 360k, ha nagyon ki kellene tolni akkor nagyon maximum 380k)
CPU mindegy, ahogy a GPU is, a lényeg hogy erős legyen, jól bírja pl. a beamng.drive-ot is max/közepes grafikán
RAM: minimum 16 GB
Kijelző méret: minimum 15,6", de jobb lenne ha nagyobb lenne
Windows 10 legyen benne, mindegy hogy Pro vagy sima
Legalább 1TB hely legyen benne, vagy csak SSD, vagy SSD HDD-vel keverve, de ne csak HDD.
Eddig a Lenovo Legion 5-öt néztem ebben az árban, mit gondoltok, ajánlott más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Ma is tanultam újat
Mert te beteg vagy!
Tobb 100 ezer plusz havi jovedelmekrol beszelunk most. Ki ne orulne ennek? Kereskedni is lehet veluk aki 2018 ban vett btc t az most millionos. Amikor anno beszaladt a banya hasznalt piac se volt tele doglott karikkal kicsit nagyon felfujod ezt a hw t tonkrevagja dolgot ami szimplan nem igaz. Ha ne adj isten lesz is valami a karikkal ott a 3 ev gari 3 ev alatt kinek lesz tobb penze nekem vagy neked?
hiába csinálnék rework-öt, tuti menthetetlen.
Muerte