Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyépés

aktív tag

válasz DVlad #34155 üzenetére

Igen, én is szemeztem ezzel az ASUS GL703GE-vel. Neked ez van ugye? Marha jó a kijelzője, csak vártam, hogy egy kb. huszassal lejjebb menjen, és átlépje az ingerküszöböm. Aztán nem ment le, inkább eltűnt és jöttek a kétes értékű TUF modellek. :U
    Akkor láttam meg az angol ebayen a jelenlegi gépemnek az akcióját, ez pont becsúszott árban arra a szintre, amit a fogamat szívva még kiadtam érte, meg beleszerettem a belsejében a sok jó rézbe. Rossz esetben színesfém hulladékként majdnem visszahozza az árát, annyi van benne. :)) Meg nálunk az MSI-k piszok drágák, mondom ehhez máshogy nem jutok hozzá. :)
    Mondjuk az anyaghasználat olyan tré, hogy már a dobozból kibontva gyanús volt, hogy ilyen kopogós műanyagból van szegény. Párszor szétszereltem, mert 512-es NVMe SSD ment bele, meg még 8 GB RAM. A RAM-mal volt huzavona, a bolt nem olyat adott, mint a számlán, meg a dobozon van, úgyhogy sokszor 4-5 ször szétszedtem szét a gépet, mígtartott a tortúra, de mindig féltem, hogy valami elpattan, mert nem valami minőségi a ház. Meg ugye a tizen-x csavar, amit mindig ki kell szedegetni, meg pattintgatni az illesztéseket, nem kellemes. Végül nem ez tett be neki, hanem a zsanér. Olyan durván erős, hogy két kézzel kell nyitni,és úgy feszíti maga mellett a ház alsó részét, hogy egy idő után hallottam, hogy nyitáskor kattog. Konkréten szétpattintotta a ház illesztéseit nyitáskor maga mellett a zsanér, úgy feszítette. Hogy ne feszítse tovább végig az illesztés mentén, oldalt a zsanérnál be kellett ragasztanom az illesztéseket pillanatragasztóval. Azért 2 hónapos gépnél nekem ez rosszul esett... A garanciáról így lemondtam hamar, csak ne legyen más baja.
    Szóval technikailag tök jó a gép, mert a hangfala meg a teljesítménye, a hűtése, billentyűzete tök jó, a kijelzője sem rossz, de ez az anyagminőség... Lehet az ASUS jobb lett volna, csak a réz csillogása elvakított. :D

Új hozzászólás Aktív témák