Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
Igen, én is szemeztem ezzel az ASUS GL703GE-vel. Neked ez van ugye? Marha jó a kijelzője, csak vártam, hogy egy kb. huszassal lejjebb menjen, és átlépje az ingerküszöböm. Aztán nem ment le, inkább eltűnt és jöttek a kétes értékű TUF modellek.

Akkor láttam meg az angol ebayen a jelenlegi gépemnek az akcióját, ez pont becsúszott árban arra a szintre, amit a fogamat szívva még kiadtam érte, meg beleszerettem a belsejében a sok jó rézbe. Rossz esetben színesfém hulladékként majdnem visszahozza az árát, annyi van benne.
Meg nálunk az MSI-k piszok drágák, mondom ehhez máshogy nem jutok hozzá. 
Mondjuk az anyaghasználat olyan tré, hogy már a dobozból kibontva gyanús volt, hogy ilyen kopogós műanyagból van szegény. Párszor szétszereltem, mert 512-es NVMe SSD ment bele, meg még 8 GB RAM. A RAM-mal volt huzavona, a bolt nem olyat adott, mint a számlán, meg a dobozon van, úgyhogy sokszor 4-5 ször szétszedtem szét a gépet, mígtartott a tortúra, de mindig féltem, hogy valami elpattan, mert nem valami minőségi a ház. Meg ugye a tizen-x csavar, amit mindig ki kell szedegetni, meg pattintgatni az illesztéseket, nem kellemes. Végül nem ez tett be neki, hanem a zsanér. Olyan durván erős, hogy két kézzel kell nyitni,és úgy feszíti maga mellett a ház alsó részét, hogy egy idő után hallottam, hogy nyitáskor kattog. Konkréten szétpattintotta a ház illesztéseit nyitáskor maga mellett a zsanér, úgy feszítette. Hogy ne feszítse tovább végig az illesztés mentén, oldalt a zsanérnál be kellett ragasztanom az illesztéseket pillanatragasztóval. Azért 2 hónapos gépnél nekem ez rosszul esett... A garanciáról így lemondtam hamar, csak ne legyen más baja.
Szóval technikailag tök jó a gép, mert a hangfala meg a teljesítménye, a hűtése, billentyűzete tök jó, a kijelzője sem rossz, de ez az anyagminőség... Lehet az ASUS jobb lett volna, csak a réz csillogása elvakított.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Macbook NEO
- Mesterséges intelligencia topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg nálunk az MSI-k piszok drágák, mondom ehhez máshogy nem jutok hozzá. 

Muerte