Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
Na látod pont ez az amiben különbözünk,nekem ne kókányolja a "szervíz" a 15 ft-os szutyok pasztáival és filléres kínai gap padjaival a sokszázeres gépemet... és az időről még nem is beszéltem.KillHates meg más kategória,neki is meg kell élnie valamiből
persze ő sokkal de sokkal nagyobb szaktekintély minthogy pasztázásból kéne megkeresnie a kenyérre valót,de hát sok a lusta,nemtörődöm egyén szerencséjére
A meghibásodások 90%-a pont ebből fakad,a lustaságból,nemtörődömségből...Ezért még mindig azt mondom aki gamer gépet vesz és annyira nem érdekli a téma hogy saját magának ezeket a dolgokat megcsinálja azt csak sajnálni tudom
A kézügyesség meg hát...szerintem ez is akarás kérdése lenne csak,de oké legyen úgy
Mondjuk ez olyan hogy pl. nem tudok varrni,elviszem a varrónőhöz oszt jónapot,DE! ha nem lennének varrónők??? Akkor lukas gatyában járnék vajon dolgozni életem végéig?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
persze ő sokkal de sokkal nagyobb szaktekintély minthogy pasztázásból kéne megkeresnie a kenyérre valót,de hát sok a lusta,nemtörődöm egyén szerencséjére
A meghibásodások 90%-a pont ebből fakad,a lustaságból,nemtörődömségből...Ezért még mindig azt mondom aki gamer gépet vesz és annyira nem érdekli a téma hogy saját magának ezeket a dolgokat megcsinálja azt csak sajnálni tudom
A kézügyesség meg hát...szerintem ez is akarás kérdése lenne csak,de oké legyen úgy
Mondjuk ez olyan hogy pl. nem tudok varrni,elviszem a varrónőhöz oszt jónapot,DE! ha nem lennének varrónők??? Akkor lukas gatyában járnék vajon dolgozni életem végéig?
Muerte