- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
kenwood3 #3386 üzenetére
Értem, köszi, akkor azt hiszem, maradok az XBOX ONE-os verziónál. Viszont az ilyen replikákat mennyire kell kerülni? Pl. ilyen Media Marktban meg TESCO-ban kapható controllerek, úgy néznek ki, mint az XO-os, csak ugye nem hivatalos Microsoft termék, hanem valami más gyártóé. Ezeknek van valami veszélye?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kenwood3 #2938 üzenetére
Na sikerült megkapnom az átalakítót is hozzá,letőltöttem a Microsoft oldaláról a driver-t,és eddig az öszes feltelepített játék érzékelte,be állítódott pont úgy,ahogyan a konzolokon van a játék.
Eszméletlen,mindent meg kaptam,amit egy gamepad-tól várnék PC-n,legjobb megoldás az Xbox360 controller! -
Bacusuz
őstag
válasz
kenwood3 #2837 üzenetére
Azt miből derül ki hogy nem tudja az x-input szabványt/Thrustmaster gpx lightblack/?
PC és Xbox kompatibilis mint az F710 ,ráadásul a gombok is (x,y,a,b).
Tesóm amihez eddig próbálta működött szépen,bár nincs meg neki régóta.(pl. ac4) -
bozont
veterán
válasz
kenwood3 #2803 üzenetére
A régebbi játékok alatt mit értetek?
Én mindenképpen MS kontrollert akarok venni, és most az X360+vevőegység elég jó árban van. De az igazság az, hogy az X1 jobban tetszik. Tudom hogy egyelőre nincs hozzá hivatalos driver, de készülőben van. A kérdés csak az, hogy megér-e annyi plusz pénzt? Sajnos huzamosabb ideig nem tudtam használni még.
És a másik kérdésem, hogy mennyivel bírja tovább a gyári akksi mint az újratölthető elemek? Megéri beruházni egy play & charge kit-re?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kenwood3 #2410 üzenetére
Várjá'... ez'figyeld: [link]
szerk: én? troll?
OK, van hogy nekem is bonyolult a kereső, de hadd ne én legyek már troll, hogy gyakorikérdéseknek használja a fórumot 2,5 éves tag létére...
OK, benézte, semmi baj, előfordul... de akkor miért megy még két helyre ugyanezt bekérdezni (olvasás nélkül, mert a bejegyzésben benne van mint Pollen olvtárs megvilágította volt)
-
vbbb
őstag
-
L4mie
veterán
válasz
kenwood3 #2341 üzenetére
Speedlink lett, MM ből, mert ma tudom tesztelni élvezkedni
nők ugye elmennek vásárolni és minden szart megvesznek csak mert akciós, pasik meg kinéznek valamit és megveszik akkor is ha drágább.
Hát MM ben már 8.9kés rohadjanak meg hazaértem és már használt cucc volt visszacsomagolva, ami amúgy jól működik, csak....ha újat veszek drágábban mint gondoltam legyen már új.
szval kipróbáltam bf4 ben mindent tökéletesen felismert, fasza vele repülni
még szokni kell
kíváncsi leszek többi játékban milyen lesz. -
vbbb
őstag
válasz
kenwood3 #2338 üzenetére
Minő véletlen, én is azzal a Speedlink Gamepad FX-el szemeztem.
Bár a képen USB-s. Legalább nem merül le játék közben.Köszi!
-
AsusBoy
senior tag
-
Bgray
csendes tag
válasz
kenwood3 #2055 üzenetére
Ma bementem a boltba, és azt mondta az eladó, hogy a sima vezetékes Xbox360 controller nem teljesen kompatibilis a pc-vel. Azt mondta, hogy nem rezeg és néhány játéknál nem működik. Ebből mi az igaz? Vagy csak azért mondta, hogy a drágábbat vegyem?
Választ előre is köszönöm. Bgray
-
DJGABI
addikt
válasz
kenwood3 #1916 üzenetére
de pont a dinputnál van az hogy nem kezeli a ravaszt normálisan, nem? akkor tökmindegy, csak a kiosztást kéne átvariálni, azt meg ezzel nem lehetne megkerülni [link] ? meg egyébként 90%ban sztímre kellene, ahhoz tudtommal frankó
persze, kenem-vágom a listát. de logi-ból egyik se játszik (drága + ps kiosztás nem gyere be) a SpeedLinkről meg holnapra összeszedem a gondolataimat
-
TaylorPro
addikt
válasz
kenwood3 #1755 üzenetére
Ennyi, nincs más, a többi mind hulladék. Én pár napja használom az Xbox 360 vezeték nélküli gamepadot és nem bántam meg, nagyon szuper. Logtech fan vagyok, az F710-et akartam megvenni. Viszont, szerintem az Xboxé jobb. Jobb a két ravasz, és az analóg stick is. Sokáig Logitech vezetékmentes Rumblepad 2-őm volt, majd volt pár napig vezetékes is.
-
politomi
tag
válasz
kenwood3 #1569 üzenetére
Na ez jó hír akkor nem adunk a for windows verzióért több pénzt ha jó a sima is.
A sima usb-s gyári x360 gamepad 6900Ft. Ennyit megér.
Régen konzolos voltam és megtanultam hogy lehet akármilyen utángyártott joy, egyik sem jobb mint a gyári akár logitech akár nem
Köszi a segítséget. -
DeFranco
nagyúr
válasz
kenwood3 #1369 üzenetére
Assassin's Creed sorozat
Lara Croft and The Guardian of Light
Rrochard
GTA IV úgy-ahogy
Trine
Toki Tori
Psychonauts
Shank
Limbo
Microsoft Flight
Jamestown
stb.És most játszottam vele végig a Portal2-t (megint, de most paddal), és először szokatlan volt, de a végén nagyon fun paddal is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kenwood3 #1351 üzenetére
Nem, csak erosen szemezek vele. De mivel a 310-esem tokeletesen mukodik, nincs eleg okom kiadni erte ennyi penzt.
Meg egy kicsit szentimentalis is vagyok... olyan szepen, becsulettel teszi a dolgat a 310, annyi kalandot eltunk at mar egyutt, hogy nincs szivem levaltani.
Amikor 3k-ert lottem a Tesco-ban egy 510-est, vegul ki sem bontottam, eladtam bontatlanul (7k-ert
)
-
jooker82
nagyúr
válasz
kenwood3 #1154 üzenetére
aha,köszi,látom még rezgésre is rá lehet birni...amit eddig még nem tapasztaltam...
Amúgy azért vettem ezt,mert anno ps1-em volt és annak a gamepadjához voltam szokva és ez az f310 szinte teljesen egyezik vele...Akkor elvileg minden játékkal kompatibilis lehet?? ezt már a használójától kérdezem..
És az f510 miben több,mint ez?? -
-
Norwich
tag
válasz
kenwood3 #1124 üzenetére
Igen az egyik választás egy:
-Logitech RumblePad F310 gamepad
-A másik meg XBOX - os azaz ez.
Egy olcsóbb meg ez lenne.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
kenwood3 #921 üzenetére
Szia!
Ne haragudj, nem szeretnélek fárasztani, de kéne egy kis segítség. Letöltöttem a programot, de nem tudom használni, igazából fogalmam sincs, mi-micsoda.
Van egy Logitech Chillstream-em (ps3) és fifához kéne a jobb analóg karokat beállítani.
(fel:num8, bal:num4, jobbra:num6, alulra pedig num2).
Csak ehhez a játékhoz használom és nagyon jó lenne, ha sikerülne valahogy működésre bírnom, mert kénytelen leszek eladni az amúgy tökéletes és kényelmes padotÜdv!!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kenwood3 #912 üzenetére
Valoszinuleg az nem utangyartott (dzsunka) reciever volt. Sajnalom de azt kell gondoljam hogy ebben az esetben olcso husnak hig a leve effektus lepett eletbe.
Ha 100% xbox360 reciever kompatibilis cucc lenne, akkor szerintem a win alapbol tudna hozza lekapni drivert, mert az o kutyaja kolke. Windows update be van kapcsolva?
-
-
methos80
csendes tag
válasz
kenwood3 #833 üzenetére
bocs a zavarásért de most már nem tudom milyet vegyek mivel a webáruházban azt mondták hogy nem működik 2 gamepad 1 pcben.(vagy csak nem voltak képben), mármint 2 különböző típusú sem megy szerintük 1 gépben...
Nagyon nem vagyok képben hogy milyet lehetne venni...még soha nem volt ilyen padom,, és gyerekeknek szeretném fifához, ha jól tudom azt lehet játszani 1 gépen ketten.?????
Tudnál segíteni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest