- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
Bacusuz #2839 üzenetére
Az eszközkezelőben, milyen néven ismeri? Egyébként a gyártók ki szokták emelni, hogy xinput kompatibilis az adott típus . Amazonon olvasva a hozzászólásokat, azt írják, hogy tudja az xinputot is. Szóval elvileg nem lesz vele gond de, hogy lesz-e olyan strapabíró, mint az x360 pad, vagy a logik, arról nem találtam infót
FuRiONight Erről szerintem itt nem sok infót fogsz kapni sajna, mivel tudtommal senki nem rendelkezik a topikban, még a one padjával. Én is a hivatalos driverre várok, utána lehet lecserélem az x360 padomat rá
-
kenwood3
addikt
válasz
Bacusuz #2836 üzenetére
Nagy hiba volt
Mert nem tudja az xinput szabványt. Ennek a hiánya miatt nem sok mindenre fogod tudni használni, az újabb játékokban, mert nagy valószínűséggel nem fog működni velük. Ha nagyon ki akarsz próbálni mást, és az xbox360 pad nem jön be, akkor inkább a speedlinket próbáld ki. Ezek közül is csak azt vedd, amelyiken x,y,a,b gombot látsz. Ezekkel viszont kevés a tapasztalat, és sajna it a topikba is érkezett már 1-2 típusra panasz, mert nem épp jó minőségűek voltak
krisztian000 Annyiért sajna, nem nagyon fogsz kapni semmi értelmeset. Nem tudom a speedlinkek milyen árban vannak, de ha valamelyik x,y,a,b gomboshoz hozzá tudsz jutni ezek közül ennyiért, akkor vedd azt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest