- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
arra amire szeretnéd tényleg jó egy ilyen alap genius, gombokért hozzádvágják az aprón amúgy, és ki lehet fogni nem használt példányt, mert sok kerül pár óra után a fiókba
viszont ha rákapsz a kontrollerezésre, akkor hiányozni fog az újabbakból az új szabvány, én sem gondoltam volna, mennyivel jobb egyszerűbb természetesebb a játékok egy jó részénél
-
DeFranco
nagyúr
A force feedbackrol gamepadok eseten meg nem is hallottam. Kormanyoknal igen, ott ugy kepzeld el, hogy ha pl padkazod a autot, akkor nehezebb tekerni a kormanyt, vagy egy bukkanonal megrant.
Az osszes xbox pad rezgos tudtommal, de ehhez kevesbe ertek. Csak arra figyelj, hogy a wirelesshez kell reciever is. A. ...for windows-hoz jar (ha wireless)
-
DeFranco
nagyúr
xinput nelkul eljatszhatja neked az i wll allways love you-t gruzul egy fekete balalajkan, akkor is szivni fogsz vele.
Nem tudtam elolvasni a tesztet rendesen telefonrol, de azert atneztem. Nincs ezzel gond, a szokasos bazari ketpalcas, a szoftveres tamogatason bukik.
Fel kell ra keszulni, hogy minden jateknal fel-egy ora indulo konfiguralgatast kell csinalni, ami vagy bejon, vagy nem, rend szerint nem, mert ugyanazt az ergonomiat eltalalni, amit a jatektervezok kitalaltak, magadtol eleg nehez, elobb utobb raun az ember. Ha ez megvan akkor elpotyogsz vele egeszen a kovetkezo jatekig, ahol kezdodik elolrol a moka. Pulsz ket driver, meg ket segedprogram a hegeszteshez.
Na erre un ra mindenki, es ezert latok annyi alig hasznalt ket orat ment padot az apron.
Kosz en inkabb egyszer befugtam a gepbe, aztan hatradolok, nyomok a steamen egy playt, aztan indul a moka. Nincs nekem idom reszelgetni, inkabb kifizettem egyszet egy pizza araval tobbet, aztan nyugtom van, a pad dolgozik a kezem ala es nem en az o keze ala. Konfiguraljon a tokom. En szorakozni akarok.
Amugy ez egy marketingteszt, mezd meg azt a par hszt mindegyik arrol szol hogy mi nem mukodik.
-
DeFranco
nagyúr
A "minden esetben" állítást azért nehéz lenne megfogalmazni, hiszen ahány dzsunka pad, annyi kreatív kici kinai mélnök...
Tesztekből talán kiderül, vagy guglizással, de én kötném az ebet a karóhoz, és maradnék a szokásosan ajánlott padoknál... ott nincs ilyen gond.
X360 for windows vezetékes és vezeték nélküli, F310 (ez alapból nem rezgős) F510 és F710
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest