- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ilyeneken kívül, hogy fejlesztett ergonómia meg átdolgozodd d-pad meg optimalizált rugónyomáspont van valami funkcióbeli eltérés is?
arra vagyok kíváncsi, hogy van-e bármilyen extra (akár egy extra gomb) amiben használatot tekintve különbözik a hagyományos 360 padtól? jelenlegi tudásom (ami nagyon kevés és felületes) nincs, csak a design változott..
-
DeFranco
nagyúr
Na, a batmant azt pont tanulni kell. Az nálam is az átmenet során került elő, a második felét már gamepaddal játszottam.
A gamepad kicsit más filozófia. Valamennyit áldozol a pontosság és a hatékonyság oltárán, ez főleg a "nézésre" igaz, nem tudsz úgy körbenézni és fordulni, mint egérrel, viszont jóval könnyebben támadsz például egzotikus irányokba, az analóg kar miatt nem csak előre-hátra-jobbra-balra van. Emellett sokkal "jobb" játékélményed van, ott van egy dedikált irányító a kezedben, hátradőlhetsz, és fun.
A gamepad egy kazuár dolog, számomra legalább is elsődleges a kényelem, és a "játékkontrollert fogok, nem egy munkaeszközt" érzést, és emellett nagyon fontos előnye sok stílusnál az analógsága. Tudod adagolni a gázt, a féket, Batmannel tudsz lassan is sétálni, gyorsan is menni attól függ, mennyire tolod meg a kart, lövöldözésnél tényleg egy ravaszt húzol, stb.
Használgasd. Először furcsa lesz, de megjön a fun, ne aggódj. Kitartás
-
-
kenwood3
addikt
Grat hozzá, nekem is az van
Újabb játékok maguktól tudják, hogy mi van a kezedben(vagyis amiken én játszottam tudták). Amikor megnyomtam 1 gombot a gamepadon, akkor a játék kiírta, hogy az irányítás át lett váltva gamepadra. Ha megnyomtam 1 billentyűt vagy megmozgattam az egeret, akkor meg azt írta, hogy átállítva egér+billentyűzetre. Szerintem nem kell kihúzni, vagy ha mégis azzal akar menni, akkor megnézed a játék beállítás menüjét és ha lehet, ott beállítod, hogy mivel akarsz játszani. Ha nincs ilyen, akkor lehet ki kellesz húznimár olyan rég használtam, hogy nem is emlékszem rá, hogy volt-e ilyen problémám vele valaha
-
bozont
veterán
Na igen, ahogy nézelődtem most én is kontrollerek után, majd dupla áron jönne ki a vezeték nélküli (a play and charge kites verzióval). Azon gondolkozom éppen, hogy megérné-e az a kis plusz kényelem. A Logitech sem rossz mondjuk, de akiket kérdeztem és mindkettőt használták már, azt mondák hogy az X360 konrollernek jobbak az analóg karjai.
Viszont ami érdekelne, hogy a wireless verzió mennyivel bírja tovább ha a hozzá való akksival használom, mint elemmel? Azért ha nem muszáj nem adnék ki +3e Ft-ot a kábel és akksi miatt. Mondjuk a kites verzióban kapható egy ezüst színű változat, ami baromira tetszetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest