- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norwich
tag
válasz
Norwich #1135 üzenetére
Na megis néztem ma pont volt mindkettő kirakva
Hát a Logitech nekem valahogy sehogy se esett kézre szóval azt akkor ki is zártam ahogy megfogtam.
Aztán jött a MS XBOX Gamepad.
Hát az teljesen az ellentettje a Logitech - nek, nagyon kényelmes mindent elérek kényelmesen és jobb fogni meg minden
Szóval meg is veszem csak nem a MediaMarkt - ba mert ott egy 4-5E Ft - al több mint ahol én kinéztem -
DeFranco
nagyúr
válasz
Norwich #1128 üzenetére
Ízlés dolga, meg kell nézni, de nekem az a tapasztalatom, hogy a 360-as pad "élesben" egy paraszthajszállal kényelmesebb talán. Annak viszont a d-padja bizonytalanabb (szinte soha nem használom az F310-en sem), és a ravasza könnyebben jár (nehezebben adagolható).
Arra figyelj, hogy amik ki vannak állítva, széttaposott, lehasznált darabok, nem adják vissza ugyan azt az érzést, mint az új. Rosszul egyikkel sem döntesz, és tényleg a kezed adja meg a választ, hogy melyiknek a fogása jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest