- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
En az utobbi 3 evben megint 100%-ra hajtottam a testem,ezt pusztan taplalekbol nem lehet potolni.Ami legeloszor "elfogyott" a magnezium,komoly izomgorcsokkel jelezve magat.Valszeg a kalcium is keves volt mar.Az idegpalyakat nagyon megviseli a heti 11-12 ora terheles (ebbol 3x eros edzes erintgetve a max terhelest gyakran) itt a B vitamin tobbszoro napi adagja kell.A C-vitamin felem meg olyan,mint a jo reggelt,az nem is vitamin,szinte taplalek.
A vasra kulon kell figyelnem,mert hust nem eszem,ha nem potlom faradekony,kovalygos,gyenge vagyok.
MIndez mellett rengeteg gyumolcsot,savanyusagot,zoldseget,csonthejast eszem.
A feherjet szinten ki kell egesziteni a taplalekbol felvetten felul.Ezt nem szoktam cifrazni,sima tejsavopor.
Nekem ez igy egyelore bevallt,vegtelen penzem sincs ra,esszel kell osszerakni.Tavasz-nyaron konnyebb potolnom mert joval tobb gyumolcsot eszem,meg valahogy a nyar feltolt energiaval.
-
DBAtti
aktív tag
"Csak normálisan táplálkozok: eszek mindent, de minimális tejterméket."
A kérdés már csak az: mit jelent a normális. Méred konyhamérlegen a napi szénhidrátot, húst, stb / minden, amit megkívánsz: kolbász, szalonna pálinkával öblítve és kenyér, vagy valahol a kettő között. És akkor van még a mediterrán változat olajbogyók, rengeteg hal, zöldség, gyümölcs.
+ valószínűleg szerencsés vagy genetikailag is (bár nem szeretem erre fogni az elhízásom, van benne vagy 15 év kitartó sportmentes élet).Tejtermékek közül natúr joghurtot szoktam nyomni natúr zabpehely + méz + fahéj kombóban, ha nassolnék valamit, illetve a sajt nem került még le teljesen a listáról. A kifejezett koplalást sajnos nem bírom, és nem is tartom hasznosnak, így ha megkívánja a gyomrom, eszem egy ilyen adagot. Dió is szokott még bele kerülni, de arról is hallottam már jót-rosszat (inkább jót).
Tejtermék "tilalomról" olvastam emlékeim szerint máshol is, de meg tudnád mondani pár szóban, miért is van így, mi az amit kerülni kell? Ma újra utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest