- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
concret_hp #14206 üzenetére
A testzsír % sokkal pontosabb mérőszám az egészségi állapotodról, mint a súly. Szóval ha a kettő közül az egyiket lehetne csak mérni, akkor az előbbit lenne érdemes
Tipikus kép: [link]
Mondjuk igazán nem profi (és nem sprinter) futóknál a testzsír %-nak kisebb jelentősége van, hosszútáv futásnál egyszerűen csak az kell, hogy minél könnyebb legyen valaki. Szóval futóknak inkább akkor érdemes vele foglalkozni, ha fogyni szeretnének, akkor viszont elég kritikus tud lenni: ugye állóképességi sportnál elég nagy a veszélye, hogy nem zsírból, hanem izomból kezd fogyni az ember, és csak nézi a mérleget és örül, hogy egyre könnyebb. Gyakorlatban viszont ahonnan fogyni szeretett volna, onnan alig ment le valami, és igazából nem is egészségesebb, mint korábban volt.inf3rno:
Lehet mérlegfüggő, bár én jókat nem olvastam még a mérleges mérésekről. Egyébként ha nagyjából azonos időpontban, állapotban mérem, akkor konzisztens értékeket ad, tehát végül is arra alkalmas lehet, hogy az ember figyelje hogy változik. De arra nem, hogy pontosan megmondja hol áll. -
kolosanyi
veterán
válasz
concret_hp #14206 üzenetére
Van. Én tartósan 15 körül vagyok, ami sok (mezomorf és endomorf kevert testalkat, zsírosodásra hajlamos). Tartós 12-vel elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Túra és kirándulás topic
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest