- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #81009 üzenetére
BS-en a Rebel3 megint 26k alatt!
[link] -
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #80966 üzenetére
Anutámnak babakéket
Ennyi hozzászólás, bár ti futtok is. Helyettem is, én most csak gyaloglok meg tekerek.
-
zaskar
senior tag
válasz
Peterhappy #80927 üzenetére
Elég érdekes lábam van, ha nekem szűk valami, attól másnak még jó lehet😊 Viszont a 7-esről valahol azt olvastam, hogy az már ismét bővebb lorrban. Várok valami akciót, aztán teszek vele egy próbát. Éppen lehetne próbálni a közeli Spuriban is, de már nincs pofám bemenni, annyira rám van írva, hogy csak azért megyek😀
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #80949 üzenetére
Ez most komoly?
Kuponnal rámennék, janem.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Peterhappy #80928 üzenetére
Ő Zike?
vagyis inkább őzikék,
Legalább azt megnézted, milyen cipőben futottak? (nyúlcipőben nem ér) -
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #80947 üzenetére
Szomszéd
(törökszentmiklósi vagyok, most épp itthon anyuméknál) - gátfutás szokott nekem is lenni ha itt vagyok, a Tisza mentén
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #80947 üzenetére
Arrafelé is futottam egyszer, Kunszentmártonból Szelevényig volt egy futóverseny. Az a töltés mondjuk aszfaltos, nem ilyen jó keréknyomos, murvás.
Legénybúcsúra mentünk, az egyik első programpont ez volt, a vőlegénynek le kellett nyomnia a versenyt. De végülis valamiért csak egy valakinek lett nevezése, ráadásul az utolsó pillanatban estünk be a rajthoz, így már azt az egyet sem volt idő átvenni, illegálba' futottunk. Végül jó fejek voltak a szervezők, én virtuálisan megkaphattam azt a rajtszámot, mert korcsoportban összejött a dobogó, aztán hogy ez a dicsőség ne menjen veszendőbe. Mókás volt. Amúgy egész kis barátságos rendezvény, bár a töltésen egy méter árnyék sem volt, és ez valahogy nyáron, pont nagy melegben történt. Nem tudom rendezik-e azóta, ez talán '18-ban volt. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Eeeesskudj ez micsoda?!
-
törölt tag
válasz
Hasonló hitványságokat még a Balenciaga csinál. Százezrekért droidoknak értelmetlenségek.
Amúgy hé! Tom válasza nekem szólt, de a hasam nem gömbölyödik. Maximum gondterhes vagyok. -
LanyUs
senior tag
válasz
Köszönöm az akciót! De szép helyen kocogtál
Berodual és Ventolin hörgőtágítókat kell fújni a gyerekeknek a köhögési rohamoknál. A Berodualt koraszülötteknél is alkalmazzák a tüdő funkció fejlesztésére.
Eszembe jutott mi lenne ha verseny előtt puffogna befelé kísérleti jelleggel pár adag Berodual? Háziorvosom szerint egészséges tüdő esetében a tágító nem fejleszt már tovább. Ellenben a google épp azt írja, hogy nem asztmás sportoló esetében a nagyobb mennyiség doppingvétség. Ezek szerint az ötletem másnak is eszébe jutott, ráadásul profi szinten. Pár százalékot lehet ad... Passz...
A mai jelszó: A lehető legkevesebb edzéssel a lehető legjobb teljesítményt! -
törölt tag
válasz
Ilyen helyeken futva nem véletlenül hepi a Péter.
Állatos kép, plusz pont. milyen szépen szedi a lábait. Ezt meg ne próbáld utána, mert lágyék húzódás mellett zacskóhúzódást is szenvedni fogsz.
Ilyen húzódással jó bevállalós vagy, hogy nekimész a gátnak.Igyekszem nem tenni, ma este próbálok picit hosszabbat menni. Ahogy írtad apránként kezdem elölről az alapozást, ez ilyen szinten tartás csak amit most művelek.
Tudod mit? Nem is volt rossz ilyen lassan menni. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Ha jól gondolom, épp a combizmait erősíti a töltésoldalon lefelé veretéssel.
Nem tudom merre jártál, én egyszer Tiszakécske környékén futottam nagyon hasonló miliőben.
-
zaskar
senior tag
válasz
Peterhappy #80925 üzenetére
Köszönöm, én is mindig figyelem az akciókat, valójában most van is mbe futnom, csak tettem ezzel egy próbát. Sajnos éppen a Salomon a másik, amvel hasonlóképpen jártam. Volt belőle 2-3 modell is, de valahogy az a szoros illeszkedés, ami pl. a legtöbb Hokamnál megvan, hiányzott mindegyikből. Így nem is erőltettem tovább őket. Bár újabban a Hoka is variál, korábban a Challenger több generációját is használtam, és hibátlanok voltak, de nemrég a 6-ost vissza kellett küldenem, olyan szűk kett sz orra. Erre mérgemben vettem egy Tecton X-et, na az már rendben van
-
zaskar
senior tag
válasz
Peterhappy #80551 üzenetére
Na megjött a Puma, de már vittem is másnap a postára. A 45-ös tulajdonképpen jó volt méretileg, ennek ellenére minden lépésnél úgy éreztem, hogy a sarkam meg-megmozdul benne. Ez engem nagyon zavar,
még azt is jobban elviselem, ha mondjuk orrban kicsit szűk egy cipő. A kisebb méret viszont biztosan nem lett volna jó. Voltak már ilyen cipők/márkák az évek során, amikből egyszerűen nem létezett számomra tökéletes illeszkedésű méret. Sajnálom kissé, mert szimpatikus darab volt egyébként. -
törölt tag
válasz
Peterhappy #80911 üzenetére
Szerencsére igen. Most jöttem vissza, csak elmentem futni, vagyis kocogni. Laza 6 perces és afölötti kilométerekkel száguldoztam. A pulzusom szépen tartottam 90 környékén. Nem mertem tolni neki. Nagyon kényelmes volt így, levegőt is alig kellett venni. Mondjuk nem is volt értelme, mert végig hizlalda szag volt, párával keveredve. Először a bal talpam görcsölt, majd a jobb comb. Beszúrt a levegő, majd hányinger szerűség jött. A végére elmúlt mind. Majd fel a harmadikra, itt jobb comb görcs és bal talp görcs.
4800m lett, pille könnyű volt, erőm is volt dögivel, de nem akarok este görcsöt, így jöttem haza ízibe.Legalább szegény Tomnak nem kell helyettem is futnia.
-
la_cc
addikt
válasz
Peterhappy #80898 üzenetére
Ty, majd próbálom figyelni itt a topikot, hátha sikerül elcsípnem az infót egy jó akcióról.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80909 üzenetére
nesztek bammeg, itt egy rossz tergy
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80909 üzenetére
Várj vele, mert trükkös az enyém. mikor a legjobban alszom éjszaka húzza.
A tiéd se semmi.
A lelki része sem jó, nem gondolod? Addig sem tud az ember futni.
Nincs mit tenni pihenni kell, majd Tom fut helyettünk is.
Az új lakó, azóta persze elmászott, pár napot nézelődött és lelépett. [link] -
törölt tag
válasz
Peterhappy #80901 üzenetére
Nálam még reggel is volt combot húzgáló görcs.
szerintem vírusba is szaladtam. Megnéztem az Omikorn tüneteit. Stimmel.
Köhögtem, egy kis orrdugulás, zúgtak a füleim is. Gyengeség, zavartság, volt minden.
Egy napot pihentem, most azon gondolkozom, hogy megkockáztatva, hogy reggel nem ébredek fel, kimegyek pár felvezető kör után beviszem 43s alá. A síkövemre ez lesz írva: az ember, aki 43 alatt futott a 400-at aszfalton, nem hivatalos körülmények között, párában és csapnivaló cipőben. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #80901 üzenetére
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Peterhappy #80840 üzenetére
Igaz, az a Speedgoat is BB, azt el is felejtettem linkelni, köszi
A BS-en pár napja volt igen jó vétel a Rebel v3 (25k körül), mára fentebb ment az ára. -
törölt tag
válasz
Peterhappy #80840 üzenetére
Mi az, hogy Pepe spamel? Írni jó, jó társaságnak!
Jobbulást neked is.
Jelzem én is pöttyet leestem a lábamról. Addig-addig sprintelgettem este a nagy hold fényében, hogy reggelre iszonyat gyengén és remegve ébredtem.
Múltkor sem a magnézium volt a gond, mellényúltam, hanem valószínűleg a kálium.
Ettem mindent, főleg szénhidrátot, csak nem múlt el. Aztán egy banán, na érzem jobb, majd még egy és még egy, meg hozzá tökmag, elmúlt. Már egy hete fáradtak voltak a lábak, pár napja jött a combgörcs, majd az Achilles fájdalom. Aztán a talpak görcsöltek. Reggel nyújtózkodtam minden egyszerre görcsölt be, ilyen sem volt még.
Leálltam, tojok bele, nem éri meg, te is pihenj, van időnk bőven, aki mást mond hazudik.
Ja és egy pók költözött a fogas fényes gombjára, már napok óta ott ücsörög. O:
Madarak még mindig a tojásban. -
HKorn
veterán
válasz
Peterhappy #80841 üzenetére
Rebel 3 30K, az is BB?
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80836 üzenetére
szerintem kihagyom, ket napja rendeltem egy pumat
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80769 üzenetére
ragasztoszalag MINDENT IS megold cipougyben
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #80769 üzenetére
Belefut csak 2000-et az ures dobozaba
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80752 üzenetére
A mérleg egyik serpenyőjében egy cipő, aminél a hab nem fog nyomni, a másik serpenyőben aminél lehet, hogy igen. Nem lenne jó, ha a talpam belső részét baszirgálná az anyag. Itt is volt olyan, akit emiatt nyomott.
Kinéztem a Kayanot, mert nekem is tetszik a felépítése. Aztán nézegettem a leírását és elgondolkodtam. A lábam nem dől befelé, nem mindegy, hogy mit fogok megvásárolni. Aztán majd nyom és küldhetem vissza.Hibrid lehet, én is erre tippelek. Csak ebben mi az értelem? Most vagy ilyen lábra tervezik, vagy olyanra.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80733 üzenetére
Ár nem számít(csak picit
), Pepe ideje is véges.
A Kayanonál már nem tudok eligazodni, még olvasgatnom kell róla.
A fene enné meg, azt írja: neutral/overpronation. Most akkor természetes, vagy túlpronáló?
Vagy mindkettőben gyártják és a boltban kell kiválasztani?
Most döntsék már el.A Nimbus tuti, mert neutrális.
Én inkább a nutrális, pronáló kifejezéseket értem, a stabilt nem használom. Az melyikre vonatkozik? Megtennél valamit Pepének? Kérlek használd már nekem a neutrális, pronáló, túlpronáló kifejezéseket, mert azokat szoktam meg.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80272 üzenetére
Szépen leírja, hogy a Kayanonál a lábfej külső részénél landol a láb, majd túlzottan befelé gördül és a súly a lábfej belső részére tevődik át.
A Nimbusnál viszont nem gördül tovább a lábfej a belső élre. Ez a neutrális, tehát nekem ez kell. Jó, hogy ilyen szépen levezeti a cég.
A másik neutrális a Novabalst 3, valamint a Cumulus 25 is. -
törölt tag
válasz
Peterhappy #80725 üzenetére
Fejben sok múlik. Nekem is volt egy eltatásodós időszakom, csak éppen 21 éves korom után. Na az betett. Elvárások, ezt kellene, csinálnod, úgy kellene élned, meg a többi agymosás. Már elkezdtem bácsisan öltözni. Aztán nem hallgattam senkire, mondjuk azelőtt sem igen, csak kifele mutatni kellet, mivel a droid lét már akkor is jelen volt.
Az a baj, hogy sokan beleszorulnak egy skatulyába és onnan már nehéz kitörni, bevállalni új dolgokat. Én ennyi idősen fogom magam továbbképezni, tojok rá ki mit gondol, meg hogy már késő. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #80719 üzenetére
15 ev mulva te mar nagyon oreg leszel
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #80719 üzenetére
Ne aggódj, még 10 év, és hozzászoksz
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80603 üzenetére
rendeltem. valamire csak jo lesz, 20k-t meger, ha nem is futok benne. vegre nem feher.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80605 üzenetére
en nem, lazan futottam a lanyommal, csak amikor megallt akkor hagytam ott. megis rettentoek a kepek.
de asszony legalabb jol nez ki.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #80605 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80544 üzenetére
ez mennyire parnazott cipo?
-
zaskar
senior tag
válasz
Peterhappy #80551 üzenetére
Hát én pont 45-öst rendeltem, ami UK10.5. Hokaból 45 1/3-ost hordok, Saucony-ból 46-ost, NB-ből 45.5-est. 44.5-es futócipőm sose volt. Remélem, nem pont ez lesz az, amiből azt kellett volna rendelni
-
zaskar
senior tag
válasz
Peterhappy #80544 üzenetére
20 év alatt szinte az összes jelentős futócipő márka megfordult nálam, talán a Mizuno és a Puma a kivételek. Na a Pumát most már kipipálhatom, csak a méret lehet az oka, ha vissza kell küldeni. Kösz a tippet, magamtól már ritkán keresgélek
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #80540 üzenetére
Jah, meg úgy mintha nappal nem lennének ugyanott fent a műholdak :)
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80538 üzenetére
Erőt, egészséget, még este is!
Az esti futásnak más a hangulata. Fent a hold, a csillagok, a kémműholdak. -
törölt tag
válasz
Peterhappy #80502 üzenetére
Azért 20 alá egy pöttyet merész volna. Úgy számoltam, hogy 11-es 100-ak, majd az utolsó 100-on rágyorsítok, ha marad még kakaó.
Kerek 10 is elég volna. 43 alához már kevés. Azt számolgattam, de el kell engednem lehet.
Imádlak benneteket! Köszönöm a bizalmat.
Már látom ahogy Tom fejében forognak a fogaskerekek, hogy tudnám abszolválni 43 alatt.
Azt írta ki fejében a gép: FATAL ERROR. -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #80502 üzenetére
A világcsúcshoz.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #80469 üzenetére
Azért az látszik, hogy van mögötte munka rendesen, nem csak futás
-
válasz
Peterhappy #80447 üzenetére
nem vagyok jelen ezen a bestsecrete, igy nem latom
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80447 üzenetére
Ilyen oldalakról fogok rendelni.
Ez a visszaküldés új nekem, mármint külföldre még nem küldtem vissza semmit, sőt eddig csak Csehországból rendeltem utánvéttel. Még utána kell járnom.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80438 üzenetére
Én női masszőrhöz készülök és reménykedem, hogy mellényúl.
Nálam is ez volt tegnap, de szerencsére elmúlt. Fenékből megrogytam, ez ritka fajta húzódás.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #80438 üzenetére
Ezek a húzódások makacs dolgok....nekem egy hete van a seggemnél egy és bár a futásnál nem érzem, de biztos, hogy számít...mivel minden mindennel összefügg. Kentem diclac-al, de mint halottnak a csók....szóval amég nem zavar érezhetően futásnál addig nem aggódok. A nyújtásnál lehetett egy rossz mozdulatom ami miatt történt...most méginkább figyelek a mozdulatokra
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #80419 üzenetére
Barackos túrós párna + egy meggyes rétes azért lecsusszant a futás után
Jelenleg olyan étrendet alakítottam ki, amit hosszútávon tudok alkalmazni. Ez nem diéta, hanem életmód váltás. Nincs tiltva semmi, de a mennyiségre figyelek. Az a baj, hogy az 1k végére a pulzus belenyal a 98%-ba, tehát ott már nincs tartalék. Viszont érzem, hogy idén sokkal tovább ki tudok tartani tempókat. Akár 04:00 körül is, hiába nem edzek intervall edzéseket. Ha meggyógyultam rámegyek egy 94%-os kontroll 10k-ra. Látni szeretném hol is állunk jelenleg.
Akartam is mondani, hogy pisztollyal kezeltem az ágyéki húzódást és javult + különböző nyújtó gyakorlatok is segítettek, de amíg éreztem nem erőltettem tovább a tempót csak lazán futottam. 1-2 hét után eltűnt a sérülés. Jéggel ott nem dolgoznék, kihat a házasságra -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #80425 üzenetére
Egy emberként? Olyan sok nővel nem bírok el.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #80418 üzenetére
4:5x-et szinte biztosan tudnék. Nem hiszem, hogy lenne értelme ráállnom ennyi idősen. Maradnak nekem az európai csajok.
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #80386 üzenetére
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #80357 üzenetére
Peter: az alvásnak és energia válságnak VÉGE!!! Ma elkezdtem egy 10 napos kúrát ( nincs "s", de aki odagondolja piszkos a fantáziája
, neeeeem amúgy normális, de a lényeg: )
Arkoroyal Energy booster [link]
Méz 1620 mg, Méhpempő 500 mg, Ginseng gyökér kivonat 380 mg, Acerola bogyólé 200 mg, Propolisz kivonat 130 mg ( már 40 mg ginseng jó hatással volt rám, kíváncsi vagyok erre )
tisn zabpelyhe nem lesz elég egy vagonnal sem!
stefyY ketté fűrészelheti az Arahi 6-osomat! Akkor is hasítani fogok benne!
Tom legkeményebb edzésterve is light kirándulás lesz! -
tisn
addikt
válasz
B+ én egy kilométerig nem bírom 3:30 alatt, Te meg még alszol is közben?!
eletemben nem gyorsultam fel 3:30-ra
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Más: Én napi 3-4x bokakörzést csinálok székre ülve felemelt térdekkel....érzem ahogy jól átmozgatja a talpszalagot is.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80325 üzenetére
Nem én, hanem a cipőm. Bár olyan lennék, mint ez a csuka. Azért köszönöm a bizalmat.
Olyan 10km felet, mintha tornacipőben ropnád, vagy pályacipőben, de szöges is lehet...
Pepe, te mazo állat! -
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #80321 üzenetére
A 39-esek 30-34 ezrek voltak a múlt héten Biatorbágyon, szerintem itthon nem lesz már olcsóbb. Én azért várok a karácsonyi Nike akcióra
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #80321 üzenetére
errol kerek videot, amint egy ciposdobozban lefutsz 10km-t
-
HKorn
veterán
válasz
Peterhappy #80262 üzenetére
Várjuk Pepe első posztját a cipőcsere után, hogy "'sszameg, mi a szarban futottam eddig??"
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80272 üzenetére
Most az oldalakt írom össze, nézem, hogy lehet majd rendelni, fizetés, stb. Utánvét gondolom nem lehetséges a külföldieknél. Kiszállítás díja, mindent szemlézek. Aprólékos ember vagyok.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80262 üzenetére
Nagyon sokat jártam ezeknek utána.
Főleg kilométergyűjtő cipők. A gyorsakat nem igen nézegettem. Ezt a stabilitást magyarázd már meg kérlek, hogy mit takar, mert nem értem, miben stabil? Nem imbolyog a boka benne, vagy mit takar? Annyian írtátok már.
A Saucony márka nagyon szimpatikus.
Azért ezeket a cipőket néztem, mert 60 környékéről jól le szokták árazni. 80 ezres cipőket viszont nem annyira.stefyY
Az egy sötét ló valóban, nagyon megoszlanak a vélemények vele kapcsolatban. Azért csak ideírtam. -
törölt tag
válasz
Peterhappy #80229 üzenetére
Nálam is úgy néz ki, hogy meg fogom duplázni a tavalyi év kilométerszámát. Idén futottam eddig annyit, mint tavaly egész évben.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #80214 üzenetére
Vicces, de pont nem
Az a titka, hogy a két lélegzetvétel között ki kell fújni a levegőt, hogy legyen hely a belégzéshez.
Elméletben mindent tudok, a gyakorlati megvalósítással vannak gondjaim... -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #80205 üzenetére
na jo,az epp akkora hulyeseg (marmint a noket tiltani) mint most a nagy "meleg,szivarvany" osszeborulas
a jelszo mindkettore a megszokott:
"Sosem szabad full kretenbe tolni!"azert a regi idokben harcoltak a nok a ferfiak mellett
szamos nemzetnel.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #80196 üzenetére
Köszi! Akkor futok majd 10k-t időre ha már ilyen hibákat nem vétek és eljutok egy salakos pályára. Ott nincs esély rá, hogy 4:00 alatt fussak emelkedőre kezdésnél
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #80124 üzenetére
Ahogy némelyik megy az emelkedőn az megsüvegelendő. Nincs belesétálás.
Nem neked, hanemNever79-nek ment volna.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Peterhappy #80037 üzenetére
Engem is kiüt. Akartam ma menni futni, de lehet ki se jutok az öltözőből.
Nem tudom mi ez, sosem szokott ennyire megütni, nyáron is 40 fokban szoktam futni. Talán túl hirtelen jött.
-
tisn
addikt
válasz
ezt elolvasva en ovatos lennek. jobbulast.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Nezd a jo oldalat,legalabb vegre hasznalod valamire az agyekodat
amugy a valasz:
FUTUNK BIZONY -
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #79813 üzenetére
Pont ilyesmit akartam én is írni; nekem a dédapám minden este hosszasan mesélte a háborús katonaélményeit, aztán a nagyapám egyszer elárulta, hogy két napig volt csak katona aztán hazaszökött Győrből
@dom1n0 amikor nekem volt eltörve valamim azt mondták, hogy ugyan olyan gyorsan nő össze a csont bárhol van és bármekkora, nagyjából 2 hónap. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #79791 üzenetére
Örülök ha újat mondtam 🙂 Amúgy egyáltalán nem használok stifftet mert futásnál pont jó ha izzadunk. Sőt, mivel káros anyagokat tartalmaz a szervezetnek emiatt a hétköznapokban is kerülöm a használatát. Csak a futásnál használom az említett módon és céllal
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #79773 üzenetére
Na ezt sem tudtam.
Az megvan, hogy a gravitációt le kell győzni és emiatt nehezebb. A pulzust nem néztem. Alap 42, mikor idegesebb vagyok, vagy nyugtalan felmegy 60-ra.
Már idegbeteg sem tudok lenni. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #79762 üzenetére
Amíg csak bringáztam este 10kor mèg nem is pislogtam....éjféltől aludtam 7ig és egyszer egy héten tovább is. A futás megköveteli jobban a minőségi alvást, szóval eleinte 10kor valami dög unalmas podcast-ra aludtam el, ami tutira nem késztetett gondolkodásra....most már nélküle is megy
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #79758 üzenetére
Igazad lehet. Meg tudod itt brutálisan ingerszegény minden. Állandóan beugatnak a kocsmatöltelékek, óbégatnak bicikliről, kereszteződésben, elektromos kerékpárról. Csak a moslék ömlik. Nincs kivel futni. Nemrég spontán rám akart rúgni egy pancser a járdán, úgy, hogy életemben nem láttam. A másik egy bokorral beszélget, a harmadig a járda közepén nézi az eget és köszönget mindenkinek. A negyedik ordít utánam, hogy nekem nincs annyi pénzem, mint Orbánnak. Most vagy mátrixban élek, vagy egy szürreális regény szereplője vagyok. Tudod mi tűnt fel? Mikor nagy ritkán találkozok egy futóval és futás közben beszélek vele, valahogy elmúlik kiégés és visszajön az erőm.
-
dom1n0
őstag
válasz
Peterhappy #79740 üzenetére
Koszonom mindenkinek.
Keresni fogok egy sportorvost, itt a korhazban a traumatologian nem igazan erdekel senkit semmi, az hogy a rehabilitacio mennyi ido es mennyire sikeres, kb meg annyira sem.
Kb rohognek hogy osszetortem magam bicon… -
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #79635 üzenetére
Az EU futást szerintem a Dráva utcánál mérték el. Szerintem jól megtervezték papíron, hogy a Dráva utcáig lesz lezárva a rakpart, addig lehet futni. Aztán amikor a sátorral kiértek, akkor realizálták, hogy ott azért van közel 200m-es határozottan emelkedő szakasz, amire a sátrukat se lett volna túl jó letenni, meg a futók is anyáztak volna rendesen.
Szóval a sík szakasz végére került a fordító, és ezért hiányzott körönként az a ~400m.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #79635 üzenetére
Az utcai verseny az utcai verseny...eleve el tudsz futni X metert,ha nem az idealis (lemert) iven futod
az mindig benne volt a pakliban,regen is.A helyezesre kell menni ezeknel.
Palyan meg lehet precizen merni,ha szepen az elso palyan tolod -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #79631 üzenetére
grat!
sajnaltam, hogy fiam vegul nem jott, csak a lanyom, o azert futhatott volna egy jo idot
es azt is, hogy a 100m-re nem neveztem be, az nagyon hangulatos volt, ahogy lattam.
hat, nekem sem volt konnyu az 5:30-as kelessel meg a ket ora vezetessel
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #79584 üzenetére
Jövő héten nem dolgozom, már vágom a centit....
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #79558 üzenetére
Szerintem ne panaszkodj, mindenki tudja, hogy 3 gyerek nyomot hagy az alakon, ez természetes
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #79503 üzenetére
Most mondd meg! Egyem meg a szívét, hogy lopakodik, kidugja a fejét, körbenéz, majd settenkedik tovább. Persze mindenki látja.
[link] -
törölt tag
válasz
Peterhappy #79503 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #79336 üzenetére
szerintem ez ilyen serulesnel teljesen termeszetes. fiam jobb combja is lathatoan kisebb volt a labtores es nem hasznalat utan 3 honappal. csak o nem jart ilyen szintu es minosegu gyogytornara es rehabra sajnos
-
parandroid
félisten
válasz
Peterhappy #79323 üzenetére
Na várjál, funny story, gondoltam elmesélem. Szóval úgy néz ki, hogy a comb első felében 3 izom van, nekem meg a rehab ellenére nem nagyon akar erősödni, szóval pénteken rámértek a dologra. Mindhárom izomra került egy érzékelő, ami mozgatásra méri, hogy milyen erősségű idegi impulzust kap az izom. Nagyon úgy néz ki, hogy nekem a vascus medialis teljesen ki van kapcsolva, így edzeni sem tudjuk, előbb aktiválni kéne. 250 mV impulzust kéne normálisan kapnia teljes erőkifejtésre, a másik kettő is szarul néz ki a maga 25-40-es értékével, de az 5 mV a medialison kimondottan katasztrofális. Szóval most ki kéne valamit találni, hogy beindítsuk. Valszeg az agy lekapcsolta, mert ugye ennek a mozgatása basztatta a sérült belső térdszalagot, az meg fájdalmas. Úgyhogy hétfőtől bedrótozva edzek, meg kell találni, mivel lehet vele valamit kezdeni. Amúgy a jobb lábon is olyan 80 mV körül mértünk csak, az sem valami fényes, de az legalább működik, fejleszthető. Na, szóval innét kéne lassan ‘felállni’.
p
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #79309 üzenetére
Bármi is a gond kizárt, hogy ez esetben a nyújtás segítene....sőt, nagyobb az esély rá, hogy inkább ártana. Pihentesd meg kenegesd ilyen húzódás elleni krémmel (diclac doló, stb)...ebből nagyobb baj nem lehet
-
válasz
Peterhappy #79306 üzenetére
Hat pihenj, esetleg mozgasd lazan. A nyujtas eleg fura otlet huzodas eseten.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #79304 üzenetére
Ezzel egyetértek, az olajosok góljánál ki is kapcsoltam a csába.
-
válasz
Peterhappy #79280 üzenetére
#79280Peterhappy, #79281parandroid
Olvasgattam erről és például ebben a cikkben írtak alapján nekem neutrális cipő való. Olyasmi a lábam, mint az első képeken látható futónak. Megrendelem akkor a cumulust, aztán 'lesz ahogy lesz'.
Hétköznapi használat esetén egyébként van ennek jelentősége? Amiatt kérdezem, hogy ha olyan cipő tetszik, ami alátámasztásos (például a kayano 29), akkor okozhat ez valami problémát a lábaknak? Hogy kényelmes lehet-e ilyen cipőt hordani azt nem tudtam kipróbálni, mert kicsi lett a 46-os kayano. Gondolkodom azonban a 46,5-es méreten, viszont ha ez a későbbiekben nem tenne jót a lábamnak, akkor le kellene fújnom a dolgot. Gondolom a hordásakor úgy is érzi az ember, ha valami nem stimmel...
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #79254 üzenetére
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, eltartom a kisujjam és ne legyek kemény?"
-
HKorn
veterán
válasz
Peterhappy #79242 üzenetére
Puhakullancs mellé minek a puha pohár? Kulacsból kiöntöd a pohárba és úgy iszod? Mondjuk aki úr, az futás közben is legyen úr.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #79152 üzenetére
Aaa,meghallana,hogy csak 84km-ig birja mar dobna is
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #79114 üzenetére
Na végre valaki komolyan vesz a dédelgetett álmomat. A 400 menni fog, a Dél-afrikai srác meg sírni.
Az az idő nem fog csak úgy ottmaradni. 2016-óta sok víz lefolyt a homlokomon.
Komolyan veszem, naponta nyomom, nem tudom mit tudnék még hozzátenni.
Nincs gond a mozgással, csak felesleges mozdulatokat nem teszek, mert az is viszi az energiát. Gyorsaknál nálam is feljebb kerül a térd, meg a sarok nem erről van szó.
A mozgásom jó, mert a karmunka is a helyére került, kevesebbet lóbálok és befelé mozognak az alkarok. Régen síkban mozogtak, mint a gőzmozdonynál a kapcsoló rudak.
100km-ig örülnék, ha el tudnék gyalogolni, nemhogy tempót kitartani.
A 400 viszont szent, arról nem beszélünk az étkező asztalnál, nem hozakodunk elő vele a hitvesi ágyban, a templomban említjük meg maximum.
A cél egy akkora gyorsulás elérése, hogy a szőr megpörkölődjön a lábakon. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #79108 üzenetére
hat mindenhol ugyanabban a cipoben futok, ez most egy hoka bondi es egy csajos nimbus asicsektol. a nike vomero most pihiben van, az a 3. aktiv cipom. (hogy a raktaron meg mennyi van, nem is tudom mar
)
szoval csillapitas megvan
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #79113 üzenetére
Ha errefelé lesztek egy szintes futásra mindenképp elviszlek!
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #79109 üzenetére
Jó, én is emelem, tehát nem séta szintjén tartom őket. A klasszikus maratoni futómozgást viszont nem hozom le, csak nagy sebességnél. Hogy néz már ki, hogy megyek lassan és rugdosom a térdeimmel az állkapcsomat.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #79108 üzenetére
Ha nem hideg a lábad, gyere futni
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #79097 üzenetére
Tényleg szép helyeken futsz.
Ha még szint is lenneA 3. képen az alagút szuper. Olyan faboglyát meg már láttam nálunk is, de nem jöttem rá, ki csinálja, és miért
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Szép és jól futható ösvények. Némelyik fotó azért a Blair Witch Projectet idézi, pláne így mobilos mosottan, beégett éggel, már-már szürreális látványt nyújtva.
-
törölt tag
válasz
Ó, milyen szép!
Szerintem beköltözöm hozzátok.
Felém a kopárság már--már trágár méreteket ölt. Parányi erdősáv, egy kicsi park... -
tisn
addikt
válasz
kiraly, tenyleg szep hely, ilyen helyen a legjobb futni
nem tudom kerdeztem e mar, vagy csak akartam (alzheimer
)
hogy ugyan iden meg nem, de altalaban ilyenkor ezek az erdei utak felenk az alfoldon kiszaradnak es kemenyek.
ilyenkor is puhabb mint az aszfalt, vagy inkabb hanyagoljam es kizarolag rekortan?
-
dom1n0
őstag
válasz
Peterhappy #79087 üzenetére
Ritkán mennék (szerintem legalábbis
), most van egy Asics GT-1000 stabil cípőm, és egy New Balance W860 v12 stabil cípőm, ezekben szerinted mehetek nyugodtan ki a terepre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest