- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz
danielsz #66877 üzenetére
Lehet a ch is, de magamból kiindulva azt is elképzelhetőnek tartom, hogy fejben még nem tudsz egy ilyen távot összerakni. Én emiatt jóideig nem is léptem fm táv fölé, ahogy írod, könnyebb, szinte már sprinttávnak gondolom.
Az is lehet, hogy még nem futottál elegendő 25k felettit ( nem tudom, hogy így van-e, csak példálózok ), s nincs hozzászokva megfelelően a test, az idegrendszer, hiába nem küldöd el a pulzusod Ceglédbercelig, mégis kicsinál a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest