- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Ma hajnalban én is lenyomtam a mai adag "futásomat". 5x 4p futás 3p séta. Nagyon bosszant, hogy ezt is alig tudom teljesíteni. A lábaim majd szét szakadnak úgy érzem, 3p futás után már legszívesebben belesétálnék úgy feszít és fáj az izom, de azért a 4 percet csak-csak megcsinálom.
Valamit kell ezzel kezdenem mert ez így nem állapot. Mit csináljak? több nyújtás kéne, edzésnapokon kívül is? Vagy erősíteni kellene valami mással?
Az ugrókötelet holnap kipróbálom, de nem tudom, hogy ezen a problémán segít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Megújul a Netflix tévés appja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest