- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz
Latitude #1364 üzenetére
Nekem is kb 800m2 (sacc, soha nem számoltam össze pontosan), elvagyok a 125R-el..
Amennyiben az önjáró nem szükséges és szeretnél mulcsozni, nem zavar a külön állítható kerékmagasság, veheted a nagyobbat (ha nincs sok kerülgetni való), mert az 53cm széles gép azért elég nagy. Kb ott leszel vele tudásban, mert kicsivel nagyobb a motor, de a gép is nagyobb (vágófelület), csak kevesebbet kell vele fel-alá menned a szélesség miatt.. Amennyiben nincs emelkedős rész, akkor elég a tolós.
Anno lehet ezt választottam volna én is, (bár ezt még nehezebb tolni mint a kisebbet) de akkor házhoz szállítva 65-ért vettem és nem láttam értelmét többet költeni rá. -
Voice24
őstag
válasz
Latitude #1349 üzenetére
Nekem másfél éve van meg a gép, eddig meg vagyok vele elégedve. Úgy általában a márkáról nem tudok rosszat mondani, de konkrétan az én gépemnek, ennek a konkrét típusnak van egy-két dolga, ami nem annyira tetszik:
- ahogy már többször írtam, az önjáró sebessége szerintem nagyon gyors, az ember nem ilyen sebességgel szokott füvet nyírni,
- a többi modellhez képest elég fapados, sokminden hiányzik róla, ami pl. olcsóbb modelleken meg megvan (tömlőcsatlakozó, állítható magasságú tolórúd, stb.).Magával a fűnyíró képességével semmi gond nincs, egyenletesen dolgozik, nem nagyon akasztja meg a kicsit nagyobb fű sem. A gyűjtője jó nagy, ha igazán megtelik, emberes meló a cipelése, ürítése.
Egyébként a "tolni hajtás" csak annyit jelent, hogy te magad tolod, attól megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest