Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tibicsucsu #80601 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel a hangja. Azt tudni kell, hogy nem vagyok vájtfülű. Futáshoz tökéletes.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Van egy Sennheiser OMX52 fülre akasztható fülesem, amit nagyon szeretek, mert ki nem állhatom a fülbe(agyba)dugós füleseket. Sajnos nem mai darab és az ide-oda szállítást megsínylette és a kábel burkolata több helyen is megszakadt. Keresnék egy hasonló kialakítású fülest, aminek jó hangja van és a minőséggel sincs gond - elsősorban futáshoz, másodsorban telefonhoz, így BT tulajdonság előnyt jelent mikrofonnal.
Mit, miket tudnátok javasolni?
Ez a kialakítás is bejön.Sajnos nem nagyon vágom az árakat, ezért bajban vagyok, hogy mennyit írjak, de mondjuk legyen 15.000 Ft. és lehet külföldi rendeléses is.
Köszönöm előre is a javaslatokat, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest